Skip to main content

Treenibguga kasvav kaal

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Treenibguga kasvav kaal

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere

Mina olen probleemi ees kas teha trenni edasi või loobuda ajutiselt treeningu tegemisest. Nimelt jätsin kuu aega tagasi maha suitsetamise ning seetõttu alustasin minu jaoks tugevdatud treenindguid ja hakkasin hoolega jälgima mida ma söö ja seda selle pärast, et kaal ei tõuseks.

Nüüd kui olen kolm nädalat mitte suitsetanud ( ja ei tunne selleks ka vajadust) on kahjuks sõltumata sellest, et toitun korralikult ja teen ka trenni iga päev 50 minutit siiski kehakaal tõusnud ligi 5 kilo.

Minu küsimuse oleks eelneva põhjal järgmine? Kas on võimalik et olen liigselt treeninud ja selle tulemusena võib kaal tõusta? Treenin Irina Beredenko shapingvideokassetti järgi iga päev (varem tegin trenni umbes 2 korda nädalas).

Austusega,

Moona

St
    Member

Räägi oma toitumisest täpsemalt n. Kui palju aega jääb toitumise ja trenni vahele ja siis peale trenni, trenni ja toitumise vahele?

joey
    Member

aga kuidas peeglist vaadatuna väljanägemine on. kas on halvenenud või ei. sest selles kaalus ei pea nii täpselt kinni olema, eriti kui oled suitsetamise maha jätnud. räägi veel, peale toitumise, ka oma trenniplaan täpsemalt

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.