treenib siuke asi kah?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » treenib siuke asi kah?
- This topic has 38 replies, 30 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Mr Fox.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2009 at 7:02 p.l. #234624
marjasha
MemberKunagi igiammu ostsid vanemad minu mangumise peale telepoest eriti uhke köögikombaini- “mama s hand” oli vist nimi, peale paari korda läksid terad puruks ja mul muidugi pill lahti ja vanemate raha tuulde loobitud… Arvata võib, et enamus neid telepoodide asju on kaheldava kvaliteediga, aga ullikesi, kes oma raha nõus välja andma lootuses “imetoodetest” suurt abi saada, leidub alati, niiet edu neile, äri läheb ka edaspidi hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 8:09 p.l. #234642TLC
MemberMa ostsin kunagi ABtronicu. Minu arvates täielik crap…
Kuid olen siit-sealt kuulnud, et see pidi vereringele head tegema ja paremad tulemused andma…
Ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2009 at 8:32 p.l. #234648eintsius
Member1500eeq eest saab endale 2 kuu jõusaali pileti või korraliku raske hantli või kergemat sorti kangi või aeroobika palli + mõnelt korralikult treenerilt tõsise kava, mille tulemuslikkust ei kõlba selle agregaadiga ühte lausessegi panna.
Kindlasti mõikab see seadeldis. Sellel on kenasti viimasel ajal trendiks saanud kõhu süvalihaste aktiveerimiseks vajalik tugi selgroo toestamiseks. Kõhulihaste arendamise teeb samas asja ära aeroobikapall + kokkuteibitud tennispallid + ülejäänud raha eest saad lisaks korraliku hantli (ei ikka saa seda mainimata jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). Hantliga saad teha muud lihaste arendamise harjutused ära, mida see seadledis pakub. Kokkuteibitud tennispall:
http://davedraper.com/blog/wp-content/uplo…ball-peanut.jpg
Süvalihaste treenimiseks 5+ asi ja lisaks turja piirkonnas lülisamba liikuvuse taastamiseks.
Nendel teleshopi seadeldistel on põhiliseks probleemiks see, et nad ei ole univeraalsed tööriistad, vaid võimaldavad kindla ulatusega ja väga piiratud arvu harjutusi teha. Baastreenimivahendid nagu hantlid, kang, aroobikapall jne võimaldavad sisuliselt suhteliselt lõpmatut arvu harjutusi.
november 21, 2009 at 4:13 p.l. #236077Paul.K.
MemberAsi ei ole mu arust oma hinda väärt… Saab teha kodus kasvõi ja poole intensiivsemalt..
jaanuar 24, 2010 at 9:56 e.l. #251743Cardoo
Membersee on rohkem ikka inimestelt raha teenimiseks mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tead mõnda kes on omale Rocket AB tellinud vms ei ole küll kuulnud ,et see oleks nüüd mõni ime asi ega ka tõhus !jaanuar 24, 2010 at 10:34 e.l. #251751veikot
MemberMul ema ostis ka endale, olen ka paar korda proovinud, midagi ta treenib küll, algajatele on kindlasti abiks! Muid funktsioone ma peale kõhulihaste sellega teinud pole! Kokkuvõttes võiks liigitada asja koduperenaiste trenažööriks!
november 19, 2010 at 12:51 p.l. #271652koit107
MemberMeil kodus fännab TOPSHOP-i aastane poisipõnn….seepärast olen praeguste ime viguritega päris tuttav ja täitsa muigama ajab….vot mitte ei usu et mingi Relax & Tone vibraator mulle sixpack-i vibreerib
november 19, 2010 at 1:27 p.l. #211567MrRd6019
Membersee on rohkem ikka inimestelt raha teenimiseks mõeldud
detsember 5, 2010 at 9:17 p.l. #282688Mr Fox
Memberet siis sai igavusest kolatud siuksel lehel. http://www.topshop.ee/index.asp?tn=product…8683&c=1188ning hakkasin mõtlema et kas siuksel asjal pointi kah on?et äkki keegi teadja võiks midagi rääkida nende teleturu super-hüper kiirete treenijate kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treenib aga efektiivsuse kohta ma ei oska komenteerida.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.