Treenerid Reval-Spordis.
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Treenerid Reval-Spordis.
- This topic has 231 replies, 68 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
Linda.
-
AutorPostitused
-
mai 8, 2002 at 8:39 p.l. #27903
Anonüümne
Guestkurat ka te aru ei saa, et mis vahet sel on milline ta välja näeb!!!!!!kas sprinterite treener peab jooksma sada alla 10s?
mai 9, 2002 at 11:01 e.l. #27904Anonüümne
GuestKas sa tahad öelda,et ei ole Revalis ilusaid naisi näinud?Poiss,mõtle natuke,enne kui sõna võtad.Küsi oma sõbralt,”treenerilt”.Tema näeb kindlasti iga päev.
mai 9, 2002 at 12:12 p.l. #27905Mikk-Alvar
MemberMa ütlesin, et ju ma käin siis valel ajal trennis. Minu sõber “treener” näeb, jah, kindlasti, kuna ta on seal päevad läbi tööl. Aga ma püüan ennast parandada. Väike risk muidugi on, kuna nii ilusad naised võivad mu silmad ära pimestada, siis koperdan hantli taha ning löön pea vastu mingit teravat äärt lõhki. Ahvatlev aga ohtlik!
mai 9, 2002 at 12:27 p.l. #27906Taavi Eplik
MemberMa olen siiani M.Alvari kommentaare asjalikeks pidanud aga see viimane yllitis on otse öeldes nõme – meesterahvas paneks siia nyyd ylesse kirjakese vabandusega sest me kõik eksime vahel ja asi korras
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) see polnud mingi uue teema arendus ja mul on hea meel , et Reval-Spordist pole saanud spordi riiete tutvustamise koht- ilusate riietega niisama puusa hööritajate jaoks on kohti kyll Tallinnas…mai 9, 2002 at 4:23 p.l. #27907Mikk-Alvar
MemberIga inimese närvikaval on piirid. Tunnistan, et liialdasin veidi, kuid fakt, et Revalis Mandy Blanki kehaga naisi ei käi, on kahjuks tõsi. Selle viimase postituse kirjutamiseni viis mind asjaolu, et inimesed ei saa ikka aru treeneri funktsioonist. Treeneri ülesanne on anda nõu, mitte olla ise ala tipus. Asja kommenteerib naissoost isik, kel arvatavasti pole olnud juhust Raidot lähemalt silmitseda. Olen üritanud seda selgitada lugematutes eelnevates postitustes, kuid inimesed ei võta õppust. Nüüd siis viimaks läks ka mul kops üle maksa ja paraku sündis samasugune labasus, nagu kõik eelnevad Egle postitused. Tõepoolest, poleks vaja olnud…
mai 10, 2002 at 8:44 e.l. #27908Janar
Member…et see Mikk-Alvar on Revali treeneri ilust ja tarkusest pimestatud.See treenerite teema oli,on ja jääb tõsiseks probleemiks mitte ainult Reval-Spordi saalis.Sarnaseid juhtumeid võime leida peaaegu igas teises jõusaalis.Kurb.
mai 10, 2002 at 11:07 e.l. #27909Sacatini
MemberSee treener on igati normaalne. On mees kõvasti vaeva näinud, et sellise koha peale pääsenud. Igaühte ei lasta treeneriks. Ja kas sina Janar oled kunagi seal Revalis üldse käinud ja eriti ei soovita minna ka kui haigekassa kaarti ei ole. Sinusugune ei ole väärt, et Raidole isegi kangikettaid kätte anda. Mine ja saavuta ka midagi ja siis tule siin teisi kritiseerima.
mai 10, 2002 at 11:14 e.l. #27910Arnold
MemberArvake , Kes on Eesti kõige tuntum treener? Võtaks nüüd järgmise ohvri, teised tahavad ka tuntuks saada!!!
mai 10, 2002 at 2:19 p.l. #27911Anonüümne
GuestTere aktiivsed Raido klatsijad ja pooldajad. Neid arvamusi lugedes sain head pool tundi veedetud. Päris naljaks oli. Arvamus on see: need kes teevad aktiivselt trenni on Raido pooldajad ja need kes käivad seal ila ajamas või on juhuslikult sattunud siia leheküljele on vastased. Mina isiklikult tunnen TEDA piisavalt hästi, et igasugustele TÖLL´IDELE ja EGLEDELE vesi peale tõmmata. See, kui keegi naudib oma tööd ja võtab asja rahulikult, ei tee Temast veel ilamokka. Nii et PAKSUD ja EGLED, kui teil hommikuti peegli ees süda pahaks ei lähe, siis olge tublid edasi, vastasel korral tehke trenni ja vajadusel küsige nõu, kuid ärge mölisege.
mai 10, 2002 at 8:12 p.l. #27912Tom
MemberLausa lust lugeda olen Poolt!
mai 11, 2002 at 4:00 p.l. #27913Kersti
MemberÕigus, see Mikk-Alvar ongi üks tattnina, kes tuli nõrgast konkurentsist eelmistel eestikatel esimeseks. Nüüd aga võtab sõna nagu oleks Mr. Universum. Ei tulnud ta ka Viljandis lavale, sest seal kartis ta pika puuga saada- nüüd juba juuniorides. Veel on ta ka treenerikoolitusel käinud ja seal atesteeritudki- eks on ka varsti kusagil klubis “treener”.
mai 11, 2002 at 4:41 p.l. #27914Mikk-Alvar
MemberOhoh, tundub, et nüüd saan mina Raido asemel kuulsaks! Kerstikene, Viljandis ei tulnud paljud välja, kas see tähendab, et kõik kartsid pika puuga saada? Ma ei oska midagi muud öelda, kui et kannatust sügiseks…
mai 14, 2002 at 1:16 p.l. #27915Anonüümne
GuestTere kõigile.See teema on olnud probleemiks aastaid.Saalides ei jätku asjalikke treenereid.Reval-Sport on olnud tasemel selle loomisest alates.Kahju,et seal praegu kedagi asjalikku eesotsas ei ole,sellist kisa ei ei saa lihtsalt mingisuguse isikliku huvina võtta,tegemist on paljude erinevate inimestega,kes ei ei ole rahul praeguse treeneriga,õigemini selle inimesega,kes täidab treeneri kohustusi.Kas ta on nüüd kuulus?Pigem kurikuulus.Kes sellest võidab?Kliendid vaevalt.
mai 15, 2002 at 7:55 e.l. #27916Ave
Membersiis võtab ise sõna ja põhjendab,miks ta selline tropp on.Äkki ei olegi tropp?Ka seda saab põhjendada.
mai 15, 2002 at 12:35 p.l. #27917tonu
MemberMis te siin kõik naerate selle treeneri õnnetuse üle?Mõni nõrgem isiksus murduks juba sellise tagakiusamise pärast,aga tema ei ole veel murdunud(ma loodan).Kannatust,rahvas!Las ta õpib veel,on ju noor mees.Muidugi,ei poolda ebakvaliteetset õpet,aga,kui paremat kusagilt mujalt võtta ei ole,peate selle raivoga leppima.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.