Skip to main content

Treenerid Reval-Spordis.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Treenerid Reval-Spordis.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 232 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen sinuga täitsa nõus!Selle Raigo teema võiks küll lõpetada,on vaja treenerit.

Anonüümne
    Guest

See on õige, et leer on kaheks jagunenud. Ühed räägivad Raidost, teised Raigost. Kui te ikka teemast nii kaugel olete, siis pole mõtet kommenteerida. Näen iga päev kuidas Raido juhendab 5-10 inimest, kes pöörduvad tema poole. Aga see pole ju teile huvitav, tahaks kedagi taga rääkida. Kuidas te saate inimest kommenteerida, kui te pole teda näinud?! Ei tea mis tööd ta teeb?!

vambola
    Member

mis krt. pole seal saalis käinud ja tunne seda meest. kommenteerige treeneri oskusi vms. siin aga irisetakse kaalust ja krt teab millest. mõtetud tegelased, kes teises inimeses aint lihast or rasva näevad. olen ise ka veidike ylekaalus ja arvan, et minu ametialased oskused ei ole veel sellepärast kehvemad. või mis ?

Anonüümne
    Guest

on küll

Anonüümne
    Guest

kuule libategija, ära kasuta mu nime.

Arnold
    Member

Sellistid nimesid ei võta keegi kuigi tõsiselt, nii nagu nende arvamusigi.

Kui nii tegijad olete, miks siis ei julge oma kodaniku nime kasutada, annaks nagu arvamusele kaalu ka, või kuidas!?

ero
    Member

nõustun vambolaga!

Anonüümne
    Guest

Keegi ikka võtab tõsiselt. Ma olen kirjutanud ühes arutelus, kus ma kutsusin üles lõpetama nilbed kommentaarid, et tegija=kaido. Ja Revalis teavad kõik, et mina kirjutan selle all.

sam
    Member

Jah,ka mina olen sellest nilbest treenerist Reval Spordis kuulnud,aga viimasel ajal on mees tõesti rohkem klientidega tegelenud,ju on siit üht-teist õppinud.Jätkaku samas vaimus,ehk siis talle andestatakse et ta on laiskvorst,tainapea…(“Viimne Reliikvia”)

Heidi
    Member

Selle treeneri muutus on kindlasti tingitud silmakirjalikkusest või tunneb “tegija” hirmu oma imago pärast.See ülekaal ei ole küll mehe probleem,tuleb vaid ise MEES olla.

Anonüümne
    Guest

Mis tähendab “on kindlasti tingitud”. Kui sa ei tea ja oletad, siis võta midagi aluseks. Sa paned ühte lausesse kaks täiesti erinevat mõtet. Mis puutub siia minu imago, mis sul on minu imagost?

Kuulsid, et mehed arutavad midagi – tahtsid ka midagi öelda??! Räägi oma raviarstile!!

Anonüümne
    Guest

Lugesin teemat la’bi – mo~tettu jutt!!!???

Keegi siin ha’sti u’tles – see kes otsib proffide abi, see kindlasti leiab seda.

Raido on normalnyj chuvak.

Mange teemat kinni!!!!!!!!!!!!!!!

rein
    Member

Mina ei tunne mingit Raidot.Mis te siin irisete kogu aeg?Kui inimesel on kohanemisraskused,laske tal siis areneda!Aidake seda Raidot siis,toetage teda!Raino on naiselikum nimi.

Anonüümne
    Guest

Selles treenerite nimekirjas ei ole mingit Raidot.Need legendid mingisugusest Revali treenerist Raidost hakkavad ära tüütama.Kui ma tahan asjatundja nõu kuulata,siis ma võtan siit samast treenerite nimekirjast heade inimestega ühendust.

Anonüümne
    Guest

See “treener” on ühele minu tuttavale üsna kahtlaseid toidulisandeid müünud ja pidavat seda tihti tegema.Olen ennegi kuulnud kahtlastest äridest Revali treenerite ruumis.Nüüd võiksid jälle mingid sõbrad sõna võtta et kämoon,see on mingi väljamõeldis ja et Raido ei tegele mingi musta äriga.Võib-olla võtab see tegelane isegi sõna ja räägib,millega ta kaupleb.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 232 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.