Treenerid Reval-Spordis.
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Treenerid Reval-Spordis.
- This topic has 231 replies, 68 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
Linda.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2002 at 10:30 e.l. #27860
Karin
MemberMis te sogate?Ei ole Raino kadund ühti.Vahib igal õhtul ilase näoga aeroobikatüdrukuid,pärast läheb oma
pessa rannet treenima.Kui aeroobikasaalist välja tuled,siis kohe
esimene asi,mis all silma hakkab,on üks tatine täiskuu.(seesama “treener”).
aprill 12, 2002 at 7:42 e.l. #27859Anonüümne
GuestMina olen neid kommentaare siin lugenud ja isiklikult arvan,et tegemist on lihtsalt ühe haige inimesega.Olen kindel,et kui see Raigo neid kommentaare ise juhtux lugema,siis teeks ta endale ehk isegi mõned järeldused.Head inimesed!Valgustage seda NN treenerit!
aprill 12, 2002 at 9:03 e.l. #27858vambola
Membernaisi ka ennam vaadata ei või?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2002 at 10:40 e.l. #27861Anonüümne
GuestMina ei tee järeldusi selle järgi mida ma loen vaid selle järgi mida ma tean. Kui mingid lambivennad, kes ei tea treeneri nime (pakutakse Raivo, Raigo, Raino) midagi kommenteerivad, siis minu arust just see on haiglane. Kas te kardate teda? Kui ei siis öelge midagi objektiivset, et inimene saaks ennast muuta. Aga nende viimaste kommentaaridega jääb küll selline mulje, et Raido läks oma pruudiga riidu ja see valab teda nüüd netis sitaga üle. Minge kuskile jutukasse saate seal omasuguste pervodega kirjutada ja elu analüüsida.
aprill 13, 2002 at 10:43 e.l. #27862Anonüümne
GuestMida kuradit te ilgute Raido kallal ahh? Minu küsimustele on ta ilusasti vastanud, kui talle veel füüri kah maksaks, kujutan ette, et saaks veelgi targemaks. Jummalale tänu, et ta naistest nii palju huvitub, muidu hakkaks teist kahju …
aprill 16, 2002 at 12:15 p.l. #27863Anonüümne
Guest…nii Raino nägu ja tegu.Ta ju nõustab rohkem näo järgi.Ei ole õige treener.
aprill 16, 2002 at 5:39 p.l. #27864Taff
Member…Nõustun täielikult tegija ja newmaniga.Ja veel: sa kuradi kukk kes sa minu nime all siin tiibu lehvitad,võiksid vähemalt niigipalju originaalne olla ja mingi muu nime välja mõelda kui enda oma kasutada ei julge.See asi siin hakkab juba välja nägema nagu regilaul: Üks oinas heleda kastraadihäälega ees ja lambad kõik kisavad järel.Igatahes jõudu kuked—-mingit lihast kasvatab ju seegi tegevus…
aprill 18, 2002 at 4:04 p.l. #27865Taff
MemberOlen meeltesegaduses.Paar nädalat tagasi käis mul peas mingi kiuks ja praegu tegelen oma teise minaga.Raivo ei osanud ka aidata,tal omalgi muresid.See Raits on muidu äge mees,aga treenerina ei sobi.Ah mis ma seletan,ta teab seda isegi.uut treenerit on vaja.
aprill 18, 2002 at 6:23 p.l. #27866Viktor
MemberTreenerite osas on ikka t?sine probleem k?ll,aetakse ainult suurt raha selles klubis taga,aga ?petlikku ja asjalikku juhendamist k?ll ei kuule.
aprill 18, 2002 at 6:30 p.l. #27867jorma
MemberNagu teadjad mehed räägivad olevat Indrek Otsus sellepärast minema löödud,et andis asjalikku n?u peaaegu tasuta.See aga asjapulkadele ei meeldinud ja nii tehitgi 1:0 ära.
Sellepärast ongi see klubi jamaks läinud,sest asjapulgad on ju tegelikult
lausa v?hikud.Rääkimata asjaomastest
n?uannetest.
aprill 23, 2002 at 11:42 e.l. #27868Anonüümne
GuestKas see “treener” on mingi tõstja voi?Tagunine osa ei mahu ära,nagu piilupart Donald.Erinevalt Otsusest ja Uidust ei ole see pabul kohe kindlasti atleetvõimleja.Lihtsalt mingi kogukas poiss,tõesti miinus 20 kg sobiks.
aprill 23, 2002 at 1:19 p.l. #27869Mikk-Alvar
MemberAru ma ei saa, mida te vingute Raido kallal? Ta on treener, mitte kaalujälgija. Tema ülesandeks on inimeste treeningusse puutuvatele küsimustele vastata, mitte muretseda oma +20kg tagumiku pärast. Ja ma saaks aru, et siin irisejatel oleksid jõunäitajad Raidost suuremad aga muffigi, arvan ma. Ja mis siin arvuti taga vingumine aitab, minge öelge talle näost-näkku, mida tast arvate. Öeldakse, et sport teeb inimese otsekohesemaks ja ratsionaalsemaks, järelikult pole te mingid sportlased, vaid lõuapoolikud. Tehke rohkem trenni, võibolla siis olete liiga vasinud, et pärast arvuti taga mingeid idiootsusi kirjutada. Mu meelest võiks selle Raido-teema kinni panna.
aprill 23, 2002 at 1:20 p.l. #27870Anonüümne
Guestkas treeber peab olema ideaalse keha ehitusega? mis vahet sel on milline ta väljanäeb, kui ta teadmised on tasemel???
aprill 23, 2002 at 1:30 p.l. #27871vambola
Memberjah. kaalu kallal iriseda, samas kui jutt käib treenerist, on ikka kohatu. võix ju siis ka MANU treeneri kallal võtta – selline vana ja paks teine
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 24, 2002 at 8:54 e.l. #27872Anonüümne
GuestTundub,et siinsed kommentaarid on jagunenud kaheks-ühed on selle treeneri vastased,teised RAIGO sõbrad.
Kuna tegemist on siiski ühe arvestatuima jõusaaliga Eestis,siis võiksid ju asjapulgad selle probleemi suhtes siiski tähelepanelikumad olla,või on ka nemad RAIGO sõbrad,mitte teadmiste järgi janunevad kliendid.Treenerit,mitte RAIGOT!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.