Treenerid Reval-Spordis.
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Treenerid Reval-Spordis.
- This topic has 231 replies, 68 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
Linda.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2002 at 7:47 e.l. #28008
Anonüümne
GuestKui teile see rumal inimene ei meeldi,siis kirjutage juhtkonnale avaldus ja las otsivad uue inimese.Kompromiss:Raivo naistetreeneriks ja mingi seksikas tibin meestetreeneriks.
november 14, 2002 at 9:57 e.l. #28009Anonüümne
GuestOlen korduvalt pidanud seletama, et rusika all kirjutan mina Kaido Leesmann. Reval-Spordi treenerit tunnen piisavalt hästi, et teda mitte Raivoks kutsuda.
Kordan veelkord see treener ei käi siin ja kuuleb infi ainult saalist. Ning tal on sügavalt ükskõik teiesuguste amatööride kirjutistest.
Sina kes sa kirjutasid 14.11 kell 9.35, me võiks sinuga näost näkku asjad selgeks rääkida. Sa tead kes olen mina – ütle kes sina oled?
november 14, 2002 at 11:18 e.l. #28010Anonüümne
GuestKui iga lontrus, kellele keegi ja miski ei meeldi, igale poole ainult kaebusi ja avaldusi kirjutaks, siis jääksime vist kõik tööta (ja seda mitte ainult spordi valdkonnas), sest selliseid “sitavirnaid” on ju terve riik täis.
PS! mr.muscle pole ka “Raivo”… isegi mitte sugulane.
november 15, 2002 at 9:06 e.l. #28011SILVI
MemberEi,siin ei saa rääkida selle treeneri tuttavatest või mittetuttavatest.Ka mina tunnen Raidot ja võin öelda,et ta ei varja oma tundeid naisterahvaste vastu.Peab tunnistama,et ta ei sobi selle koha peale tõesti,aga see ei ole meie otsustada.Reval-Sport vajab hädasti professionaalset treenerit,kuna inimesi selles saalis käib tõesti palju ja üks naistehimuline algteadmistega poiss ei suuda seda tööd teha.Kaido!Oled sa 100 % kindel,et Raidot need kirjutised ükskõikseks jätavad?
november 15, 2002 at 9:37 e.l. #28012tentel
MemberHuvitav, et kõik naised peavad siin ennast nii ilusateks. Ma ei usu, et Raidol nii väärastunud maitse on, vaevalt ta ” kõikesööja ” on.
november 15, 2002 at 10:06 e.l. #28013sigrid
MemberViga ei ole mitte naistes,see Raido on tõesti kõigesööja.Ja nüüd kõik mittevägailusad naised Revalisse!!!Raido ootab.
november 15, 2002 at 10:30 e.l. #28014rusikas
MemberMa arvan isiklikult, et Raidol on rohkem, kui algteadmised treenerina. Igal juhul mitte vähem, kui eelmisel treeneril Andrusel.
Ma ei tea kas kirjutised tõesti 100% jätavad Raidot külmaks, väliselt küll.
Kes oleks need oma ala spetsialistid, keda sooviksid saalitreenerina näha?
Ja millised ootused on sul saalitreenerilt?
Äkki ootad saalitreenerilt personaaltreeneri lähenemist? Kindlasti on sul (kõigil) õigus ootusteks.
november 15, 2002 at 10:54 e.l. #28015SILVI
MemberVäliselt see Raido ju treenib mehi ka.Oled sa kunagi treeninud Inna Uidi või Gert Kooviti käe all?Nendel on olnud alati kõigi jaoks aega olnud.Veel nimesid?Andres Barabanov,Indrek Otsus,Jaanus Mumm…Sellest Raidost eristab neid inimesi ka võistluskogemused kulturismis.On ka mittevõistlevaid asjalikke jõusaali treenereid,aga see meie Raidokene sellesse nimekirja ei sobi.Saalitreener peab tegelema kõigi inimestega võrdselt,sõltumata rassist,rahvusest või soost.Need mõned üksikud tuttavad,kes tema ümber päevast päeva tiirlevad,ei ole mingid abivajajad.Nad aitavad lihtsalt Raidokesel meeldivalt aega veeta,sest vaene mees PEAB päev otsa õhtul kella 8-ni saalis vastu pidama.Kas tõesti on nii raske leida inimest,kes ei PEA,vaid TAHAB treenerina Reval-Spordis töötada?
november 15, 2002 at 11:03 e.l. #28016Mauno
MemberRAIDO TREENIVAT IKKA MEHI KA.(siis kui saalis ei ole ühtegi tüdrukut).Nii tore poiss on see Raido.
november 15, 2002 at 11:04 e.l. #28017toimetus
MemberIlmselt selle palga eest, mida Raidole makstakse lihtsalt paremat meest ei leia ? Hea treener, need keda nimetasite saab saali töö eest vähemalt 120 EEK-i tunnis, puhtalt kätte…
november 15, 2002 at 11:37 e.l. #28018madis_r
MemberMina arvan, et treener ei pea käima ühe juurest teise juurde ja tuututama – eestlasele käib see pinda; vaid lihtsalt rahval silma peal hoidma ning kui keegi midagi totaalselt valesti teeb siis minema ja nõu andma.
Eile nägin Revalis, kuidas üks vend oma õlgasid LAASTAS, näost lilla, nii valus oli vist, ja tegi ainult harjutusi mis õlga piinavad. Sellisel puhul võiks treener õpetada.
november 28, 2002 at 10:28 e.l. #28019madis
MemberSelle suure kisaga on midagi natukene muutunud,aga mitte midagi erilist.Reval-Sport võiks sama raha eest uue treeneri muretseda,kes ei pea seal saalis päevad läbi passimma vaid käib teatud aegadel ja teeb oma tööd hästi.Selle treeneri ajakava võiks kusagil seinal üles riputatud olla(“treener”Raivo topise kõrvale).
november 28, 2002 at 10:40 e.l. #28020mr.muscle
MemberMadis sind võtku…
hääletame topis madise uueks treeneriks, kuigi mulle kama, ise maseal ei käi…
detsember 2, 2002 at 3:52 p.l. #28021sigrid
MemberSee Raivo on vast selle Reval-Spordi omaniku sugulane või on lihtsalt musirull.Selle kisa peale peaks ju mingi reaktsioon olema.See “treener” teeb oma tööd hoolimatult ja nagu siin eespool juba öeldi,on tema tegevusse siginenud mõned silmakirjalikud elemendid.Mobiilikõnede vahel ühest saali otsast teise lonkimine ja seal tähtsa näoga kaerajaani tantsimine ei ole veel treeneritöö.Mul poogen,mis ta teeb,aga ärgu tulgu enam segama.
detsember 17, 2002 at 3:51 p.l. #28022sigrid
MemberOn lihtsalt ebameeldiv isik.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.