Skip to main content

Treenerid Reval-Spordis.

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Treenerid Reval-Spordis.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 232 total)
  • Autor
    Postitused
    Madli
    Member

on küll, jah, minu probleem. ja ma ei ajagi seda kellegi teise kaela või… ? ma lihtsalt panin kirja oma kogemuse Reval-spordi treeneritega.

Kellie
    Member

Raido on lisaks heale teoreetilisele baasile ja kogemustele sporditeadustes veel ka hea psyhholoog ja saab kindlasti Su probleemist aru.

Anonüümne
    Guest

Sa ,Raido,ära esine siin Kellie nimel!Me teame küll,milline pervert sa oled.Sinu teadmistes spordivaldkonnas me sügavalt kahtleme ja sulle endale on psüholoogi abi vaja.Variant oleks ka sinult alt poolt paar pisikest palli eemaldada,ehk siis suudad treenitavatesse ühtemoodi suhtuda ilma,et hormoonid segaks.Äkki lähed üldse naistearstiks?

Anonüümne
    Guest

Väga õige jutt! See treener on tõesti ära tüüdanud. Lihtsalt hale on vaadata teda!

M.M.
    Member

Vaatake probleemi teise külje alt. Isegi väga hea tahtmise juures ei jõua treener nii suures saalis kõigini, rääkimata süvenemisest kliendi kõikidesse treeningut puututavatesse probleemidesse (sinna sisse kuuluvad ka küsimused toitumise, toidulisandite jne kohta). Selle klubi probleem ei ole mitte isikus vaid treenerite puuduses. Nii suurel klubi pinnal peaks olema 2-3 treenerit. Praeguseks probleemi lahenduseks oleks võtta pesonaal treeneri tund. Tunni aja jooksul tegeleb treener ainult teiega. Piisab alguseks mõnest tunnist, et edasi areneda, edaspidi aegajalt. See raha tasub ennast kuhjaga ära, ei ole ju mõtet tühja rabeleda ja tulemusi mitte ära jõudes oodata käega lüüa, öeldes see ala mulle ei sobi. Enese kogemustest toon näite kus noormees oli juba neli aastat jõusaalis vastupidanud, kuid tulemused olid minimaalsed. Pärast mõnda kuud personaaltreeneri käe all treenimist olid tulemused paremad kui nelja aasta peale kokku.

ero
    Member

..seega leidke natuke väiksem saal kus on treeneril aega ja tahtmist Teile pühenduda!!!

Anonüümne
    Guest

Nagu mina olen aru saanud, ei ole rahval mitte sellepärast treeneri vastu pretensioone, et ta ei tegele klientidega ( meil on palju tõsisemaid ja kompetentsemaid inimesi saalis treenimas kui treener, võib ju ka nende käest küsida), kui et selles, et ta nii nõme on. Ta muud ei tee, kui sörgib iga uue seeliku ( st. iga naissoost isiku)sabas, kes saali tuleb.

Anonüümne
    Guest

Tere!Kas teil lammastel ei ole tõesti muud teha,kui tööka inimese kallal viriseda.Ja kus otsast ta pax on?te olete ise seal arvuti taga veel paxemad.ja mis selles halba on kui üks mees vaatab ilusaid naisi?ei ole mõtet viriseda inimese kallal,kui te teda ei tunne.

alan
    Member

Õige jutt, mõnel on lihtsealt kompleks ja ei saa nii palju esineda kui tahaks.

Anonüümne
    Guest

olge parem õnnelikud, et teil üldse on kus treenida ja et teil selline treener on. On ka inimesi, kes peavad ilma millegita hakkama saama. Mõni hindaks väga kõrgelt seda, millest siin juttu on.

madis
    Member

Kas peame ikka sellise “treeneri” üle õnnelikud olema?See paks poiss on ju pervert!Ta töötab vales kohas.Tema jaoks on ju saalis ainult naised.Teinekord teeb tähtsa näo pähe ja seletab midagi ka mõnele poisile aga see on mingi silmakirjatsemine,muud ei midagi!Ta ei tahagi meesterahvaid juhendada.Kui saalis on 20 uut poissi ja 1 uus tüdruk,siis ollakse ikka tüdruku juures,ilase näoga.Mina kui klient ei ole sellega rahul ja ei taha ma ka teistesse klubidesse minna.Olen saalis juba vana olija ja suudan iseseisvalt trenni teha,aga valus on vaadata neid noori inimesi kes esimest korda saali tulevad ja see inimene,kes neid treenima või algõpetust jagama peaks,teeb nagu ei näekski uusi vaid tegeleb mõne tüdrukuga,kes juba kolmandat nädalat saalis.Hea oleks,kui Reval-Spordi juhtkond selles suhtes midagi ette võtab.Uued lihtsalt ei lähe selle “treeneri”juurde,kui too nendest välja ei tee.Lahendust ja Raivo sõprade sajatusi ootama jäädes.

Anonüümne
    Guest

Äkki oleks üks lahendus sellele treenerile asi lihtsalt selgeks teha. Või kui see ei aita siis klubi juhatuse vms.-ga rääkida. Selle asemel et siin seda teemat edasi arendada võiks parem sellele probleemile lahendust otsida.

mr.muscle
    Member

Jah miks me peaksime üldse millegagi rahul või nõus olema… OLEME JU EESTLASED

Prrrrrrrrr………

rusikas
    Member

Miks te ei julge minna saalis selle treeneri juurde ja öelda talle seda ning ühtlasi teda aidata.

Selle asemel piidlete siin arvuti taga ja parandate maailma. Madis sa võiks vähemalt treeneri nime selgeks saada – sa oled ju vana olija Revalis!! Kes teist on nii julge ja julgeb probleemist rääkida selle “allikaga”?

Treeneri ülesanne ei ole käia mööda kliente saalis, kus on korraga treenimas 100 inimest.

Mind vastupidi häiriks selline tüüp.

Kui keegi räägib, et ta aitab ainult naisi, siis see ei ole nii! Käin viis korda nädalas trennis ja näen teist pilti. Ja kui sa tuttavale naisterahvale naeratad või talle komplimendi teed, siis on see minuarust täitsa ok!

Aga veelkord, kellel on pretensioone, minge öelge näkku, see treener nagunii siin foorumis ei käi!!

Anonüümne
    Guest

Kallis Raivo!Sa oled ennast siin viimases üllitises rusika nime all kaitsta proovinud,aga matsid jäävad ikka matsideks.Tegid olulise vea-SEE TREENER NAGUNII SIIN FOORUMIS EI KÄI!Kust kohast sa seda siis nii täpselt tead?Kui sa oma tööd hästi teeksid,ei oleks kellelgi sinu vastu midagi.Siin vett sogada,et aitad ainult mehi ja naiste vastu ei olegi huvi,mine räägi Maalehes.Võid oma mobiiltelefoniga kusagil hulgilaos turvamehega seletada,saad seal ka lihaletis kanadele silma teha.Jõusaali sa lihtsalt ei sobi.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 232 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.