trapets lihas .
- This topic has 22 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 1 month tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
detsember 16, 2010 at 1:29 p.l. #22281
muhhamed
Membertahtsin küsida kas trapets lihas areneb kiirelt või aeglaselt. tahaksin teada mitu korda tuleks nädalas treenida ja mingeid nõuandeid .
ma treenin trapets lihaseid nii
dumbell shrug: 20×12 30 kg raskused on maximum seal jõusaalis .
military press: 10×10
upright row: 10×10
kui teen pausi siis pausid on 30 sekundised .
tahtsin küsida et ma treeninud neid juba pool aastat ja mul ei anna märku mitte midagi et nad oleks suuremaks läinud . järgmine päev tavaliselt trapets lihas valus .
ma sooviks omal trapets lihaseid selliseks et need oleks ilusti nähtavad mitte monsterliku suurusega, sellised keskmisest natuke suuremad .
detsember 16, 2010 at 2:10 p.l. #283953ROtter
MemberTrapetslihase ülemised kimbud tõstavad õlavöödet, vahelmised kimbud lähendavad abaluid lülisambale ja alumised kimbud tõmbavad õlavöödet allapoole.
Harjutused oleksid vastavalt õlakehitused kangiga, kangiga tõmme lõua alla; tõmbed plokil eest istudes, tõmbed kangiga ettekallutatult; tõmbed plokil ülalt ette rinnale ja kukla taha.
detsember 16, 2010 at 2:15 p.l. #283954jõuents
MemberÕpi rinnalevõtt selgeks ja trapets tuleb nagu naksti just selline nagu tahad.
detsember 16, 2010 at 2:21 p.l. #283956ROtter
MemberÕpi rinnalevõtt selgeks ja trapets tuleb nagu naksti just selline nagu tahad.Jah, tõstjatel on trapets hästi arenenud.
detsember 16, 2010 at 2:25 p.l. #283957matjusm
MemberLisaks klassikalisele tõstmisele ka jõutõmme on hea trapetsi arendaja. Pärast rasket jõutõmbe (või rack pullide) päeva on mul trapets alati kange.
detsember 16, 2010 at 3:47 p.l. #283958smack
MemberEtte kallutades kangi tõmbed vastu rinda on ka väga hea harjutus. Kangi poolel teel tõmbad õlad tagant kokku.
detsember 16, 2010 at 5:04 p.l. #283967eesti mees
MemberMinu läksid kael ja õlad ilusti vormi kui hakkasin raskustega varjupoksi tegema, võtan 3kg hantlid kätte ja annan vaikselt minna. Ennem tegin hantlitega lendamist ja lõuaalla tõmbeid aga kuidagi ei tahtnud õlad vormi minna, nüüd on ilust kõik kolm pead näha ja tööl ka öeldud et T-särk on kael ümber pingul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma arvan et viimane on iroonia aga jah naine ka mainib et kael on kobedam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 16, 2010 at 7:19 p.l. #283983cvtec
MemberÕpi rinnalevõtt selgeks ja trapets tuleb nagu naksti just selline nagu tahad.Peab paika, ise täheldasin selle harjutuse kavasse võtmisel nähtavat arengut.
detsember 16, 2010 at 7:52 p.l. #283988jrx
MemberAusalt minu trapets kasvas siis kui hakkasin karuknniga mäkketõuse tegema.
Sangpommitöö on ka abiks. Ja üldiselt trapets areneb ikka muude kogu-keha harjutuste kõrvalt väga väga hästi eriti kui monstertrapetseid ei taha.
detsember 16, 2010 at 8:11 p.l. #283992Anonüümne
GuestMu trapets kasvab jõutõmbega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ütleks, et on proportsioonist väljas ja liiga suur teiste lihastega võrreldes. Aga kui mõnel on geenidega antud jõhker säär siis mul on jõhker trapets
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enne jõusaaliga tegelemist ei olnud nagu midagi…Jõutõmme is the way.detsember 16, 2010 at 8:58 p.l. #283995timo116
MemberÕlakehitused..
detsember 17, 2010 at 5:05 e.l. #284002ROtter
MemberKui tahate suurt trapetsit, siis kasutage sellist harjutust, mida tõstjad nim. tõukamisetõmbeks. Erinevus jõutõmbest seisneb selles, et tõmbe lõpp sooritatakse trapetsi abil e. tõmmatakse õlavöö üles. Raskused on küll väiksemad, aga liigutus sooritatakse kiiremini. Võrreldes kangi rinnalevõtuga on ta tehniliselt lihtsam ja saab kasutada suuremaid raskusi, kuna jääb ära kangi rinnalevõtu faas.
detsember 17, 2010 at 5:52 e.l. #284004timo116
MemberKui tahate suurt trapetsit, siis kasutage sellist harjutust, mida tõstjad nim. tõukamisetõmbeks. Erinevus jõutõmbest seisneb selles, et tõmbe lõpp sooritatakse trapetsi abil e. tõmmatakse õlavöö üles. Raskused on küll väiksemad, aga liigutus sooritatakse kiiremini. Võrreldes kangi rinnalevõtuga on ta tehniliselt lihtsam ja saab kasutada suuremaid raskusi, kuna jääb ära kangi rinnalevõtu faas.No ikkagi samamoodi lihtlabane õlakehitus kangiga on põhimõtteliselt sama, saad ka kergema raskusega rohkem plahvatuslikumalt teha..
detsember 17, 2010 at 5:56 e.l. #284005ROtter
MemberNo ikkagi samamoodi lihtlabane õlakehitus kangiga on põhimõtteliselt sama, saad ka kergema raskusega rohkem plahvatuslikumalt teha..Lihast arendab raskus, mitte ainult kiirus.
detsember 17, 2010 at 7:44 p.l. #284044belvedere
MemberPower shrugs aitab hästi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.