Trapets
- This topic has 23 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
märts 9, 2008 at 2:58 p.l. #9391
MartinSem
MemberÄkki keegi oskaks soovitada trapetsi ja triitsepsi harjutusi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 9, 2008 at 3:00 p.l. #144882undisputed
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime kliki vastaval lihasel
märts 27, 2008 at 8:11 p.l. #147548dron4ik007
“>Mees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja Laia haardega
märts 27, 2008 at 8:41 p.l. #147568riorijkaard
MemberMees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
“> Ja Laia haardega 
trapets ja triitseps? huvitav :S
märts 27, 2008 at 8:44 p.l. #147570Tuki
MemberMees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
“> Ja Laia haardega 
lõuatõmbed teevad selja lailihast imo. Trapetsil võiks teha kangi vastu kõhtu tõmbamist ettekallutatult, triitsepsile rööbaspuudel surumine.
märts 27, 2008 at 8:47 p.l. #147574dron4ik007
Memberlõuatõmbed teevad selja lailihast imo. Trapetsil võiks teha kangi vastu kõhtu tõmbamist ettekallutatult, triitsepsile rööbaspuudel surumine.Jah aga mees ma vaatan et sa üldse vähe tiad lõuatõmbamisest
“>ja triitsepsile on väga hea rööbaspuudel surumine! Minu lemmik harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2008 at 8:50 p.l. #147577riorijkaard
MemberJah aga mees ma vaatan et sa üldse vähe tiad lõuatõmbamisest
“>
ja triitsepsile on väga hea rööbaspuudel surumine! Minu lemmik harjutus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lõuatõmbamisest teab mees ilmselt rohkem kui sina
märts 27, 2008 at 8:54 p.l. #147582builder
Memberlõuatõmbed teevad selja lailihast imo. Trapetsil võiks teha kangi vastu kõhtu tõmbamist ettekallutatult, triitsepsile rööbaspuudel surumine.üks vastus hullem kui teine.palun tee seda harjutust ,siis saad sru mis sa suust ajad,ära pahanda konkreetse vastuse pärast.
proovi kasvoi sellist voi kangiga,tehke palun segeks kus trapetslihas asub ja kui jöusaalis pole käinud resultatiivseid sooritusi tegemas,jätke algajad sellest patust puhtaks.
märts 27, 2008 at 8:54 p.l. #147583dron4ik007
Memberlõuatõmbamisest teab mees ilmselt rohkem kui sinaMillest järeldad?
ja sina mees ei tia mida tean mina tõmbamisest.
märts 27, 2008 at 9:05 p.l. #147590riorijkaard
MemberMillest järeldad?ja sina mees ei tia mida tean mina tõmbamisest.
Lõuatõmbed treeenivad selga ja väiksemal määral ka biitsepsit.
Esimest korda kuulen, et keegi treenib trapetsit lõuatõmmetega.
märts 27, 2008 at 9:12 p.l. #147591Tuki
Membermis ma valesti ütlesin? lõuga sa ometi mitte ei tõmba triitsepsiga? Raamatus “Jõu, ilu ja tervise anatoomia” on harjutus lõuatõmbamine töiesti sees ja pole märki, et see teeks triitsepsit. Ma arvan siiski, et mu vastusel polnud viga midagi.
Edit: Eeltoodud raamatust kang vastu kõhtu ette kallutades, tsiteerin: “ning abaluude kokkusurumisel liigutuse lõpus romb-ja trapetslihaseid”.
Mina usaldaks raamatut.
märts 27, 2008 at 9:14 p.l. #147595arrow
“>Trapetsile erinevad õlakehitused ja kangi tõmbed lõua alla (kas siis kitsa või laia haardega).
Triitsepsile rööbaspuudel surumist või kitsa haardega rinnalt surumist ning scullcrasher ja surumine kahe pingi vahel.
märts 27, 2008 at 9:16 p.l. #147598dron4ik007
Membermis ma valesti ütlesin? lõuga sa ometi mitte ei tõmba triitsepsiga? Raamatus “Jõu, ilu ja tervise anatoomia” on harjutus lõuatõmbamine töiesti sees ja pole märki, et see teeks triitsepsit. Ma arvan siiski, et mu vastusel polnud viga midagi.No tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ah
õpi lugema ma ütlesin et see teeb selga,
teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
märts 27, 2008 at 9:20 p.l. #147602Tuki
MemberNo tra kas ma ütlesin et see treenib triitsepsit või??? Ahõpi lugema ma ütlesin et see teeb selga,
teiseks hiljem kirjutasin et rööbaspuudel on super lausa ideaalne triitsepsit treenida!!
ütlesid, et teeb selga jah? Mina seda kohta ei näe, kus sa seda ütlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siit ma lõpetan selle teema risustamise, punkt.
“>märts 27, 2008 at 9:22 p.l. #147604dron4ik007
Memberütlesid, et teeb selga jah? Mina seda kohta ei näe, kus sa seda ütlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga siit ma lõpetan selle teema risustamise, punkt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No krt ei pannud otseselt kirja küll aga see lambalegi aru saadav et triitsepsit see i treeni
Ja Vsjo PUNKT . -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.