Eheh, trapets jah – mul on see arenenud ülihästi – isegi nii hästi, et praegu pean tagasi selle treenimisega – muidu kisub proportsioonist välja – aga muidu kastuasin õlakehitusi kangil ( või trenazˇööril).
Kui septembris hakkasin jõusaalis käima, tegin õlakehitusi trenazööril (peaaegu nagu kangki – käsi saab ainult natuke rohkem küljel hoida) 40 kg-ga. Nüüd viimati tegin 105kg-ga… Ma arvan, et areng on olnud päris suur…
Nüüd ma tõmban kangi lõua alla – just külgmiste õlalihaste pärast – eks siis saab trapets ka midagi, kuid momendil enam õlgu ei kehita…
Teen ölakehitusi hantlitega (2×36 kg)- teen hästi aeglaselt ja sygavalt, samuti teen ölakehitusi hantlitega vöi trenazööril ettekallutatult. Arvan, et tähtis on teha aeglaselt ja vöimalikult suure amplituudiga. Kunagi tegin ka väga suurte raskustega ja hooga, aga tundus mötetu
Kangi surumist teen seeriaid 65-ga… Seda ma räägin, et trapets läheb liiga suureks (nojah, tegelt, rinda tegin septembris veel 30-ga ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)
Ja biitseps – teen 40-ga (või oleneb selja treeningu intensiivsusest).