tõusev kaalunumber…
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » tõusev kaalunumber…
- This topic has 35 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2011 at 2:12 p.l. #318424
htilga
MemberKui me muu “eksitava” jutu ümbert ära koorime muidu korralikust toitumisest, siis ilmselt näed ise ka, kust need paar lisakilo tulid … nendest “natuke” söömistest nad tulevadki. Saatan peitub detailides. 2 väikest tükki šokolaadi – 100kcal juures. Natuke pähkleid – kes siis ikka neid 3-4 sööb, väike peotäis ikka – 200-300kcal. Saiake – 200-300kcal. Nädalavahetusel kodus “korralikult” head ja paremat – ütleme, +500-600kcal. Ja paar kilo on lihtne juurde tekitada. Osa kilodest on ka parem lihastoonus muidugi.Las ta pähkleid sööb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 3:41 p.l. #318432daemonium
MemberNo ütleme, et kergelt üle keskmise positiivne menüü mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kangesti tahaks teada, mida on üle keskmise positiivset praktiliselt rasvavabas menüüs?
Kas on ilmunud mingi uuring, mis väidab, et rasvad tuleb menüüst eemaldada?
oktoober 21, 2011 at 3:48 p.l. #318434Archangel
MemberKangesti tahaks teada, mida on üle keskmise positiivset praktiliselt rasvavabas menüüs?Kas on ilmunud mingi uuring, mis väidab, et rasvad tuleb menüüst eemaldada?
Mnjaa. Hakkasin alles praegu vaatama – rasva tõesti tundub vähe olevat. Aga raske öelda kuna kogused puuduvad. Oleneb mis juust, mis kohupiim, pähklid, batoonid jne. Eks tema kaalus naisele polegi ju tegelikult rohkem kui ca. 50g vaja. Seega võimalik, et see number tiksub täis neil päevadel millal pähkleid rohkem juhtub.
Aga jah – kindlasti võiks pilgu peale heita.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 3:55 p.l. #318435Okk
MemberKangesti tahaks teada, mida on üle keskmise positiivset praktiliselt rasvavabas menüüs?Kas on ilmunud mingi uuring, mis väidab, et rasvad tuleb menüüst eemaldada?
No ytleme nii ,et nii rasva , kui valgu vaba…
oktoober 21, 2011 at 4:04 p.l. #318437Archangel
MemberNo ytleme nii ,et nii rasva , kui valgu vaba…Tibidieet noh.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valk on pähh – liha on ka pähh. Kasvatab lihaseid ka veel äkki – seda pole ju vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Ja rasv, no ega paksuks ei taha ka ju minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 4:14 p.l. #318438htilga
No ma ei väitnudki, et see menüü ideaalne on või selle lähedane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt keskmine inimene ei toitu niigi hästi ja sellest tulenevalt väitsin seda.
Näiteks pähklid lähevad ju rasvade pähe? Pealegi me ei tea koguseid ja kõiki detaile.
Aga soovita talle siis midagi head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Ma soovitan näiteks, et kuna sööd tihti võileiba, siis võiksid süüa seda lõhe ja avokaadoga(kasulik rasvaallikas).
oktoober 21, 2011 at 8:35 p.l. #318456gmaster
MemberMinu tagasihoidlik arvamus esmapilgul:
Tavaliselt näeb mu menüü selline välja:Hommik: 2 viilu musta leiba, juustuga ja must kohv. Mõnikord söön hommikuti ka ainult müslibatooni. Kuna pean suhteliselt varakult ärkama, siis isu pole, et midagi rohkem süüa. Kehvavõitu hommikusöök. Ligi veerand päevasest kaloraažist peaks hommikusöögist tulema
Vahepalaks on kas mõni puuvili,müslibatoon, vahepeal on ka saiake juhtunud:)
Lõuna: must kohv, riisi-makra salat, leib, banaan vms Veidi vähe valku
Siis paari tunni pärast söön jälle midagi. Kas kiirputru, võileiba, puu-või juurvilja. Joon rohelist teed või musta kohvi. Kiirpuder pole mingi söök
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enne trenni üritan 2 h mitte süüa, kui siis joon kohvi. Kui isu, siis söö. Saaksid natukenegi vajalikke toitaineid, mille niikuinii trennis kulutad.
Peale trenni on isu väga hea ja söön kohupiima, joguriti, musta leiba. Tubli!
Õhtul kui veel tahaks näksida, söön beebiporgandeid või pähkleid natuke. Pähkleid.. ok, aga tegelikult oleks mandlid, kreekapähklid ja metsapähklid paremad.
Pigem arvan, et võid olla üks neist, kes koguvad rasva, sest söövad liiga vähe (hommikul kõiki toitaineid, päeva peale vähevõitu valku ja rasva).
Aga pakun silma järgi. Võid numbrid kokku lüüa ja selle ümber lükata.
oktoober 22, 2011 at 8:26 e.l. #318478htilga
MemberMinu tagasihoidlik arvamus esmapilgul:Pigem arvan, et võid olla üks neist, kes koguvad rasva, sest söövad liiga vähe (hommikul kõiki toitaineid, päeva peale vähevõitu valku ja rasva).
Aga pakun silma järgi. Võid numbrid kokku lüüa ja selle ümber lükata.
Kusjuures väga asjakohane tähelepanek!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keha vaatab, et eriti süüa ei anta ja järelikult tuleb midagi nahavahele koguda, et omadega ka tulevikus toime tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 10:35 e.l. #318494greenfield
MemberTibidieet noh.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Valk on pähh – liha on ka pähh. Kasvatab lihaseid ka veel äkki – seda pole ju vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Ja rasv, no ega paksuks ei taha ka ju minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, valk ei ole üldse halb minu meelest, lihtsalt pole nagu vajadust rohkem tarbida. Ja liha ei maitse tõesti. Aga seda menüüd vaadates sain ise ka aru, et rasvu on liiga vähe.
oktoober 22, 2011 at 10:39 e.l. #318495greenfield
MemberNo ütleme, et kergelt üle keskmise positiivne menüü mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Selle pudru võiksid pigem hommiku peale tõsta kui kannatab(ja kui saad, siis mitte “kiir” variant, pigem mingi täistera. “Veski Matil” on täitsa korralikud täisterakaerahelbed. PILT, ise tarbin sama).
Miks muidu 2h enne trenni söömist väldid? Ma näiteks söön alati enne trenni korralikult kõhu täis ja trenni lõppedes jälle kõht tühi. Aga ehk see läheb kategooriasse meeste-naiste erinevus vms.
Enne trenni väldin söömist sellepärast, et mul on väga raske trenni teha täiskõhuga. Kuigi jah, ma ei peaks seljuhul nii palju sööma. Ükskord sõin ploome ja natuke viinamarju umbes tund enne trenni ja pärast kõht nii valutas. Tühja kõhuga on kuidagi parem, kuigi pärast trenni on selline hundiisu .)
oktoober 22, 2011 at 10:42 e.l. #318496greenfield
Membernii, ja nüüd, ütleme et on valik:kas sa kaaluksid pigem viis kilo vähem kui praegu
VÕI
kaaluksid viis kilo rohkem ja näeksid välja selline nagu preili pildil.
kumba eelistaksid? puhtteoreetiliselt.
Mulle selle naise vorm väga meeldib, oleks ise ka selline hoolimata kaalunumbrist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 10:44 e.l. #318498greenfield
MemberNo ma ei väitnudki, et see menüü ideaalne on või selle lähedane
Lihtsalt keskmine inimene ei toitu niigi hästi ja sellest tulenevalt väitsin seda.
Näiteks pähklid lähevad ju rasvade pähe? Pealegi me ei tea koguseid ja kõiki detaile.
Aga soovita talle siis midagi head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Ma soovitan näiteks, et kuna sööd tihti võileiba, siis võiksid süüa seda lõhe ja avokaadoga(kasulik rasvaallikas).
Pähklitega on nii, et vahest meeldib ikka suur peotäis ära süüa., aga seda ei juhtu tihti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa lõhevõileiba ma olen isegi söönud ja see on ülihea. Kahjuks avokaado ei maitse üldse, kuigi tean, et see on äärmiselt kasulik.
oktoober 22, 2011 at 11:08 e.l. #318500Archangel
MemberEi, valk ei ole üldse halb minu meelest, lihtsalt pole nagu vajadust rohkem tarbida. Ja liha ei maitse tõesti. Aga seda menüüd vaadates sain ise ka aru, et rasvu on liiga vähe.On ikka küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilma valguta on su trenni tegemine üks suuresti mõttetu ettevõtmine. Põletad lihtsalt kaloreid, saad vbl nõksa vastupidavust ja mingit ähmast toonust. Ja seda heal juhul. Halvimal juhul läheb üldse lõpuks vastupidi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tean, et naistel on mingi sissejuurdunud psühholoogiline barjäär nende lihaste suhtes. Küll on koledad, küll ei taha, küll kardetakse, et tekivad liiga kiiresti jne. Kõik on jama.
Sa “vajad” lihaseid, kui tahad hea välja näha ja end hästi tunda. Ning välja paistma ei hakka nad sul lähiaastate jooksul niivõinaa. Ning ilma valguta ei kasva nad üleüldse. Niiet jah. Liha, kala, piimatooted. Hakka aga sööma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 12:24 p.l. #318506htilga
MemberPähklitega on nii, et vahest meeldib ikka suur peotäis ära süüa., aga seda ei juhtu tihti
Jaa lõhevõileiba ma olen isegi söönud ja see on ülihea. Kahjuks avokaado ei maitse üldse, kuigi tean, et see on äärmiselt kasulik.
Avokaado on tihtipeale toidupoodides toores ning selle peale sattudes võidki maitse sellest ära rikkuda.
See peab olema sellise krobelise koorega(mitte sileda) ja katsudes kergelt pehme(aga mitte liiga pehme, võib muidu mädanenud olla). Aga katseta ja proovi, kui leiad selle õige, siis on see täitsa maitsev. Ma näiteks söön isegi paljalt seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2011 at 12:40 p.l. #318511vrsm
MemberMulle selle naise vorm väga meeldib, oleks ise ka selline hoolimata kaalunumbrist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no näed! see mu point ongi, et vahet pole (mõistuse piires – ja kehamassiindeksi/BMI võid vabalt prügikasti visata) palju sa kaalud, loeb see, kuidas sa välja näed. sa ei peaks oma vormi hindama kaalu, viad peegli abil.
tee endast iga kindla aja tagant pilte ning jälgi mitme kuu vältel, kuidas keha sinu poolt elluviidud muutustele reageerib.
UNUSTA KAALUNUMBER!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.