Tõstevöö
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tõstevöö
- This topic has 27 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2005 at 3:52 p.l. #61057
mandariin
MemberVöid hakatakse kasutama alates 16 eluaastast. Pead kahjuks ootama. Joke, loomulikult kasuta. Mis peamine: vanusepiirangut ei ole:D
oktoober 21, 2005 at 4:01 p.l. #61058builder
Memberolen ikka näinud poisse kah töstevööga.asi selles raskustes suuresjaos ongi.kui keha sul veel välja arenenud pole,sis ju löhkuda ennast veel vaja pole, aga selles vanuses enamusel ikka sobilik hakata jändama väiksemate korduste ja suuremate raskustega. ja üleüldse treeningkaaslasi sul pole? kellelgi ikka on vöö ja laenad kükkide ja jöutömbe ajal ,sis saad tunde sisse. sest kui poiskese keha veel sul,sis ju mötet sel pole ,löhud ennast esiteks ja teiseks möni mees ikka areneb vöökohalt kah ,sis varsti ju uus väljaminek vööle. ja üks asi veel ära lase pähe määrida odaviskajatele möeldud tekstiilist “soojendus vööd” .töstjatele see küll pole. kui sellega rekordit proovid sis vöid seljast küll ilma jääda.
oktoober 21, 2005 at 4:11 p.l. #61060Rihostern
Memberei jah ma arvan küll et seda odaviskajate vööd ma endale ei soeta ma mõtlen seda musta robocopi vööd mis müügil et seda näeb klubis ikka päris tihedalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( Kas tõstevööga on kergem tõsta ) <-- vb väga loll küsimus aga tahaks teadaoktoober 21, 2005 at 5:55 p.l. #61064builder
Memberlihtsam jah tösta kui suur raskus on.nu köige robustsem vast seda vörrelda kipsis jalaga,mis fikseeritud,et kui töstmisel miski vigastus vöib tekkida,sis pigem tekib see seal ,kus selg voi muu vigastusele aldis kehaosa on kaitsamta.aga robocop vöö vist ainult m suurus müügis ,sa kuskil sis proovi saad? mul sama vöö peaks olema .see reklaam taga jah mul teine . ega jah vaata kas pehmendus sees,hea nahk on see.minul va pakistani lehm siruli tömmatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . kuskil ma olen isegi ilma reklaamita sama varianti müügil näinud ja kui häbened reklaami sis t – särgi all voi peal ,kaetult saab ka väga mugavalt seda kasutada.ah jaa kui suur küki fänn sinust kasvab ,sis järgmine samm apteeki ja ostad 2meetrise veniva sideme ,löikad kodus pooleks ja toestad illusti ka pölved ära.nu see sis kui pölved hakkavad tundma andma. ja suurte raskuste juures nii see ongi. ma veel neid pölvesukki pole proovinud ei oska midagist öelda,aga sidemed minu jaoks tip-top.oktoober 21, 2005 at 6:11 p.l. #61068Rihostern
MemberOk Tänud kõigile kes aitasid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma hakkan nüüd raha koguma tõstevöö jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja loodan et on sellest kasu
sest kunagi läheb seda nii kui nii vajadetsember 7, 2005 at 7:35 p.l. #63818Rihostern
MemberEi hakkanud uut teemat tegema küsimuse jaoks !!
Küsimus järgmine:
Et kas tõstevööd võib kõikide harjutuste kanda ( nende juures kus tõstevöö otseselt ei sega harjutuse tegemist) isegi siis kui seda pole ilmtingimata tarvis ! Ja kas liigne kandmine võib põhjustada mingeid probleeme või hädasid tervisele ?
detsember 7, 2005 at 7:59 p.l. #63819builder
Memberkõhulihaste tegemise ajal ebamugav.aga muidu ju pingul ta ikka ei tohiks olla kui ei ole vaja kasutada ju. muidu ma kah kannan seda ,selg on soojas sis,aga jah rihma ikka lasen lõdve´maks kui jalga voi selga ei tee.
detsember 7, 2005 at 8:09 p.l. #63820Rihostern
MemberTänud siis tean et kui vaja ei ole siis lasen rihma lõdvaks kuid kanda võib sellegi poolest jah
Tääpselt sama põhjus et lihtsalt mõnus soe on seljal
detsember 8, 2005 at 7:23 e.l. #63840p2rt
Memberniisama on mõttetu kanda ju

teed ära viskad vöö nurka ära
üldiselt mina soovitaksin täislaia vööd – toestab ikka PALJU PALJU paremini
ostke korralik, mitte mõnest suvalisest spordipoest, mille paksus on 3-4mm vms

ise kasutan powermani wrange tricolor vööd, paksust 1cm ja väga hästi toestab
detsember 8, 2005 at 5:30 p.l. #63884Andreas89
MemberTõstevöö osta 100%.
detsember 8, 2005 at 5:40 p.l. #63886theisland
Memberei jah ma arvan küll et seda odaviskajate vööd ma endale ei soeta ma mõtlen seda musta robocopi vööd mis müügil et seda näeb klubis ikka päris tihedalt
( Kas tõstevööga on kergem tõsta ) <-- vb väga loll küsimus aga tahaks teadaKeegi saab lingi anda?
Ma otsisin poe otsingust ,,tõstevöö” ja ,,vöö” aga ei leidnud midagi. Tahaks ka hinda jm uurida
detsember 8, 2005 at 5:44 p.l. #63887Rihostern
MemberMina ostsin Klubist Planetsport selle musta vöö kus taga kirjas robocop !
Hind on 390.-
detsember 9, 2005 at 8:11 e.l. #63936joey
Membersamas oleks vaja treenida tasakaalulihaseid, mis just hoiavadki tehnikat ja selga paigas. kui kogu aeg vööga teha, siis ilma vööta võib vigastus kergelt tulla. mina soovitaks esimesed seeriad ilma vööta teha, viimased koos vööga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.