Skip to main content

Tõsiselt masenduses…:(

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tõsiselt masenduses…:(

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused
    Rambo vend
    Member

Mina soovitan sul võimalikult palju ilma särgita inimeste hulgas viibida, kuni sa nende solvangutega ära harjud, või nad enam ei viitsi neid ütelda. Kadunud Ervin Abel oli ka suht sale mees, aga ma ei usu, et ta õhtud läbi põdes oma käsivarte ümbermõõdu pärast.

Lihast kasvata siis, kui sa tahad endale lihaselist keha ja sulle meeldib rauda tõsta, mitte sellepärast, et siis ei peaks teiste solvanguid kuulama. On veel palju spordialasid, kus lihased on suureks miinuseks, võibolla huvitab sind hoopis muu ala.

Sinu mure puhul on pigem vajalik teha väike enesanalüüs, mõelda sellele, kas sinu õnn oleneb liialt teiste arvamusest jne.

Ma olen päris veendunud, et mõni lihamägi teeks siia sarnase teema, et ta tahaks parem suhtleja olla, haritum olla, parema huumorisoonega olla.

Maailmas on palju sinule sarnase kehaga inimesi, keda absull ei koti teiste pilked, ma soovitan sul püüda rohkem nende moodi olla, mitte kujutleda, kuidas sul juukseid kammides särgikäis rebeneb.

ebyem
    Member

Rambo Vend ajab asjalikku juttu – n6ustun. Ja teema algataja: loe kohe mitu, mitu korda see text läbi

maximus89
    Member

Kui vana sa oled?Ma olin ka ennem jõusaalis käima hakkamist poolteist aastat tagasi 68kg ja 184cm, ei ütleks et ma teistest palju kõhnem olin, ma olin siis 16 aastane, alustasin algul ilma mingi kavata ja tegin suurte raskustega 2-3 kordust, nüüd ma olen 83kg ja rasvaprotsent on enam-vähem sama, sellises vanuses muidugi on kasv kiire nii pikkusesse, kui laiusesse, aga ma usun, et see suurte raskustega baasharjutuste tegemine oli hea algus.

Algajale ikka nii lühikesi seeriad suure raskusega teha ei soovitaks, sest see on suhteliselt ohtlik. Algajad ju tehniliselt õigesti sooritada harjutusi tavaliselt ei oska ja raskuse tunnetus esialgu puudub. Tasa ja targu peaks alustama.

maximus89
    Member

no mulle näitas treener ette, ta oli endine tõstja ja soovitas mul ka nii teha, alustasin ma alati tõstmisega, ehk siis tõstan kangi maast pea kohale, siis tegin kükke, rinnalt surumist ja jõutõmmet lõppu jäksasin ainult sõuda veel natuke.Muidugi ma varieerisin ka harjutusi kõvasti, asendasin neid ja tõstsin ümber, see oli selline oldschool jõusaal, kus masinaid polnudki, kuid selle-eest oli palju sangpomme, millest ma siiani puudust tunnen.

tomz
    Member

räägin siis omadest kogemustest natuke.

alustasin paar aastat tagasi, olin 193 ja 68… sai rahulikult tehtud ja mis oli minu viga üle aasta, et ei põõranud tähelepanud toiumisele…

eelmine suvi 5 kuud trenni ei teinud, olin füüsilise tööpeal, rääkimata korralikust toitumisest ja mass langes masendavalt umbes 67 peale…

novemris sain aru, et asi on mäda, andis ka füüsiliselt tunda. sai asi korralikult uuesti kätte võetud, trenn, toitumine, lisandid ja praeguseks 80 kilo olemas.

pika ja igava jutt point siis selles, et korralik toitumine ja regulaarne trenn on kõige võti!

ja kindlasti mitte ei tasu ennast häbeneda. mina ka 67 kilose poisina käisin rannas ilma probleemideta…

kuuliks
    Member

Minu biitseps on üldse 24 cm.

Andree
    Member

Huvitav on lugeda teie jutte.. Ma olen Jõutõstja ja meil on ikka hoopis teine olukord. Enamus selle portaali kasutajaid soovib oma massi suurendada. Siis mul on olukord hoopis teine.. Ma küll tahan, et mu tulemused paraneksid aga loodan, et kaal jumalapärast ei tõuseks see, et ma 10 kg juurde võtan tähendab seda, et konkurensis püsimiseks pean ma nii kükis tõmbes kui ka surumises oma oma tulemust vähemlat 25 kg võrra parandama see teeb kogusummas juba 75 kg suhtelisel suur number..

Abipaljulae soovin edu ja kannatust. Näiteks tegin mina 2 esimest aastat trenni iseseisvalt, peale esimest võistlust sain ma alles treeneri. Soovitan sulle 3 trenni päeva nädalas jalg,rind, selg ja umbes 10 kordust seerias. Lisandeid pole kindlasti 1 aasta vähemalt vaja.

hunter
    Member

Kui sul tahet ei ole siis ära hakka tegelema jõusaaliga sellepärast, et teised sõimavad .

Kõik inimesed polegi mingid põkad ütle neile kes norivad, et nad teavad ikka mis jõud ja jõusaal on ?

3x nädalas hakka tegelema ja enesekindlust varu endale juurde .

Toitumine tee alguses niipalju korda kui saad , piimatooted ja lihatooteid söö .

Jõusaalis ära tee koguaeg rinda sellejaoks vaata endale kindel treeningkava .

Okei edu sulle .

matti
    Member

Rookie5,hakka trenni tegema ja kui sul vähegi tahtmist,saad sa endale mõne aastaga jõulise ja laia keha.Alustades olin mina 173 pikk ja 49 kilo raske,biitseps oli kuskil 25 cm,nüüd pärast mõneaastast treenimist olen 183 pikk,kaalun 94 kilo ja biitseps on 43-44 cm.Usu endasse ja sa saavutad alati selle ,mida tahad.!!!!!

BHS
    Member

räägin siis omadest kogemustest natuke.

alustasin paar aastat tagasi, olin 193 ja 68… sai rahulikult tehtud ja mis oli minu viga üle aasta, et ei põõranud tähelepanud toiumisele…

eelmine suvi 5 kuud trenni ei teinud, olin füüsilise tööpeal, rääkimata korralikust toitumisest ja mass langes masendavalt umbes 67 peale…

novemris sain aru, et asi on mäda, andis ka füüsiliselt tunda. sai asi korralikult uuesti kätte võetud, trenn, toitumine, lisandid ja praeguseks 80 kilo olemas.

pika ja igava jutt point siis selles, et korralik toitumine ja regulaarne trenn on kõige võti!

ja kindlasti mitte ei tasu ennast häbeneda. mina ka 67 kilose poisina käisin rannas ilma probleemideta…

sama siin suht Tom , 191 pikk ja alguses kaalusin 65 kg , nüüüd 78 kg . saaks jalad suuremaks oleks päris korralikult üldist massi kah, praegune mass on enamjaolt ülakehas :/

eintsius
    Member

Kui otsustad alustada treeninguid, siis mis pane kõrva taha:

1. Kavas olgu kindlasti jõutõmme sees

2. Kavas olgu kindlasti kükk sees

3. Toitumisel tuleb massi kogumiseks süüa valkusisaldavaid toiduained ca iga 3h tagant. See on lihasmassi kasvatmisei üks alustalasid.

4. Massi kogumiseks tuleb süüa natuke rohkem kui söövad fitnessi fännid, sest vastasel korral organism hakkab valke energiaks kasutama. Energiabilanss tuleb hoida kergelt positiivsena (st sööd rohkem energiat sisse kui organism tarbib). Natuke rasvaprotsent kasvab, ent selle-eest on lihaskasv kiirem. Seda tasub kasutada võib-olla kuu või kaks.

Jõutõmbe ja kükide tegemise ohutu tehnika tee endale 110% selgeks ning seejärel pinguta neid harjutusi tehes korralikult.

Rinnalt surumise soovitaks ma asendada kaldpinnal kangiga surumisega, sest viimane harjutus arendab rinnalihastele lisaks veel õlavööd.

matti
    Member

5. ära muutu torsistiks.Peab treenima kogu keha,kõikki lihaseid.Vastasel juhul ei saavuta sa maksimaalset arengut.

Indrek K
    Member

Vabandan “ohvtopiku” pärast, aga eelnevalt on mitmed inimesed ses teemas öelnud, et algul ära toidulisandeid tarbi. Mis on selle põhjuseks, kas see on algajale pigem kahjulik, pigem nati kasulik, aga mitte piisavalt, et sellele raha kulutada või ei anna ta mingit effekti algaja puhul? Ja see pole esimene teema, kus ei soovitata algul midagi tarbida, mis siis on ikkagi see põhjus!?

Ootan huviga!

matti
    Member

Vabandan “ohvtopiku” pärast, aga eelnevalt on mitmed inimesed ses teemas öelnud, et algul ära toidulisandeid tarbi. Mis on selle põhjuseks, kas see on algajale pigem kahjulik, pigem nati kasulik, aga mitte piisavalt, et sellele raha kulutada või ei anna ta mingit effekti algaja puhul? Ja see pole esimene teema, kus ei soovitata algul midagi tarbida, mis siis on ikkagi see põhjus!?

Ootan huviga!

Ütleme nii,et kulutatud raha ja saadud kasu suhe on algaja puhul üsna väike. :ph34r:

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.