Skip to main content

Tõsiselt masenduses…:(

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tõsiselt masenduses…:(

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Autor
    Postitused
    rookie5
    Member

Tere!

Mul on ausalt öeldes suur masendus ja alaväärsuskompleks oma keha üle. Ma olen 186 cm pikk ja kaalun 71 kg- nagu öeldakse; pikk ja peen, nagu sitaseen. Teinekord ei julge päikese käes isegi särki miaha võtta kuna kõik näevad minu keha. Söömise kohapeat ma ei kurda- ma söön hommikul 2-3 röstsaia, lõunal söön natukene rohkem ja siis õhtul söön kõige rohkem. Biitsepsi ümbermõõt on kõigest 28 cm, reie ja säärelihaseid pole peaaegu et märgatagi, lisaks sellele paistavad roided välja. Rasvakihti absoluutselt ei tundu olevat. Kõik mu sõbrad narrivad mind, et ma sobiksin väga hästi naismodelliks ning küllap võidaksin järgmise American’s next topmodel’i tiitli

hehee
    Member

Mis tähendab hommikul kaks-kolm röstsaia, lõunal rohkem ja õhtul kõige rohkem? Hakka normaalselt sööma ja treenima. Pole Sul esialgu, vähemalt minu arust, mingeid lisandeid vaja, eriti veel, kui sa varem üldse trenni teinud pole.

halfbeer
    Member

Sa võid treenida nii kõvasti kui tahad aga massi ilma õige toitumiseta ei tule. Hommikul 2 röstsaia on väga vähe. Soovitan süüa piima-, muna- ja lihatooteid(va pihvid, viinerid), riis, kartul, puuviljad . Päevas ürita ca 4-5 korda süüa. Uuri ka ise foorumit ja siinseid artikleid, saad väga palju toitumise kohta teada.

R.Tamm
    Member

Tere!

Mul on ausalt öeldes suur masendus ja alaväärsuskompleks oma keha üle. Ma olen 186 cm pikk ja kaalun 71 kg- nagu öeldakse; pikk ja peen, nagu sitaseen. Teinekord ei julge päikese käes isegi särki miaha võtta kuna kõik näevad minu keha. Söömise kohapeat ma ei kurda- ma söön hommikul 2-3 röstsaia, lõunal söön natukene rohkem ja siis õhtul söön kõige rohkem. Biitsepsi ümbermõõt on kõigest 28 cm, reie ja säärelihaseid pole peaaegu et märgatagi, lisaks sellele paistavad roided välja. Rasvakihti absoluutselt ei tundu olevat. Kõik mu sõbrad narrivad mind, et ma sobiksin väga hästi naismodelliks ning küllap võidaksin järgmise American’s next topmodel’i tiitli

zwen
    Member

Hommikuste röstsaiade asemel hunnik putru ja pakk kohupiima.

ebyem
    Member

Hommiku söök on Sul täitsa null ju tegelt. Tore, et soojaks tegid aga SAI, hmmmm……… Ma hommikuti ei jõua täitsa ärkvelgi olla, kui juba mugin hommikusööki. Number üks päeva alustamisel!!! Vahest ajab tühi kõht mind üles.

rantel
    Member

Lisandid jäta kindlasti välja.

Arvan et peaksid lihtsalt alustama selle algajate kavaga, siis juba näed isegi mis edasi saab. Pead lihtsalt algust tegema.

Sooritus peaks olema puhas, raskustele ei pea nii väga mõtlema, on vaja et jaksaksid harjutuse õigesti sooritada.

Kui toitumiskava ei taha tellida, siis lihtsalt uuri siin otsingust et mis teised söövad, foorumist on väga palju läbi käinud erinevaid toitumisvariante, mis on kasulik ja mis ei ole nii kasulik.

asdfghjkl
    Member

Kui tahta maksimaalselt kiirelt ja pühendunult olukorrale reageerida, siis võib personaaltreeneri omale palgata, see on kulukas, aga nii saad vast kõige effektiivsemalt tulemusi.

Kui aga mure niisuur pole, et maksimaalselt selelle pühenduda, siis võiks lihtsalt toitumiskava ja treeningkava tellida interneti teel ja seda järgida.

Juba esimese 5-6 nädala pärast peaks olema märgatavaid muutusi, kehale tekivad nähtavale väiksed lihasmügarikud siia-sinna. Proovi järgi kui ei usu.

antol
    Member

Seeriad ikka täis amplituudiga, tasa ja targu, 8-12 kordust seerias, oleks nö põhja ladumiseks mõistlik. Kindlasti ei ole treenituse võtmekarakteristik biitsepsi ümbermõõt

rookie5
    Member

Et siis põhiline oleks esialgu rasvakihi saamine? Olen kuulnud, et kõhnadel inimestel ei tulegi lihased eriti esile ja et lihas kasvab rasva “najal”…. ons see tõsi?

Suur aitähh kõigile…

Sirkku
    Member

Et siis põhiline oleks esialgu rasvakihi saamine? Olen kuulnud, et kõhnadel inimestel ei tulegi lihased eriti esile ja et lihas kasvab rasva “najal”…. ons see tõsi?

Mis mõttes “rasva najal”?

Ja tulevad ka kõhnadel inimestel lihased esile kui neid treenida ja õigesti toituda.

joey
    Member

… Söömise kohapeat ma ei kurda- ma söön hommikul 2-3 röstsaia, lõunal söön natukene rohkem ja siis õhtul söön kõige rohkem …

just söömise koha pealt peaksidki kurtma. sellise info põhjal eeldan, et sul on see ikka väga korrast ära – umbes, et hommik 2-3 saia, lõunal natuke rohkem, 4-5 saia ja õhtul 8 saia.

minu soovitus oleks minna jõusaali ja konsulteerida treeneriga – nii treeningu kui ka kindlasti toitumise osas.

Bonsuna
    Member

Tere!

Mul on ausalt öeldes suur masendus ja alaväärsuskompleks oma keha üle. Ma olen 186 cm pikk ja kaalun 71 kg- nagu öeldakse; pikk ja peen, nagu sitaseen. Teinekord ei julge päikese käes isegi särki miaha võtta kuna kõik näevad minu keha. Söömise kohapeat ma ei kurda- ma söön hommikul 2-3 röstsaia, lõunal söön natukene rohkem ja siis õhtul söön kõige rohkem. Biitsepsi ümbermõõt on kõigest 28 cm, reie ja säärelihaseid pole peaaegu et märgatagi, lisaks sellele paistavad roided välja. Rasvakihti absoluutselt ei tundu olevat. Kõik mu sõbrad narrivad mind, et ma sobiksin väga hästi naismodelliks ning küllap võidaksin järgmise American’s next topmodel’i tiitli marek.kalmus@mail.ee on mu aadress. Räägime kui soovid oma kehaga vastavad muutuseid hakata läbi viima.

postihiir
    Member

Tere!

Mul on ausalt öeldes suur masendus ja alaväärsuskompleks oma keha üle. Ma olen 186 cm pikk ja kaalun 71 kg- nagu öeldakse; pikk ja peen, nagu sitaseen. Teinekord ei julge päikese käes isegi särki miaha võtta kuna kõik näevad minu keha. Söömise kohapeat ma ei kurda- ma söön hommikul 2-3 röstsaia, lõunal söön natukene rohkem ja siis õhtul söön kõige rohkem. Biitsepsi ümbermõõt on kõigest 28 cm, reie ja säärelihaseid pole peaaegu et märgatagi, lisaks sellele paistavad roided välja. Rasvakihti absoluutselt ei tundu olevat. Kõik mu sõbrad narrivad mind, et ma sobiksin väga hästi naismodelliks ning küllap võidaksin järgmise American’s next topmodel’i tiitli http://www.bodybuilding-st Hardgaineri kavade kohta. Sa võiksid proovida ka püramiidi ja sinna sekka superseeriaid, mis minu puhul töötas väga hästi (olen nimelt sama kehatüübiga).Siin peaks ka selle kohta infot olema, ainult otsi! kõvasti tööd tegema. Igatahes soovin edu!

Xero
    Member

POSTIHIIR, ta võib praegu kõhn olla, aga see ei tähenda et hardgainer tüüp on !!! Ta pole kunagi treenind jõusaalis, sain nii aru, niisiis enne seda teada ei saa, mis tüüp olla võid.

ROOKIE5, selle koha pealt, kas pöörata tähelpanu raskustele või seeria puhtusele, vastaksin et mõlemad peaksid koskõlas. Maksimaalne raskus, kuid samas puhas ja tehniliselt korras treening. Kuid siiski, see võiks olla nii, kui pigem võiks algaja teha natuke väiksema raskusega, et õppida ära õige sooritus harjutustes. Kui sa kavatsed kuhugi jõusaali minna, siis küsi treeneri järgi, kes aitab sul tehnika korda sättida. Saaksid ka jõusaalis treenijate käest küsida, kuid vahest võiva nemadki eksida ja treener on kindlam, kes abistab ja juhendab.

Ja kindlasti on üks, mis jõusaali ja treenimisega kaasas käib – toitumine. Teised juba andsid sulle siin nõu. Kindlasti konstulteeri Marek Kalmusega. Usun, et saad asjaga hakkama, kui vaid pühendumust ja sihikindlust on.

Edu sulle!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.