Tõsine Algaja.
- This topic has 52 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
Samakamees.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2009 at 1:46 p.l. #183098
ROtter
Membereijah , samas toiduõli ei ole siis see halb rasv ?veebruar 8, 2009 at 1:52 p.l. #183099z4cc
MemberKatsu korraga ühes teemas püsida, liiga laili valguda teemadega pole hea.On olemas nii heade kui ka halvemate rasvadega toiduõlisid, keha vajab ka halvemaid, rasvade headuse/halbuse temaatikat saad uurida, kui otsingut kasutad, sisesta sõna “rasv” näiteks.
Olen soovitanud sulle siit saidilt kasutada kalori-arvutit, ja otsingu-mootorit, lisaks soovitanud teemas püsida rohkem, ole hea ja võta kuulda.
Mismõttes teemas püsida , kui ma olen lugenud on rapsiõli mida koduskasutame praadimisel ja muul on nö halb siis ma võiks ju ka vastuse saada , btw keegi pole käskinud sul mu küsimustele vastata , Aga tänud siiski . Lisan menüüse rasvu juurde . Aga üldmulje , midagi oleks veel vaja ?
veebruar 8, 2009 at 1:53 p.l. #183100z4cc
MemberJap olen uurinud seda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2009 at 2:34 p.l. #183106Samakamees
Memberkodujuust mul kurgust alla ei l2he
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja tuunikala jaoks on rahakott liiga v2ike veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuunikala konserv on mingi 11 eeki ja nii ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kombineerid sellega. Lisad riisi ja/või midaig värsket + natuke hapukoort/maitsestamata jogurtit ja mida iganes veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna sinna sisse panna on veel hea. Ei pea lihtsalt paljast tuima konservi järama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2009 at 2:36 p.l. #183107z4cc
MemberTuunikala konserv on mingi 11 eeki ja nii ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kombineerid sellega. Lisad riisi ja/või midaig värsket + natuke hapukoort/maitsestamata jogurtit ja mida iganes veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna sinna sisse panna on veel hea. Ei pea lihtsalt paljast tuima konservi järama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mnjash:D ma proovin selle tuunikala ka ära sis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2009 at 7:48 e.l. #187250z4cc
MemberNiih . nüüd siis niipalju et käed rind õlad kael , alakeha areneb edukalt. Kõht, on ikkagi probleemiks . Panin aeroobset trenni juurde . veloergomeetril 40m enne jõutreeningut. võtab läbi ja kui ratta pealt maha tulen tilgun nagu kevadsula. igastahes, j6udsin ikkagi selleni et ise ma seda toidukava pole korda saanud. sest miks muidu rasv ei kao. Esmaspäeval tellin toidukava. sain lõpuks eesti arvepeale raha. Nii, küsimus et kaalus olen juurde võtnud oma 3 kilo . võib see olla lihasmassist . sest toitumist olen pingasalt järgind . tean mida söön ja kuna ! .
märts 19, 2009 at 7:50 e.l. #187251z4cc
MemberTuunikala konserv on mingi 11 eeki ja nii ju
Kombineerid sellega. Lisad riisi ja/või midaig värsket + natuke hapukoort/maitsestamata jogurtit ja mida iganes veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muna sinna sisse panna on veel hea. Ei pea lihtsalt paljast tuima konservi järama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures. soomes on see tuunikala ikka palju kallim . lasin õel eestist tuua eesti tuunikala . maitse oli hoopis parem ja hind ka teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tuunikalast aitab nüüdseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 19, 2009 at 8:13 e.l. #187255Samakamees
MemberKusjuures. soomes on see tuunikala ikka palju kallim . lasin õel eestist tuua eesti tuunikala . maitse oli hoopis parem ja hind ka teine
aga tuunikalast aitab nüüdseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muna+juust+hapukoor+ kodujuust + soola teeb ka kokku väga maitsva asjanduse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.