Tõsine algaja
- This topic has 17 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
she-maletrouble.
-
AutorPostitused
-
november 4, 2007 at 8:45 p.l. #12323
she-maletrouble
MemberTere. Minul on selline probleem, et mul on paksud reied ja üsna suur tagumik. Plaan on aga sellest lahti saada. Probleemi tekitab aga see, et ma ei tea, kuidas ma toituma peaks, ja milline trenn oleks kõige parem selleks, et mu reied ja tagumik väiksemaks muutuks.
Hetkel käin 2x nädalas aeroobikas(see on umbes 1h kord) ja 3-4x nädalas jooksen trenal.. ja hiljem teen mõned sarnased harjutused, mis aeroobikaski (see kestab kokku umbes 1,5h kord), kord nädalas ka ujun.
Vähendasin oma toidukoguseidki üpriski palju. Olen sellega paar kilo alla võtnud,aga väliseid tulemusi ma ei näe, mis huvitab mind muidugi rohkem, kui kaalulangus. Ja seepärast teebki just toitumine mulle muret, et ma ei oska kuidagi..
november 4, 2007 at 9:46 p.l. #130197Existence
Memberkõige lihtsam on endale siit samalt leheküljelt toitumiskava tellida ,kui ise kuidagi ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2007 at 5:14 e.l. #130204Samakamees
MemberMa usun , et sa peaksid siia veel oma andemd kirjutama ja lootma , et mõni tark inimene tuleb ja teeb siin väikese kalori koguse arvutuse vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis saab edasi vaadata.november 5, 2007 at 1:08 p.l. #130230wicked
Memberväga kahtlane kasutajanimi igatahes. aga see selleks.
telli omale toitumiskava.
november 5, 2007 at 3:20 p.l. #130238Wire
Memberüks küsimus mis ei lähe küll siia teemasse aga küsimus siis selline, et milline see tellitud toitumiskava umbes välja näeb. Selles suhtes, et ma ei julge seda tellida 350 eest, kui ma võibolla ei saa koguaeg nii täpselt oma toitusid jälgida. Näiteks pole parajasti just selliseid toite külmkapis nagu vaja jne, sest ise ma süüa koju ei vali ja osta ka ei saa ise, kuna käin koolis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2007 at 4:17 p.l. #130243mullaonu
MemberNo kirjuta mõnele treeneritest, et mis sul seal külmikus on põhiliselt, äkki keedab sulle mõne kava, mis vähegi kannataks kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2007 at 4:18 p.l. #130244mullaonu
Memberüks küsimus mis ei lähe küll siia teemasse aga küsimus siis selline, et milline see tellitud toitumiskava umbes välja näeb. Selles suhtes, et ma ei julge seda tellida 350 eest, kui ma võibolla ei saa koguaeg nii täpselt oma toitusid jälgida. Näiteks pole parajasti just selliseid toite külmkapis nagu vaja jne, sest ise ma süüa koju ei vali ja osta ka ei saa ise, kuna käin koolis.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kirjuta mõnele treeneritest, et mis sul seal külmikus on põhiliselt, äkki keedab sulle mõne kava, mis vähegi kannataks kuidagi
november 5, 2007 at 7:21 p.l. #130284she-maletrouble
Memberkõige lihtsam on endale siit samalt leheküljelt toitumiskava tellida ,kui ise kuidagi ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust siitsamast?
Ma külastan seda lehte täisa esmakordselt..
ja nagu ma altpoolt lugesin, on see 350 eeku.
tasub see ära ka?
ma ei kujuta ettegi..
november 5, 2007 at 7:23 p.l. #130287she-maletrouble
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mind huvitaks see samuti, et milline see siis nagu on?
sama probleem mulgi, kool kool kool..
november 5, 2007 at 7:24 p.l. #130289gmaster
MemberKust siitsamast?Ma külastan seda lehte täisa esmakordselt..
ja nagu ma altpoolt lugesin, on see 350 eeku.
tasub see ära ka?
ma ei kujuta ettegi..
tasub
vaata kas poest v esilehelt
november 5, 2007 at 7:42 p.l. #130292she-maletrouble
Membertasubvaata kas poest v esilehelt
eee.. hmm.. pood oli suur ja lai.. mis ma sealt võtma peaks? dieedid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 5, 2007 at 8:02 p.l. #130294Capricorn
MemberVõta massilisajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok, tegelikult “Webtreener”november 5, 2007 at 8:41 p.l. #130296she-maletrouble
MemberVõta massilisajad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ok, tegelikult “Webtreener”okei, isegi leidsin selle ja värki..
aga mida see seal ikkagi sisaldab?
kindlasti ei määra ta seda mulle ju suvalt, et mille alusel, ehk oskad lähemalt rääkida..?
november 5, 2007 at 8:43 p.l. #130298Samakamees
Memberokei, isegi leidsin selle ja värki..aga mida see seal ikkagi sisaldab?
kindlasti ei määra ta seda mulle ju suvalt, et mille alusel, ehk oskad lähemalt rääkida..?
Kirjuta oma valitud treenerile, temalt saad teada kõik vajaliku.
november 5, 2007 at 8:47 p.l. #130300she-maletrouble
MemberKirjuta oma valitud treenerile, temalt saad teada kõik vajaliku...aga mille järgi ma selle treeneri valima peaks?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.