Top 6 Fitness Müüti ja Tõde
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Top 6 Fitness Müüti ja Tõde
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2009 at 10:44 e.l. #177929
Mercy
MemberOot, milles küsimus üldse? Et Charlesi üllatab, et naistel lihastoonust üldse välja paistab? :] Ma usun, et müütide seas kasutati sõna ‘suur’ võrdlusena meeste lihaskasvuga. Ja kerge lihastoonusega jalad naistel on ainult positiivne nähtus.
jaanuar 5, 2009 at 11:02 e.l. #177931asdfghjkl
MemberOot, milles küsimus üldse? Et Charlesi üllatab, et naistel lihastoonust üldse välja paistab? :] Ma usun, et müütide seas kasutati sõna ‘suur’ võrdlusena meeste lihaskasvuga. Ja kerge lihastoonusega jalad naistel on ainult positiivne nähtus.Seal müüdis nr 2 või välja lugeda, et muskulatuurseks naine niivõinaa ei saa, tõstku raskusi või mitte:
“Müüt #2: Naised, kes tõstavad raskusi lähevad lihastesse.”
Minu jutt oli üllatus selles mõttes, et tegu pole midagi müüdiga, et tänavapildis leidub päris arenenud jalalihastega nähte, jah leidub, ja sellest saab järeldada, et kuidagi nad ikka lihasesse on läinud, tõenäoliselt väikse bodybumby trenniga ja seejuures organismi maskuliinsust toetavate aspektidega, et mõnel on testo tase või muu näitaja ilmselt selline ,et paneb jalad kasvama, või mudu asjad, ja mitte pekki kasvama, ega mitte toonusesse* ei aja, vaid ikka konkreetne liha on näha. No vot nii tundub, aga müüt nagu viitaks, et raskuste tõstmine kuhugile lihast ei tekita, ma arvan, eelneva jutu põhjul ,et kasvatab küll, olgu siis kasvõi bodybumby väike kang käes. Ses suhtes siis minu mõte oli, lihased on jah igal olevusel vist maailmas olemas, ja mõnel nad tõesti ka nö toonuses vaid, ma aga näen, et on harva esinev nähtus kuid siiski esinev, mis pole pelk toonus vaid, ikka rohkem on, kui arvab keegi et ei ole, siis ma lähen kevadel balti jaama pildistama, ma seal nägin ühte head eksemplari ,et jah ei kõla kuigi viisakalt eks, aga teaduse nimel, et usutaks siis millest räägin, et leidub, ja põhjendan ma seda nähtust siis sellega, et neil subjektidel on siis organismis miski lihaskasvu toetav, siis väike trenn, ja lihas paisubki kohe, kui ei ole päri selle seletusega, siis mismoodi veel seletada?
Kui minu sedalaadi idee ei meeldi kuidagi, siis ma kerin tagasi selle jutu, ignoreerige lihtsalt rahumeeli:)
jaanuar 5, 2009 at 12:08 p.l. #177943Aile
MemberEga ma teaduse nimel nö teekski seda, ega mugav seda teha polegi, aga polegi vaja vist teha, juba miskit nagu seletust vist sai- mida see “marmorjas lihatükk” lihtsamalt öeldes kujutab siis endast ja millest see tekib?Vale toitumine on p6hiline lisaks vale treening.
J2medajalgsete aeroobikatreenerite syndroom tuleb tuttav ette?
jaanuar 5, 2009 at 12:13 p.l. #177945Vägivaldur
Memberhuvitav kumba kuulata, kas mingit Jen Muellerit või “jõusaalikuningat” Arnold Schwarzeneggerit, kes treenis viimse valuläve peal ?!?!?!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Steroidide peal treenides võivad need tõed mõnevõrra paindlikud olla…
jaanuar 5, 2009 at 12:15 p.l. #177946asdfghjkl
MemberVale toitumine on p6hiline lisaks vale treening.J2medajalgsete aeroobikatreenerite syndroom tuleb tuttav ette?
Selle sündroomi kohta googel midagi ei näidanud küll.
jaanuar 5, 2009 at 12:54 p.l. #177954Aile
Memberjaanuar 5, 2009 at 1:14 p.l. #177958asdfghjkl
MemberNeed olid huvitavad artiklid küll!
Eriti esimene. Seal siis Polyquin teeb järeldusi hormonaalse taseme kohta keha analüüsides, näiteks reie (välisest) analüüsist siis järeldab östrogeeni taset kehas:
reie nelipea- ja kakspealihas:info östrogeenide taseme kohta.need,kelle keha toodab liiga vähe kasvuhormooni/palju östrogeeni,saavad kõige rohkem kasu jõuvastupidavustreeningust,mille käigus tekib palju laktaati;
Toda Poliquin’i ideoloogiat ma veel loen nõksa, aga tundub, et see vastab mu küsimustele küll, hea artikkel ka siin:
http://vegfamily.com/dietician-marty/fat-belly-diet.htm
4. Don’t suffer from Chunky Aerobic Instructor Syndrome (=C.A.I.S)…C.A.I.S refers to some of those aerobic instructors that teach umpteen classes a day, and still are overweight, flabby and saggy. This is most likely caused from TOO MUCH exercise, and exercise at the same constant rhythm, and resistance, with no change. This in turn results in releasing stress hormones including the dreaded CORTISOL. That’s right, exercise can make you fat! …
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.