TÖÖTAB
Avaleht » Forums » Toitumine » Retseptinurk » TÖÖTAB
- This topic has 16 replies, 12 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
juuli 3, 2006 at 7:11 e.l. #7977
younger
Memberproovige üks kuu süüa KOLM KORDA PÄEVAS 100 gr kaerahelbeid (kuivainena) ja 50 gr munavalgepulbrid.
“> töötab nii mis mühiseb ja ei mingeid kreatiine ja glutamiine pole vaja.juuli 3, 2006 at 7:47 p.l. #87131jrx
MemberHm… kust munavalgepulbrit saada võiks?
Mitte et ma seda tegema hakkan, aga kohupiima sekka segada, et mitmekesistada oleks küll hea…
juuli 3, 2006 at 8:25 p.l. #87132kent
MemberOhoo
Peab ka siis proovima, aga kust seda munavalgepulbrit osta saab?
“>juuli 3, 2006 at 8:29 p.l. #87133tuufus
Memberhttp://www.emuna.ee/index2.php?cat_id=38&s…tails&pro_id=10
see link peaks aitama küll
juuli 3, 2006 at 8:56 p.l. #87134kame
Moderatorärgem siiski unustagem kreatiini ja glutamiini ülesandeid organismis!
parimat…
juuli 3, 2006 at 9:08 p.l. #87135gmaster
Memberkuidas seal see ostmine käib üldse?
et kas peab kohale minema v saab postkontorisse tellida v on kuskil poes ka:D?
juuli 3, 2006 at 9:11 p.l. #87136inside14
Memberkuidas seal see ostmine käib üldse?et kas peab kohale minema v saab postkontorisse tellida v on kuskil poes ka:D?
Tõesti huvitav aga oleneb palju maksab äkki tavaline muna poes on odavam
“>juuli 4, 2006 at 7:10 e.l. #87148Savage
Memberteema algataja võiks nõu anda, kust kohast ta ise selle sai
“>juuli 4, 2006 at 7:39 e.l. #87153Janar Rückenberg
Member“Proovige üks kuu süüa KOLM KORDA PÄEVAS 100 gr kaerahelbeid (kuivainena) ja 50 gr munavalgepulbrid.
töötab nii mis mühiseb ja ei mingeid kreatiine ja glutamiine pole vaja.”
Vabandage rumalust, aga loen seda teemat juba mitmendat korda ja ei suuda mitte välja raalida, mille suhtes antud lähenemine töötab???
Räägime me massikogumisest, rasvapõletusest, lihtsalt treeningjärgsest toitumisest???
juuli 4, 2006 at 8:50 e.l. #87159Hummer
Member“Proovige üks kuu süüa KOLM KORDA PÄEVAS 100 gr kaerahelbeid (kuivainena) ja 50 gr munavalgepulbrid.töötab nii mis mühiseb ja ei mingeid kreatiine ja glutamiine pole vaja.”
Vabandage rumalust, aga loen seda teemat juba mitmendat korda ja ei suuda mitte välja raalida, mille suhtes antud lähenemine töötab???
Räägime me massikogumisest, rasvapõletusest, lihtsalt treeningjärgsest toitumisest???
ee… äkki on universaalne… kogub massi, annab jõudu, põletab rasva ja annab energiat.
aga tegelt oleneb staazist arvan…. kui trenni staazi on kuni aasta siis töötab kõik…. söö või saepuru.
juuli 4, 2006 at 8:55 e.l. #87160younger
Member“Proovige üks kuu süüa KOLM KORDA PÄEVAS 100 gr kaerahelbeid (kuivainena) ja 50 gr munavalgepulbrid.töötab nii mis mühiseb ja ei mingeid kreatiine ja glutamiine pole vaja.”
Antud toitumine on väga efektiivne iga tsükli juures, sest kõik oleneb süsivesikute kogustest
“>Munapulbrit saate Loolt, emunast. helistate enne ette ja umbes tunniga panevad valmis. müüakse siis alates kiloste kottidega ja kilo maksab 155 krooni umbes.
Keegi võiks ka proovida ja siis saaks juba võrrelda ja laiemalt propageerida, sest ühe inimese jutt tavaliselt jääbki jutuks, eriti, kui sind ei tunta.
juuli 4, 2006 at 9:54 e.l. #87163Mr.Y
MemberSelete lähemalt siis, mida ta teeb? Töötab hästi kõhulahtistina või millena? Kaerahelbeid söön nagunii iga päev, muna peaks asendama munavalgepulbriga ja mis see siis parem on? Kolm korda päevas ka veel… miks see on parem kui nt leiba, kartult, liha, piima vms süüa?
Ma ei usu ma siis ka seda 3x päevas sööks, kui Ronnie Coleman seda soovitaks.
juuli 4, 2006 at 10:28 e.l. #87164tuufus
Membera see munavalgepulber ei säili vist eriti?
juuli 4, 2006 at 10:31 e.l. #87165gmaster
Membereks ta üks massikas ole, vahelduseks võib ju proovida ka
aga ikka kõvasti pingutama peab et kuiva endale sisse kütta
juuli 4, 2006 at 10:54 e.l. #87166younger
Membereks ta üks massikas ole, vahelduseks võib ju proovida kaaga ikka kõvasti pingutama peab et kuiva endale sisse kütta
No kuulge härrased. Ma tõin soovituse, mis minu puhul väga hästi toimis.
Ja see ei ole ainult massikas. Nendest kolmest korrast saad aeglaselt imenduvaid süsivesikuid päevas ca 200gr. Oleneb inimesest ja treeningfaasist tulevad ülejäänud teistest toidukordadest nagu lõuna ja õhtu ja umbes kell 22.
mina söön ennelõunane toidukord (kell 10) 30 gr süsivesikuid, lõuna ajal 60 ja õhtusöök veel 60.
KOKKU süsivesikuid tuleks selle järgi ju ainult 350gr. no sellega ju massi ei kasvata.
Kaerahelbed on väga suure kiudainete ja taimse valgu sisaldusega. süsivesikud on väga aeglaselt imenduvad ja munavalk on kõige kehaomasem valk üldse.
a see munavalgepulber ei säili vist eriti?munavalgepulber seisab niiskuskindlas ja suletud anumas üle kuu. ära selle pärast pabista, aga vaata, et niiskus sisse kindlasti ei satuks, muidu hakkab selline elu pihta, et oi oi oi
“>To Mr Y: selles suhtes on sul õigus, et ega kaua nii toituda ei ole võimalik.ise ma valan lihtsalt piima peale ja söön ära, seda putru, mis tehakse 100 gr kuivainest ei jõua mina küll ära süüa….
-
AutorPostitused
- The topic ‘TÖÖTAB’ is closed to new replies.