Töökoht?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Töökoht?
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 8 years, 11 months tagasi by
MaPo.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2008 at 2:58 p.l. #145362
Amarillo
Member“Rikas isa ja vaene isa” raamatus räägib jah koguaeg seda, olen ise kah lugenud.Ma ise arvan nii, et pigem kool arendab silmaringi. Raha saad käima panna nii, kui sul on omakapitali, et firma luua. Ilma hariduseta legaalselt nagu rikkaks pole võimalik saada eriti.
PS! Ise olen kohe 18a ja Tallinnast ning otsiks kah gümnaasiumi kõrvalt tööd (nädalavahetustel), kui kellegil pakkuda on.
Head töökogemused olemas juba alates 14 eluaastast saadik.
vajadusel ka CV
mis cv sul 18 aastaselt olla saab? heal juhul gümnaasiumi haridus?
märts 12, 2008 at 2:59 p.l. #145363MEE
Membernalja kõrvuni.. minge ehitusele, kontoris pole teiega küll midagi teha.
märts 12, 2008 at 3:04 p.l. #145367matti
MemberRahu Vahue – ma ise kirjutasin, et tänapäeval ei maksa loomulik inteligents midagi.Ma käin gümnaasiumis ehk ma otsin kooli kõrvale tööd.
Tööd jah ilma hariduseta ei saa ja kui sa oled valmis töötama nagu üks lüli masinavärgis, ehk ori, siis võib jah ainult kooliharidusele panustada.
Ma soovitaks kõigile lugemiseks raamatut – RIKAS ISA JA VAENE ISA .
Ma leidsin sealt mõne nupukese.
Kui mul ei oleks tõsiseid majanduslikke probleeme, siis ma ei roniks veel tööle!
Tänan muretsemast.
Bill Gates oli/on kõigest “ideede röövel”.Näiteks tema ei ole elus ainult Harvardi haridusele nii kaugele jõudnud.Ma ei reklaami nüüd seda, et ära käi koolis ja rikkaks saad niikuinii vaid õhutan teid(õpilasi) kooli kõrvalt ka ise õppima,
SEST KOOL KASVATAB RAHA EEST TÖÖTAJAID, MITTE KUIDAS RAhA ENDA EEST TÖÖLE PANNA!
Eks ta ole õige,olen ka ise selle raamatu kannest-kaaneni läbi lugenud. Nüüd olen ka ise juba kuu aega pisiettevõtja,teeninud küll midagi suurt pole,see asi võtab natuke aega. Kes arvab,et ettevõtja olla on lihtsam kui töötaja,see eksib tegelikult kõvasti. Kui töötaja töötab keskmiselt 8h päevas,siis ettevõtja töötab tegelikult 24h,sest see aeg kui sa ei tööta,sa ikkagi mõtled sellest.

Ja rahvas,et teil häbi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,teisel võivad olla rasked majanduslikud probleemid,teie aga naerate siin teise üle
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2008 at 3:20 p.l. #145372MEE
Memberkool on selleks, et see hallollus oskaks kirjutada sõna “intelligents” kahe “l”-iga. See aeg on möödas, kus Eestis saavad 8 klassi haridusega Jürid edukaks (tänapäeval pole enam BA-ga midagi suurt teha, iga teine on BA). Alati on erandeid aga noh… õpid ju mitte ainult selle jaoks, et parem töö oleks ja suurem palk. Ikka selleks ka, et arendada endast haritum inimene ning olla vaimselt arenenum kui niisama “hõk hõk, kõva-mees baarist-nädalavahetuse-lambad”
Isiklikult naudin õppeprotsessi.. vaadake filmi “Garden State”.. väga sisukas film, kes vaadata oskab.
veebruar 16, 2017 at 8:08 p.l. #390466MaPo
MemberOn 3/12/2008 at 17:20, MEE ütles:kool on selleks, et see hallollus oskaks kirjutada sõna “intelligents” kahe “l”-iga. See aeg on möödas, kus Eestis saavad 8 klassi haridusega Jürid edukaks (tänapäeval pole enam BA-ga midagi suurt teha, iga teine on BA). Alati on erandeid aga noh… õpid ju mitte ainult selle jaoks, et parem töö oleks ja suurem palk. Ikka selleks ka, et arendada endast haritum inimene ning olla vaimselt arenenum kui niisama “hõk hõk, kõva-mees baarist-nädalavahetuse-lambad”
Isiklikult naudin õppeprotsessi.. vaadake filmi “Garden State”.. väga sisukas film, kes vaadata oskab.
Hahhaha, 9 a tagasi tundus kellelegi, et haridus muutub aina olulisemaks, kirjaoskus eelkõige. Ei pidanud see nägemus ajaproovile vastu. Ekspert ja arvamusliider ei pea õieti kirjutamagi oskama, rääkimata süvateadmistest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.