Tõmbed plokil, ülalt kukla taha ??
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Tõmbed plokil, ülalt kukla taha ??
- This topic has 20 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 11 months tagasi by
UmbIsik.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2007 at 10:22 e.l. #10033
ristokru
MemberTere,
kodus on selline masin :http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/harjutustepank/selg/117.html aga mure selles et käed ülesse minnes ei lähe sirgeks!!
Kui halvasti se mõjub Tõmbed plokil, ülalt kukla taha harjutust tehes??
märts 4, 2007 at 10:33 e.l. #108338Hi
MemberMiks käed siis sirgeks ei lähe?
märts 4, 2007 at 11:26 e.l. #10834454321
MemberMiks käed siis sirgeks ei lähe?Ühel sõbral sama probleem, lihsalt ei lähe käsi täitsa sirgeks, vahet pole kuhu- ülesse või ette
märts 4, 2007 at 12:55 p.l. #108358eintsius
MemberVõimalik, et lihtsalt lihased miskil põhjusel harjunud töötama lühikese amplituudiga.
Oled tegelenud varem mõne spordialaga või tööga, mis kasutab lihaseid suure koormusega, kui ainult piiratud liikumisulatusega. Siis kohanduvad lihased ümber sellisteks lühikesteks ja vähese venivusega. Seda annab likvideerida regulaarse venitamise läbi.
Teine võimalus on, et tõesti on selline organism(ple varem kokku puutunud). Seda peaks ikka saama lahendada venitamise abil, kuid kindel ei ole.
märts 4, 2007 at 2:45 p.l. #108363Flex250
MemberTere,kodus on selline masin :http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/harjutustepank/selg/117.html aga mure selles et käed ülesse minnes ei lähe sirgeks!!
Kui halvasti se mõjub Tõmbed plokil, ülalt kukla taha harjutust tehes??
järelikult käed liigapikad/tross liiga pikk, kui istud maha mitte sinna masina pingile siis saad käed ka sirgu lasta. käed lähvad sirgeks igal inimesel
märts 4, 2007 at 4:50 p.l. #108372alf 1
MemberOlen kuulnud et ploki tõmbeid peaks hoopis lõua juurde tõmbama mitte kukla taha. Olevat ohutum. Kas keegi teab kommenteerida
märts 4, 2007 at 4:56 p.l. #108374Hi
MemberOlen kuulnud et ploki tõmbeid peaks hoopis lõua juurde tõmbama mitte kukla taha. Olevat ohutum. Kas keegi teab kommenteeridaKus sa sellist jama oled kuulnud ? Kui ohutuse peale mõelda siis tekib küsimus, et miks inimesed üldse sporti teevad, sport on ju nii riskantne ala?
märts 4, 2007 at 5:07 p.l. #108375Aile
MemberKui 6laliigese liikumisulatus ei ole piisav siis kukla taha ei saa t6esti teha.
K2te osas…peaks n2gema. Seljalihas ei kinnitu kyynarvarrele, st venituse ulatuses ei ole k2e sirutamine m22rav.
Midagi kindlat saan 8elda, kui tean t2psemalt.
märts 4, 2007 at 6:20 p.l. #108384ristokru
MemberKui 6laliigese liikumisulatus ei ole piisav siis kukla taha ei saa t6esti teha.K2te osas…peaks n2gema. Seljalihas ei kinnitu kyynarvarrele, st venituse ulatuses ei ole k2e sirutamine m22rav.
Midagi kindlat saan 8elda, kui tean t2psemalt.
Asi ei ole selles et mu käed ei paindu, painduvad ja isegi väga hästi
“>Palju see teeb halba massi kasvatamisel?
märts 4, 2007 at 6:48 p.l. #108391mälvõu
MemberAsi ei ole selles et mu käed ei paindu, painduvad ja isegi väga hästi
Asi hoopis selles et masin liiga lühike
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju see teeb halba massi kasvatamisel?
noo kui käed sirgu ei lähe siis ei saa sa ka lihastele täit koormust anda(lihas ei liigu täies ulatuses) ja seeläbi arened ka aeglaselt ja samuti võib tekkida see et lihas harjub vähese liikuvusega ära ja pärast raske õigesti teha
“> I thinkmärts 4, 2007 at 7:43 p.l. #108412Military
MemberKäed ei peagi küünarnukkidest üleval asendis sirgeks minema, vastasel juhul hakkab allatõmmates kõige pealt tööle biitseps. Loe Marek Kalmuse selja treeningu artikklit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3132
Proovi järgi ja tunned, et selg saab nii palju suurema koormuse!
märts 5, 2007 at 8:13 e.l. #108443ristokru
MemberKäed ei peagi küünarnukkidest üleval asendis sirgeks minema, vastasel juhul hakkab allatõmmates kõige pealt tööle biitseps. Loe Marek Kalmuse selja treeningu artikklit http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=3132Proovi järgi ja tunned, et selg saab nii palju suurema koormuse!
Siis äkki tuleb see isegi kasuks et masina töö käik lühem
märts 5, 2007 at 8:52 e.l. #108445Raul1
MemberSee et käed sirgu ei lähe ei saa olla lihaste viga, pigem liigeste viga. Mul ei lähe ka käsi sirgeks, lapsest saadik on nii. Tihtipeale on olnud mul lamadessurumise võistlustel sellega probleeme, et käed ei lähe sirgeks. Aga siis ma olen selgitanud, et rohkem ei lähegi.
märts 5, 2007 at 10:55 e.l. #108451Flex250
MemberSee et käed sirgu ei lähe ei saa olla lihaste viga, pigem liigeste viga. Mul ei lähe ka käsi sirgeks, lapsest saadik on nii. Tihtipeale on olnud mul lamadessurumise võistlustel sellega probleeme, et käed ei lähe sirgeks. Aga siis ma olen selgitanud, et rohkem ei lähegi.kirjutas ju et käsi läheb sirgu aga masin liiga lühike. et siis plokk-raskus on enne paika algaasendisse läind enne kui käsi sirgu saax minna
aga istu siis maha mitte masinapingile, siis saad käsi sirutada
märts 5, 2007 at 11:59 e.l. #108453smack
Memberaga istu siis maha mitte masinapingile, siis saad käsi sirutadaAga kui raskus, millega treenib, ületab tema keha massi!?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.