Skip to main content

Toll

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    Makaveli
    Member

Mis summast alates peab tolli maksma , tellides kaupa bodybuilding.com leheküljelt?

muc
    Member

Kuni 1000 krooni oli enne. Ma ei tea, kas EU tulekuga see muutus või mitte. No uue raha kasutusele tulekul peaks see vist küll muutuma, kui praegu veel pole.

hugo boss
    Member

probleem ongi selles et muutus. ise ennem tellisin koguaeg sealt. kui ei eksi on see summa nüüd 343 eeki. kõik mis üle selle lähevad maksud otsa. eu pani väljaspoolt eu riike stuffi tellimisele niivõrd kuivõrd kriipsu peale.

ronny
    Member

see on jah EU siseturukaitse, mis seda maksuvaba miinimumi alandas.

Tasub tellida euroopas asuvatest poodidest. Sealt ei tohiks tollimaksu juurde lisanduda enam.

Makaveli
    Member

Et siis alla 20 € kauba pealt ei tule tolli maksta? No ikka hevi metal…

muc
    Member

Ma ikka tegelikult päris kindel pole selles. EU-sse läksime ju 1. mail, kuid ma olen pärast seda tellinud. Hakkasin mõtlema sellele ja tuli meelde. Mu summa jäi sinna 900 ringi, sest eesmärk oli tolli ikka mitte maksta ja ei maksnud ka

compu
    Member

Makaveli
    Member

Satur 8 purk on hetkel bb.comis 25$ , koos postiga tuleks see Eestisse 440 eek eest , niiet polegi nii mõttetu

muc
    Member

No ja tellid ära, aga siis on küsimus, et kaua ta aega võtab. Ise olen kokku vist kolm korda tellinud ning alati kätte saanud. Ajad, mis on kohale toimetamiseks kulunud on olnud küll erinevad (3 nädalat – 2 kuud). Samas oli meil siin ühel vennal selline lugu, et tellis 1,7K eest tribulust, mida ei saanudki kätte. Pärast ohtraid kirjavahetusi ning ähvardusi võimud peale saata, kanti raha nüüd alles hiljuti arvele tagasi. Raha tagasi saamiseks kulus üle aasta. Nii et eks otsusta, kas maksad 100 krooni rohkem, või riskid samasuguse keberniidi läbi tegemisega.

hugo boss
    Member

aga mina ei olegi siiamaani aru saanud kas tol arvestab seda postikulu kah? kui arvestab siis pead saturi pealt ikkagi maksue maksma. ise olin vana tellija. enam ei ole. mucil õigus. tulla võib vabalt 2 kuud. ja mingi väikse asja pärast poel mõtet tellida. kusjuures nad eriti ei tahagi väikseste asjadega vist tegelda. umbes mingisugusegi baari daala pärast kuhugi eestise midagi saatamei viitsi erit ihakta. kui tellida siis ikka korraga ja hulgi ja siis juba maksud. ise poel tilli saanud aga tuttav on küll saanud. sellel muci tuttaval igatehas vedas siis. minu tuttava mailide ei vastanud keegi. raha sai ikka tagasi õnneks aga panga kaudu. aga minu tellimist/mittetellimist see juhtum ei mõjutanud sest see juhtus alles siis kui eu tuli. mian ise olen niipalju kui tellinud olen väga rahule jäänud. sitta sest rahast. siis eestis neid ei müüdud ja sellepärast tellitud saigi. väga kõvad asjad on need usa asjad. oih ups väikse slip jälle. nüüd saan banni vist.

Autor
    Postitused
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.