Skip to main content

toiutumine

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    rõuk
    Member

Tere.

Kuidas peaks toituma kui käid jõusaalis?

Kas on mingi eriline menüü või mis…??

Et vähendada kõhult liigset massi(õllekõhtu).

NO.1
    Member

On ikka jah

vend vähk
    Moderator

Tere Rõuk!

Ise oled oma võistluseelse dieediga kaotanud 10 kg ja kui veel paar nädalat tagasi oli kõhulihase asemel mingi sile karvane naba, siis tänaseks on kõhu reljeef juba võistlusvormi lähedane, aga ma pean veel jalad samasse vormi suutma viia ja selleks läheb veel 2-3 kilo miinustesse… Loomulikult on sellise kaalualandamise aluseks meeletu tahe ja vastupidamine oma eesmärgi nimel. Tänagi oli sõbral sünnipäev ja kui teised kugistasid kartulisalatit ja grillvorstikesi, siis mina olin õnnelik vaagnalt leitud sibulõuna üle! Lihtsalt peab üle saama oma nõrkustest. Ma toon sulle küll näited selle spordiala(bodyfitness) äärmustest, aga jutu eesmärk on siiski valgustada sind tahtest oma väljanägemist oluliselt muuta ja kui palju on selle nimel vaja pingutada. Paljud teevad selle vea, et söövad mingit valgupulbrit ja treenivad ainult kõhulihast ja imestavad, et miks küll kõhulihas ikka nähtavale ei tule? Treeningintensiivsus peab olema väga suur ja üldfüüsiline, et liigsetest kilodest vabaneda. Täna alustasin oma treeningut sissejuhatuseks umbes 5 km jooksuga, lisaks poolteist tundi jõusaali, lõpetuseks kõhulihase eraldi programm… Terve treeningu jooksul kaotasin umbes 1,3 kg! Viimased päevad olen toitunud põhiliselt maitsestamata keedetud kanafileest värske tomati ja keedetud brokuliga. Lisaks rasvata piim proteiinilisanditega. Sinul ilmselt ei ole eesmärki ennast võistlusvormi ajada, aga olulisi muutuseid oma toitumises peaksid ikka tegema, kui õllekõhust vabaneda soovid. Toitumisest on siin päris pikalt kirjutatud ja usun, et antud küsimuses on otsingust abi! EDU!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.