toitumisspetsialist
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumisspetsialist
- This topic has 40 replies, 13 voices, and was last updated 17 years tagasi by
BRIKI.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 26, 2009 at 8:14 p.l. #16242
BRIKI
MemberTeab keegi mõnd toitumisspetsialisti Kuressaares? Või kedagi kes oskab anda toitumisalast nõu.
jaanuar 27, 2009 at 5:23 e.l. #181449ROtter
MemberTeab keegi mõnd toitumisspetsialisti Kuressaares? Või kedagi kes oskab anda toitumisalast nõu.Milles probleem?
jaanuar 27, 2009 at 10:09 e.l. #181461BRIKI
MemberMilles probleem?Tahan saada toitumisalast nõu kuna kehakaal pole see mida sooviksin. Enda arust toitun küll õigesti, kuid kaal ei lange. Ma ei taha endale tellida toitumiskava, tahan kellegiga konsulteerida, et oma kõikidele küsimustele vastused saaksin.
jaanuar 27, 2009 at 10:14 e.l. #181462Raivo Piiber
MemberTahan saada toitumisalast nõu kuna kehakaal pole see mida sooviksin. Enda arust toitun küll õigesti, kuid kaal ei lange. Ma ei taha endale tellida toitumiskava, tahan kellegiga konsulteerida, et oma kõikidele küsimustele vastused saaksin.Kõikidele küsimustele vastuste saamine tähendabki sisuliselt toitumiskava …
jaanuar 27, 2009 at 10:33 e.l. #181463ROtter
MemberVõrdle hindu:
jaanuar 27, 2009 at 3:40 p.l. #181492BRIKI
MemberKõikidele küsimustele vastuste saamine tähendabki sisuliselt toitumiskava …Ja aga mitte internet teel.
jaanuar 27, 2009 at 3:52 p.l. #181493ROtter
MemberJa aga mitte internet teel.Sa võid ju sõnumi saata või e-maili kasutada.
jaanuar 27, 2009 at 3:57 p.l. #181495BRIKI
MemberSa võid ju sõnumi saata või e-maili kasutada.Kui inimesed ei kohtu silmast silma siis on ka raske kirja teel teise vajadustest aru saada. Ma ei küsik vastasel korral abi, kui tahaksin tellida toitumiskava.
jaanuar 27, 2009 at 4:10 p.l. #181498undisputed
MemberKui inimesed ei kohtu silmast silma siis on ka raske kirja teel teise vajadustest aru saada. Ma ei küsik vastasel korral abi, kui tahaksin tellida toitumiskava.Kui tohib küsida, siis mis erivajadused need on, et maili teel saa küsida.
jaanuar 27, 2009 at 4:26 p.l. #181499BRIKI
MemberKui tohib küsida, siis mis erivajadused need on, et maili teel saa küsida.Mul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.
jaanuar 27, 2009 at 4:43 p.l. #181503undisputed
MemberMul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.Selle teksti najal eeldan, et sa ei taha toitumikava, vaid eratreenerit juba ????
jaanuar 27, 2009 at 4:45 p.l. #181505BRIKI
MemberSelle teksti najal eeldan, et sa ei taha toitumikava, vaid eratreenerit juba ????Ma pole sõnagi maininud trennist.
jaanuar 27, 2009 at 4:46 p.l. #181506Raivo Piiber
MemberMul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.Tahad võistelda, et vaja spetsiifilisemat lähenemist? Ka siin oskab kogenud treener öelda isegi meili teel, mida peaksid tegema!
Edit: ei näinud eelmist posti, kus sa mainisid mittetreenimist!
jaanuar 27, 2009 at 4:54 p.l. #181509undisputed
MemberMa pole sõnagi maininud trennist.Siis ma ei näe küll mitte mingit takistust maili teel suhtlemisel. Saadad endast pildi ja asi ants. Aga mis ma siin ikka targutan.
jaanuar 27, 2009 at 5:21 p.l. #181514BRIKI
MemberSiis ma ei näe küll mitte mingit takistust maili teel suhtlemisel. Saadad endast pildi ja asi ants. Aga mis ma siin ikka targutan.Nagu näha ei saa foorumis isegi keegi täpselt aru mida ma tahan. Alustasin lihtsast küsimusest ja ikka jõuab iga inimene omade järeldusteni. Ehtne näite suhtlemisest kui teineteist ei nähta!!!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.