Skip to main content

toitumisspetsialist

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumisspetsialist

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • Autor
    Postitused
    BRIKI
    Member

Teab keegi mõnd toitumisspetsialisti Kuressaares? Või kedagi kes oskab anda toitumisalast nõu.

ROtter
    Member

Teab keegi mõnd toitumisspetsialisti Kuressaares? Või kedagi kes oskab anda toitumisalast nõu.

Milles probleem?

BRIKI
    Member

Milles probleem?

Tahan saada toitumisalast nõu kuna kehakaal pole see mida sooviksin. Enda arust toitun küll õigesti, kuid kaal ei lange. Ma ei taha endale tellida toitumiskava, tahan kellegiga konsulteerida, et oma kõikidele küsimustele vastused saaksin.

Raivo Piiber
    Member

Tahan saada toitumisalast nõu kuna kehakaal pole see mida sooviksin. Enda arust toitun küll õigesti, kuid kaal ei lange. Ma ei taha endale tellida toitumiskava, tahan kellegiga konsulteerida, et oma kõikidele küsimustele vastused saaksin.

Kõikidele küsimustele vastuste saamine tähendabki sisuliselt toitumiskava …

ROtter
    Member
    BRIKI
    Member

Kõikidele küsimustele vastuste saamine tähendabki sisuliselt toitumiskava …

Ja aga mitte internet teel.

ROtter
    Member

Ja aga mitte internet teel.

Sa võid ju sõnumi saata või e-maili kasutada.

BRIKI
    Member

Sa võid ju sõnumi saata või e-maili kasutada.

Kui inimesed ei kohtu silmast silma siis on ka raske kirja teel teise vajadustest aru saada. Ma ei küsik vastasel korral abi, kui tahaksin tellida toitumiskava.

undisputed
    Member

Kui inimesed ei kohtu silmast silma siis on ka raske kirja teel teise vajadustest aru saada. Ma ei küsik vastasel korral abi, kui tahaksin tellida toitumiskava.

Kui tohib küsida, siis mis erivajadused need on, et maili teel saa küsida.

BRIKI
    Member

Kui tohib küsida, siis mis erivajadused need on, et maili teel saa küsida.

Mul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.

undisputed
    Member

Mul pole mingeid erivajadusi aga neti teel võtab see esiteks palju kauem aega. Ma juba olen tellinud kunagi toitumiskava neti kaudu ja enam seda viga ei tee. Ma arvan, et ma ei jaksaks ka kirja teel nii palju küsida kõiki pisi asju, millest ma aru ei saa. Pealegi olen ma nii kui nii toitumise suhtes täpselt nii tark kui ma olen seda lugenud erinevatest kohtadest, igal pool räägitakse eri asju ja lähenemisi. Selleks, et leida see õige lähenemine minu toitumisele, peaks see inimene ka mind nägema ja kuulama mida mina ootan ja tahan.

Selle teksti najal eeldan, et sa ei taha toitumikava, vaid eratreenerit juba ????

BRIKI
    Member

Selle teksti najal eeldan, et sa ei taha toitumikava, vaid eratreenerit juba ????

Ma pole sõnagi maininud trennist.

Raivo Piiber
    Member

Tahad võistelda, et vaja spetsiifilisemat lähenemist? Ka siin oskab kogenud treener öelda isegi meili teel, mida peaksid tegema!

Edit: ei näinud eelmist posti, kus sa mainisid mittetreenimist!

undisputed
    Member

Ma pole sõnagi maininud trennist.

Siis ma ei näe küll mitte mingit takistust maili teel suhtlemisel. Saadad endast pildi ja asi ants. Aga mis ma siin ikka targutan.

BRIKI
    Member

Siis ma ei näe küll mitte mingit takistust maili teel suhtlemisel. Saadad endast pildi ja asi ants. Aga mis ma siin ikka targutan.

Nagu näha ei saa foorumis isegi keegi täpselt aru mida ma tahan. Alustasin lihtsast küsimusest ja ikka jõuab iga inimene omade järeldusteni. Ehtne näite suhtlemisest kui teineteist ei nähta!!!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 41 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.