Skip to main content

Toitumisreeglid 2 artikkel?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Toitumisreeglid 2 artikkel?

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Marek Kalmus
    Member

Taha öelda seda,et minul k?igub valgu kogus keha kg. kohta vastavalt sellele kui tugevalt ma hetkel treenin.S.O. 1g. kuni 3g.-ni massi kasvatamise k?ige tugevamal perioodil. On ?sna m?ttetu valada endasse tohutu kogus valku ja loota, et n??d muutun ma tugevamaks. See ei toimi nii. K?igepealt tuleb teha tugev treening ja siis järk järgult koormuse kasvades tuleb suurendada ka valgu kogust. Vastupidiselt toimides hakkab teie kehakaal suurenema RASVA mitte lihaste arvelt. Ja veel ?ks asi, enne trenni ärge sööge valku rohkem kui 15-20g. k?ll aga tavalisest rohkem Kergesti omastatavaid s?sivesikuid soovitan Sepikut meega. Minu men?? näide enne kangi trenni. 2-3 munavalget 250-300g. sepikut meega. 1tass kohvi suhkruga ja 30min. enne trenni joon vett. ?ldse söön ma kuni 500g. mett päevas. ?ks tark kommenteeris kunagi minu ajakirjanduses ära toodud men?

?d, et see pidi olema tugevalt liialdatud, k?simus: kas keegi on mind kunagi PAKSUNA näinud? Pigem on tihtipeale paksud need “kulturistid” kes väldivad paaniliselt nn.lihts?sivesikute tarbimist ja ajavad endale sisse tohutul hulgal riisi kartulit ja leiba.Pluss veel mega kogused valku. Minu soovitus k?igile, ?ppige tunnetama oma keha vajadusi läbiproovimise ja pärast selle anal??simise teel.

Kalevipoeg
    Member

Kui sa Marek enne trenni kohvi jood, kuidas see kreatiinile mõjub.

Marek Kalmus
    Member

Nagu teada ei mõju kreatiin kõigile inimestele ühtemoodi, oleneb see aga lihaste loomulikust kreatiini tasemest. Minule ei ole kreatiin kõigil kolmel korral kui ma olen seda kasutanud, nii kohviga kui ilma, mingit mõju avaldanud. Nii,et kohvi joomisega mul probleeme ei ole. Aga tähtis ei olegi kohvi vaid lihtsalt magus jook mida juua enne trenni.

Viewing 3 posts - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.