Toitumiskava tellimine
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2009 at 3:48 p.l. #246395
Nesatur
MemberEga iga nädal sama toit halb ka pole ju.
Nädal piisavalt pikk aeg et eelmise nädala esmaspäevane toit näiteks järgminenädal ka alla läheks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 3:50 p.l. #246396Nesatur
MemberPäeva kohtaOot, kas siis iga päev on sama toit?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 3:54 p.l. #246400Annika Pärtel
MemberOot, kas siis iga päev on sama toit?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No nii ei ole jah et üks hommik sööd pitsat, teine hommik omletti
Kui ise üldse mõelda ei viitsi- mis te arvate siis et treener peaks teile tegema ka kuu ja aasta kava??Nagu ma juba ütlesin- ise olen andnud asendusvariante ja õhtutan inimest omal ka varieerima ning katsetama. Loogiline aga, et valkude, sv ja rasvade vahekord peab jääma päevast päeva samaks.
Soovitan soojalt õppida kokkama, siis ei teki sellist probleemi, et “eelmise nädala esmaspäevane toit näiteks järgminenädal ka alla läheks”
Ise söön samade põhimõtete järgi juba mitmed aastad, pole mingeid probleeme. Süüa tuleb selleks et elada ja kasvada, mitte vastupidi!
detsember 30, 2009 at 4:56 p.l. #246418moosese10k2sku
MemberPealegi saab samu tooraineid erinevalt valmistada. Lisaks erinevad maitseained annavad mänguvõimalusi päris palju.
detsember 30, 2009 at 5:17 p.l. #246420Annika Pärtel
MemberPealegi saab samu tooraineid erinevalt valmistada. Lisaks erinevad maitseained annavad mänguvõimalusi päris palju.No siin tulebki kokkamisoskus abiks- ega treener seda inimesele õpetama ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovitusi võib muidugi anda, aga süüa valmis keegi kellegile ei tee.detsember 30, 2009 at 9:30 p.l. #246461Bonsuna
MemberPäeva menüü jah. Üheks päevaks ja 500.-
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tahad pikemaks ajaks siis kirjuta tellimusse vastav päevade arv. 
Ma võin soovijale nn aasta, kuu või nädalamenüü ka teha kui ise üldse mõelda ei viitsi. Hind aga korrutagu sel juhul 365, 12, või 54 ga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 12:13 p.l. #248617kanks
MemberTere
Mul juhtus selline asi. Töitsin küik väljad põhjalikult ja vajutasin mine maksma. Seejärel aga tuli lihtsalt se sama leht uuesti ette väljad tühjad. Küsimus ongi nüüd et kas se ankeet läks saatmisele või mitte ja kuidas ma selle eest maksan nüüd? Mingit maksmisega seotud lehte küll ei tulnud.
Parimat
jaanuar 10, 2010 at 12:47 p.l. #248628Jarmo Oberst
MemberTereMul juhtus selline asi. Töitsin küik väljad põhjalikult ja vajutasin mine maksma. Seejärel aga tuli lihtsalt se sama leht uuesti ette väljad tühjad. Küsimus ongi nüüd et kas se ankeet läks saatmisele või mitte ja kuidas ma selle eest maksan nüüd? Mingit maksmisega seotud lehte küll ei tulnud.
Parimat
info@fitness.ee on sulle abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2010 at 1:28 p.l. #248657kuuliks
MemberTereMul juhtus selline asi. Töitsin küik väljad põhjalikult ja vajutasin mine maksma. Seejärel aga tuli lihtsalt se sama leht uuesti ette väljad tühjad. Küsimus ongi nüüd et kas se ankeet läks saatmisele või mitte ja kuidas ma selle eest maksan nüüd? Mingit maksmisega seotud lehte küll ei tulnud.
Parimat
Eks fitnessi meiliaadress oskab paremini öelda, aga sa vaata igaks juhuks oma postkastist ”minu tellimused” kas seal ei leidu. Kui on tühi, siis peaks olema nii, et polegi saadetud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.