Toitumiskava tellimine
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2009 at 3:15 p.l. #20823
Tarantula
MemberTellisin endale toitumiskava aga ma ei saa aru. toitumiskava pidi maksma 500.- aga ma pidin tasuma 563.- et tleb postiga kohale .
Paljud räägivad jälle et emailile tuleb.
Täitsin antud väljad ära siis panin kontrollkoodi ja mine maksma panin sealt toitumiskava tellin . maksin ära ja nüüd tleb oopis postiga koju .
hakkasin muretsema, et äkki tuleb hoopis mingi vale asi kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mida teie oskate sellekohapealt öelda.
detsember 24, 2009 at 3:28 p.l. #245164Annika Pärtel
MemberKellelt tellisid?
See peaks ikka meilile ju tulema, kui keegi vahepeal mingeid muudatusi pole siin teinud.
detsember 24, 2009 at 3:31 p.l. #245165MikroToitaine
Memberkava koostaja peaks ikka e-mailile saatma kava, kava tellimisel oli kirjas, et vali “tulen ise kohale” varjant, võib olla saad nüüd välja prinditud kujul selle
detsember 24, 2009 at 3:45 p.l. #245166Bulletproof
Membermul tuli küll meilile. ei olnud teist variantigi
detsember 24, 2009 at 4:21 p.l. #245172Tarantula
MemberIgastahes läksin sellisele lehekyljele http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=151
siis seal on Palun Täita ankeet mis asub SIIN
no nii täitsin ära.
siis panin lisan ostukorvi ja nüüd pean maksma selle eest 63 krooni peale et tleb postiga koju aga seal lehel kirjas tuleb emaili peale ma igastahes ei saa enam midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidagi see kava peaks ikkagi kohale ilmuma vms
detsember 24, 2009 at 5:16 p.l. #245181Bonsuna
MemberIgastahes läksin sellisele lehekyljele http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=151siis seal on Palun Täita ankeet mis asub SIIN
no nii täitsin ära.
siis panin lisan ostukorvi ja nüüd pean maksma selle eest 63 krooni peale et tleb postiga koju aga seal lehel kirjas tuleb emaili peale ma igastahes ei saa enam midagi aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kuidagi see kava peaks ikkagi kohale ilmuma vms
Kava tuleb mailile, kes ja kuidas ja mis mõttega hakkaks seda kirjaga sulle koju saatma. Ma pakun, et kuna poe kama tuleb koju postiga siis on mingi seadete viga ja nõuab ka tr või toitumiskava eest postikulu VMS. Kirjuta info@rebane.ee ja küsi järgi.
detsember 24, 2009 at 5:31 p.l. #245186Rebane
KeymasterKava tuleb mailile, kes ja kuidas ja mis mõttega hakkaks seda kirjaga sulle koju saatma. Ma pakun, et kuna poe kama tuleb koju postiga siis on mingi seadete viga ja nõuab ka tr või toitumiskava eest postikulu VMS. Kirjuta info@rebane.ee ja küsi järgi.Kohaletoimetamisviisiks tuleks valida ‘Tulen ise järgi’ – kava saadetakse e-mailile.
Kui oled juba makse teinud, kirjuta kindlasti info@fitness.ee peale ning kanname üleliigsed 63 krooni Teie kontole kindlasti tagasi.
Kirjuta info@rebane.ee ja küsi järgi.oh sind humoristi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tänud siiski vastamast inimesele (ise pole koguaeg internetis), mail läks tiba lihtsalt valesti.Marekule saab kirjutada aadressil bonsuna@kalmus.com (kes veel ei tea)
detsember 24, 2009 at 7:26 p.l. #245213Bonsuna
MemberKohaletoimetamisviisiks tuleks valida ‘Tulen ise järgi’ – kava saadetakse e-mailile.Kui oled juba makse teinud, kirjuta kindlasti info@fitness.ee peale ning kanname üleliigsed 63 krooni Teie kontole kindlasti tagasi.
oh sind humoristi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tänud siiski vastamast inimesele (ise pole koguaeg internetis), mail läks tiba lihtsalt valesti.Marekule saab kirjutada aadressil bonsuna@kalmus.com (kes veel ei tea)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Krt ja rsk, läks valesti neh, aga hea , et asi laheneb. HÄID JÕULE!
Mulle saate ka ikka jah kirjutada kes soovib, info@bonsuna.ee
detsember 24, 2009 at 10:25 p.l. #245271Tarantula
Memberaga kava jouab ikka kindlasti kohale jahmn ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 11:37 p.l. #245278goodfella
Memberaga kava jouab ikka kindlasti kohale jahmn ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast sa ei pea muretsema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2009 at 9:10 e.l. #245289Rebane
KeymasterKava ikka jõuab kohale.
Kui on kahtlusi, mure või küsimusi, siis tööpäeviti saab helistada 6774 666 ja uurida asja kohta edasi pikemalt.
Alati on võimalik kirjutada ka email aadressil info@fitness.ee ja teha päring.
detsember 25, 2009 at 9:36 e.l. #245297Tarantula
MemberSelgepilt suured tänud teile aitamast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 3:32 p.l. #246392kanks
MemberMul on selline küsimus, et kas se toidu kava tehakse nagu nädala kohta? Et mida ja palju nädalas sööd.
Või hoopis päeva või kuu kohta? Ütleme et kui tuleb nädala kava, siis nagu pean iga nädal samu toite kordama?
detsember 30, 2009 at 3:48 p.l. #246393Annika Pärtel
MemberMul on selline küsimus, et kas se toidu kava tehakse nagu nädala kohta? Et mida ja palju nädalas sööd.Või hoopis päeva või kuu kohta? Ütleme et kui tuleb nädala kava, siis nagu pean iga nädal samu toite kordama?
Päeva kava tehakse. Mina näiteks olen andnud soovitusi, mida millega asendada ja millal. Eesmärk ei ole treenijale kõike nö ette-taha ära teha, vaid panna ta endaga kaasa mõtlema.
detsember 30, 2009 at 3:48 p.l. #246394moosese10k2sku
MemberPäeva kohta
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.