toitumiskava tellimine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » toitumiskava tellimine
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
taliindrek.
-
AutorPostitused
-
juuli 13, 2009 at 7:30 p.l. #17608
Liina90
MemberMa hakkan seda täna tellima, aga kuidas ma oma rasvaprotsenti saan teada. ?????Mingi poega ma kahjuks ei saa arvestada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 7:35 p.l. #207109LB
Membervaata siit paari eelmist teemat, aile postitas ka just täna mingis teemas selle lingi,põhimõtteliselt pead ainult ennast teatud kohtadest mõõtma ja siis need saadud tulemused sinna kalkuleerima ja saad enam-vähem vajaliku protsendi.
juuli 13, 2009 at 7:49 p.l. #207110Liina90
Membervaata siit paari eelmist teemat, aile postitas ka just täna mingis teemas selle lingi,põhimõtteliselt pead ainult ennast teatud kohtadest mõõtma ja siis need saadud tulemused sinna kalkuleerima ja saad enam-vähem vajaliku protsendi.Suured tänud , nii ma teengi:D:DAitääh.
Kas sina oled ka toitumiskava tellinud ning kas see on aitanud???
juuli 13, 2009 at 8:24 p.l. #207119Capricorn
MemberFitshopis ja ka paljudes jõusaalides peaks saama rasvaprotsenti mõõta, aga ega see nüüd möödapääsmatult vajalik ei ole. Hea on kui sul on mõni pilt näidata treenerile, kellelt toitumiskava tellid. Ma näitsain Marek Kalmusele paari pilti ja võiks öelda, et kava tuli üsna hea. Kahjuks küll praegusel hetkel enam kava järgi ei toitu, aga see ei muuda asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 8:25 p.l. #207120taliindrek
MemberSuured tänud , nii ma teengi:D:DAitääh.Kas sina oled ka toitumiskava tellinud ning kas see on aitanud???
Miks oma kalorite kogust ise välja ei arvuta ning oma menüüd ise kokku ei ehita?
juuli 13, 2009 at 8:39 p.l. #207123Liina90
MemberFitshopis ja ka paljudes jõusaalides peaks saama rasvaprotsenti mõõta, aga ega see nüüd möödapääsmatult vajalik ei ole. Hea on kui sul on mõni pilt näidata treenerile, kellelt toitumiskava tellid. Ma näitsain Marek Kalmusele paari pilti ja võiks öelda, et kava tuli üsna hea. Kahjuks küll praegusel hetkel enam kava järgi ei toitu, aga see ei muuda asja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kas kava on sind aitanud?
juuli 13, 2009 at 8:48 p.l. #207124Liina90
MemberMiks oma kalorite kogust ise välja ei arvuta ning oma menüüd ise kokku ei ehita?Paljudes foorumites soovitakse tellida toitumiskava ja tulemus on olnud positiivne, sest kui ise tegema hakata võib midagi nässu minna või tulemus hoopis vastupidiseks teha. Foorumites räägivad kõik erinevalt ning on raske aru saada, kuidas peab toituma. tellides kava saan aimdu ning soovitud tulemused ning seda kava saan kasutada terve oma elu ja vb tänu sellel ka oma toitumisharjumused muutuvad ning saan soovitud figuuri:D
Igatahes loodan, et nii läheb.
Olen püüdnud teha oma menüü, aga sellest pole midagi asja saanud ja ikka kipun magusate peale ning söön rohkem, kui vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk saan siis ka energiat sportimiseks, mis on olnud minu jaoks piinav ja raske, sest energija puudus on olnud ja siis ka masendus ja stress,mis viib mind jälle magusa peale ja tänu sellel ka tusase ja kahetsus tuju.
Tellides toitumiskava püüan olla järjekindel, et saada tulemusi ja kaua oodatud figuuri. Niiet ma arvan, et tasub ära.
Hakkan isegi pidama päevikut , et jälgida oma arengut.
Kas keegi on minuga nõus või on neil oma arvamus toitumiskava kohta.MA loodan, et positiivsed tulemused on ikka tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 8:51 p.l. #207127Vilps
MemberSa endast mõna pilti ei raatsi üles panna. Ei pea ilmtingimata nägu näitama.
juuli 13, 2009 at 8:58 p.l. #207133Liina90
MemberSa endast mõna pilti ei raatsi üles panna. Ei pea ilmtingimata nägu näitama.et minu pekist kõhtu näha?? Jube värk juu:S:S:S
juuli 13, 2009 at 8:59 p.l. #207135Capricorn
MemberAga kas kava on sind aitanud?http://forums.fitness.ee/index.php?automod…;showentry=3748
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 9:28 p.l. #207138taliindrek
MemberPaljudes foorumites soovitakse tellida toitumiskava ja tulemus on olnud positiivne, sest kui ise tegema hakata võib midagi nässu minna või tulemus hoopis vastupidiseks teha. Foorumites räägivad kõik erinevalt ning on raske aru saada, kuidas peab toituma. tellides kava saan aimdu ning soovitud tulemused ning seda kava saan kasutada terve oma elu ja vb tänu sellel ka oma toitumisharjumused muutuvad ning saan soovitud figuuri:DIgatahes loodan, et nii läheb.
Olen püüdnud teha oma menüü, aga sellest pole midagi asja saanud ja ikka kipun magusate peale ning söön rohkem, kui vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk saan siis ka energiat sportimiseks, mis on olnud minu jaoks piinav ja raske, sest energija puudus on olnud ja siis ka masendus ja stress,mis viib mind jälle magusa peale ja tänu sellel ka tusase ja kahetsus tuju.
Tellides toitumiskava püüan olla järjekindel, et saada tulemusi ja kaua oodatud figuuri. Niiet ma arvan, et tasub ära.
Hakkan isegi pidama päevikut , et jälgida oma arengut.
Kas keegi on minuga nõus või on neil oma arvamus toitumiskava kohta.MA loodan, et positiivsed tulemused on ikka tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui viitsiksid otsida ja tegeleda sellega ise rohkem leiaksid siit nii igasuguseid õpetusi jms, mis aitaks sul vägagi normaalse toitumiskava kokku panna ning kaloraaži, mis on mõeldud dieedile. Toiduained oskad juba valida kaloreid kokku panned, tervislikumat ja looduslikumat. Kava tellida on mugav, ei vaidle vastu, aga arvan, et terve elu sa ei kasuta kohe seda kindlasti. Loodi naisteka mingi teema siia, kust saab küsida dieedi jms kohta, miks te ei kasuta seda?!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.