Skip to main content

Toitumiskava näidis

Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Toitumiskava näidis

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Sweetness
    Member

Sooviks siis saada arvamusi omale kirjutatud toitumiskava kohta, Olen 18, kaal 88, pikkus 186cm, trenni teinud 5 kuud 5x nädalas jõusaal. Eesmärgiks oleks rasva kaotada, lisan aeroobse trenni igasse päeva ca. 30 min. Aitäh

Bulletproof
    Member

Kas oled oma BAV ja päeva lõikes tarbitavad kalorid kokku arvutanud?

Bailey
    Member

Tunduski viimasel ajal kretiine vähem olema, nüüd siis põhjus teada, see mees sööb kretiine:D

jrx
    Member

Tunduski viimasel ajal kretiine vähem olema, nüüd siis põhjus teada, see mees sööb kretiine:D

So funny on so many levels

Sweetness
    Member

Kas oled oma BAV ja päeva lõikes tarbitavad kalorid kokku arvutanud?

Parandatud,

Endale tundub küll toidu hulk suhteliselt väike, kuid esmaspäevane kalorite hulk näitab fitnessi kalorikalkulaatoril kokku arvestades umbes 2500, BAV näitab 2100

vrsm
    Member

üliharva, kui ma mõne loetud asja üle kõva häälega naeran – ja praegu oli põhjust.

aga väga positiivne minu arvates ju, kui juhtun mõne kretiiniga kokku, annan siia teemasse teada, siis saab mees kõhu täis ja tänavapildi jälle natuke puhtamaks…

jrx
    Member

Sul on rohkem siuke massiperioodi toitumisstiil hetkel. Süsivesikuid (eriti suhkur ja tärklis) vähemaks, ohtralt juurikaid ja muud rohelist asemele!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.