Skip to main content

toitumiskava a la fitness.ee?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumiskava a la fitness.ee?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Circicuta
    Member

Tere,

Kuidas näeb välja fitness.ee-st tellitud toitumiskava? Tahaks seda võibolla tellida, aga enne huvitab, et mis kujul see on, et kas antakse ette ainult grammid ja toitained (näiteks, et söö x grammi valku ja x grammi rasva) või koostatakse menüü, kus kirjas kui palju mingeid asju süüa, näiteks, et 2 viilu leiba, 3 muna? Kuna elu on kiire ja ei tahaks koguaeg oma söömise peale mõelda siis otsin head, usaldatavat kava, mida oleks lihtne jälgida. Kas soovitate fitness.ee oma?

(olen 24, N, 68 kg, 160 cm pikk, eesmärgiks on saada 10 kg maha, trenn on ka plaanis!)

Aitäh!

Archangel1
    Member

trenn on kh plaanis

rms
    Member

Soovitan sulle siis kivika kava,temal on kella ajaliselt ,kogustega jms

extacy
    Member

mul Kalmuse koostatud kava ja olen rahul sellega. Seal kirjas kõik toidud täpselt, kui palju jne.

Circicuta
    Member

trenn on kh plaanis
    Circicuta
    Member

tänud teistele

undisputed
    Member

Kas ma olen selletõttu kuidagi viisi halvem, et mul kiire elu on ja et tahan kasutada aega optimaalselt? Trenn on osa päevakavast aga süüa peaks saama tervislikult ka ilma, et kulutan hulga aega kalorite vms arvestamisele ja seda ma ju küsisingi, kas see kava võimaldab seda, et siis – Said ironiseerida, on nüüd parem olla?

Kõik tehakse puust ja punaseks ette.

Archangel1
    Member

Kas ma olen selletõttu kuidagi viisi halvem, et mul kiire elu on ja et tahan kasutada aega optimaalselt? Trenn on osa päevakavast aga süüa peaks saama tervislikult ka ilma, et kulutan hulga aega kalorite vms arvestamisele ja seda ma ju küsisingi, kas see kava võimaldab seda, et siis – Said ironiseerida, on nüüd parem olla?

jh.sa andsid mu elule paar minti juurde

undisputed
    Member

Kui on kiire ja söögiga pole aega jännata, siis soovitaks rasvasrikast toitumist, kuna sellega on vähem jändamist. Joker meil siin ka koostab mingeid kavasi, küsi temalt.

Amarillo
    Member

parem hari ennast ja tee endale sobiv kava, ma olen tellinud kava, mul pole aega kokata jo poodide vahet lipata , aga kava muidugi hea , kui aega ja viitsimist on siis telli jah

Circicuta
    Member

jh.sa andsid mu elule paar minti juurde

Kui on kiire ja söögiga pole aega jännata, siis soovitaks rasvasrikast toitumist, kuna sellega on vähem jändamist. Joker meil siin ka koostab mingeid kavasi, küsi temalt.

Joker

Tulemused on kiired ja nälga sa ei tunne! Süüa teha ega menüüd järgida pole ka keeruline.

Atso33
    Member

Aga kas muidu nendes kavades on lihtsad toidud või vajab kõvasti kokkamist kogu see kupatus?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.