Toitumiskava !
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 17 years tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2009 at 5:12 p.l. #16249
Tarantula
MemberTere olen 15 aastane kooli poiss 171 cm pikk ja kaalun 52-53 kilo ma mõtlesin et aitab , ma tahan saada kaalu kuni 62-65 kilo peale kuigi kui ma kasvan siis isegi rohkem alguses motlesin et hakkan kasutama mass2 et saada lihasmassi juurde ja sellega naq kaalu , kuna ma toitun suhteliselt korralikult 4 korda päävas ei saa ma ikka midagi juurde mitte midagi et kas on mõtet kasutada mass2 ? ja siis tegin just endale ka uue toitumis kava massi lisamiseks kuigi ma ei tea kas see aitab
palun aidake mul teha toitumis kava paremaks jms .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nüüd tegin uue toitumis kava kuna eelmine ei aidant liiga vähe sõin Hommik : Toores muna , üks banaan või õun , Mannapuder ,kaerahelbe puder või muna ja 400ml piima, 1 leib
vahepalaks piimakohvi
3 tundi enne lõunat : 200g halvaad või joogijogurt
Lõuna: Kartulipuder kastmega , või makaronid , piima , üks banaan , kartulid hakkliha kaste ka vahetevahel või suht iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 musta või teravilja leiba. Siis on Trenn : 1 päev : Rind, Biitseps, Selg
2 päev : Triitseps õlg jalg
Üle päeva kõht
ja nii 5 korda nädalas trenni , algul rind biitseps jne siis 2 päev triitseps õlg jne ja siis j2lle biitseps jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suurtematele lihastele (rind, selg jalg õlg ) teen 7 seeriat
väiksematele (biitseps , triitseps) 5 seeriat
Õhtul : Makaronid , Pudru 2 leiba , supp või mida iganes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piim ja siis 1 tund enne magama minekut joogijogurtit ei söö seal kiired süsivesikud ,
Kodujuustu ja leiba , porgand ka kõrale
ja siis tund enne trenni söön ka kindlasti !
AGA PALUN AIDAKE MUL TEHA TOITUMIS KAVA PAREMAKS ! ET MA SAAKS JUURDE LIHASMASSI !
ETTETÄNADES : Rando
jaanuar 16, 2009 at 5:22 p.l. #180031TreenivAmbur
MemberRohkem LIHA LIHA ja veelkord LIHA ega sa hakklihakastmest ei saa õiget lihagi! Proovi vähemalt pool kilo päevas liha syya kalkunifileed, sealiha, veiseliha, KAla! MA usun et siis tõuseb ka mass!
jaanuar 16, 2009 at 7:12 p.l. #180042Kevin de puta madre
MemberLiha kindlasti puhtal kuju mitte mingi kastmena.
Kanafilee, punast liha, tuunikala, ise otsusta mis sulle maitseb.
Prae juurde lisa hapukoort. Kui ei jõua süüa siis hea kaloreid saada joogijogurtist/piimast.
jaanuar 17, 2009 at 8:24 e.l. #180075Tarantula
Memberokei eks siis ikka rohkem liha
jaanuar 17, 2009 at 8:45 e.l. #180077daemonium
MemberTere olen 15 aastane kooli poiss 171 cm pikk ja kaalun 52-53 kilo ma mõtlesin et aitab , ma tahan saada kaalu kuni 62-65 kilo peale kuigi kui ma kasvan siis isegi rohkem alguses motlesin et hakkan kasutama mass2 et saada lihasmassi juurde ja sellega naq kaalu , kuna ma toitun suhteliselt korralikult 4 korda päävas ei saa ma ikka midagi juurde mitte midagi et kas on mõtet kasutada mass2 ? ja siis tegin just endale ka uue toitumis kava massi lisamiseks kuigi ma ei tea kas see aitab
palun aidake mul teha toitumis kava paremaks jms .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga nüüd tegin uue toitumis kava kuna eelmine ei aidant liiga vähe sõin
Hommik : Toores muna , üks banaan või õun , Mannapuder ,kaerahelbe puder või muna ja 400ml piima, 1 leib
vahepalaks piimakohvi
3 tundi enne lõunat : 200g halvaad või joogijogurt
Lõuna: Kartulipuder kastmega , või makaronid , piima , üks banaan , kartulid hakkliha kaste ka vahetevahel või suht iga päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2 musta või teravilja leiba.Õhtul : Makaronid , Pudru 2 leiba , supp või mida iganes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piim ja siis 1 tund enne magama minekut joogijogurtit ei söö seal kiired süsivesikud ,
Kodujuustu ja leiba , porgand ka kõrale
ja siis tund enne trenni söön ka kindlasti !
AGA PALUN AIDAKE MUL TEHA TOITUMIS KAVA PAREMAKS ! ET MA SAAKS JUURDE LIHASMASSI !
ETTETÄNADES : Rando
Kuidagi vä-ääga rasvavaba sul see menüü.
Lihast-kalast siin juba oli juttu;aga hapukoor,avogado,kookoshelbed ja -õli,kalaõli võiks kah menüüs olla.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.