Skip to main content

Toitumiskava

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumiskava

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Autor
    Postitused
    veinikaarija
    Member

piim on hea asi seda joon küll.

küsin sult ka seda ,et ma olen teind ka korra nädala ühe spinnigu treeningu ,et siis tund on jõutreening ja kohe otsa 45 mint spinningut see põletab rämedalt rasvasi.

Küsimus?

munari
    Member

Küsimus?

Vabandust! Korrigeerisin oma küsimust!

munari
    Member

OK! Aga ma küsin muna kohta,et kui ma päevas söön kümme muna, hommikul 5 (hetkel on 3 nendest tervet) ning õhtul peale trenni. 5 munna tatraga ilma kollasteta ja sinna lisan veel hapukoort. Küsimus on selle, et kui ma nüüd sööksin hommikul ära 5 tervet muna siis tuleks selle arvelt rasvu päris korralikult ja äkki on see mul probleem kõhult rasva lahti saamisest?

Võtke rahulikult,kuna olen suht algaja siin ja tahan ennast toitumis alaselt kõvasti harida ja leida omale selle parima mis sobiks.

Amarillo
    Member

OK! Aga ma küsin muna kohta,et kui ma päevas söön kümme muna, hommikul 5 (hetkel on 3 nendest tervet) ning õhtul peale trenni. 5 munna tatraga ilma kollasteta ja sinna lisan veel hapukoort. Küsimus on selle, et kui ma nüüd sööksin hommikul ära 5 tervet muna siis tuleks selle arvelt rasvu päris korralikult ja äkki on see mul probleem kõhult rasva lahti saamisest?

Võtke rahulikult,kuna olen suht algaja siin ja tahan ennast toitumis alaselt kõvasti harida ja leida omale selle parima mis sobiks.

süsivesik on probleem, mitte rasv , päevas söö vähemalt 100g rasvu, mina üle 4 munakollase päevas ei soovita, kolesterool ja loomne rasv ikkagi – hea kolesterool ju ? kolesterool on kolesterool.

anelka
    Member

süsivesik on probleem, mitte rasv , päevas söö vähemalt 100g rasvu, mina üle 4 munakollase päevas ei soovita, kolesterool ja loomne rasv ikkagi – hea kolesterool ju ? kolesterool on kolesterool.

Ei ole olemas head ja/või halba kolesterooli. Kolesterool on steroid, ilma milleta meid ei oleks olemas. Kolesteroolil pole mingit seost südame- ja veresoonkonnahaigustega.

daemonium
    Member

Küsimus on selle, et kui ma nüüd sööksin hommikul ära 5 tervet muna siis tuleks selle arvelt rasvu päris korralikult ja äkki on see mul probleem kõhult rasva lahti saamisest?

Sinu peamine probleem on paaniline hirm rasvade ees ja süsivesikutega liialdamine.

Tahan end harida?

Otsing->Fred Antson->loe

Ja vat kui siis jääb midagi arusaamatuks,siis küsi,

munari
    Member

Mulle hakkab järjest rohkem jõusaal,ning jõusaalisport, meeldima.Ja toitumine.!

Hellboy
    Member

Probleem on ilmselge, et sa oled kuskilt midagi kuulnud/lugenud ja arvasid, et nüüd on kõik ja asusid kohe tegutsema! Lahendus sinu probleemille on see, et hariksid ennast rohkem võtaksid asja rahulikult ja alustaksid põhitõdedest ja siis edasi. Praktika on küll tähtis, kuid enne tuleb ikka teooria selgeks teha! Tahtmist ja huvi sul nagu sa ütlesid, niiet lase käia, aga tee asja õigesti, muidu imestad jälle miks aasta otsa oled söönud 6x päevas(sest kuulsid, et peab nii sööma, siis saab kaalust alla, aga kahjuks kogu tõde ei seisne ainult 6x päevas söömises vaid teistes asjades ka) ja kaal ei lange. Põhjus on väga lihtne, sa sööd lihtsalt liiga palju kaloreid sisse ja põletad vähem ja kaal ei lange, lihtne.

munari
    Member

Probleem on ilmselge, et sa oled kuskilt midagi kuulnud/lugenud ja arvasid, et nüüd on kõik ja asusid kohe tegutsema! Lahendus sinu probleemille on see, et hariksid ennast rohkem võtaksid asja rahulikult ja alustaksid põhitõdedest ja siis edasi. Praktika on küll tähtis, kuid enne tuleb ikka teooria selgeks teha! Tahtmist ja huvi sul nagu sa ütlesid, niiet lase käia, aga tee asja õigesti, muidu imestad jälle miks aasta otsa oled söönud 6x päevas(sest kuulsid, et peab nii sööma, siis saab kaalust alla, aga kahjuks kogu tõde ei seisne ainult 6x päevas söömises vaid teistes asjades ka) ja kaal ei lange. Põhjus on väga lihtne, sa sööd lihtsalt liiga palju kaloreid sisse ja põletad vähem ja kaal ei lange, lihtne.
    Hellboy
    Member

Jah,seda ma pean küll tegema,et rahulikumalt asja võtma ja mulle meeldib siin foorumis abivalmidus!

Ma olengi,trenni teinud kuskil 3 aasta ja söönd 6 või isegi rohkem päevas.Ja mõelnud et miks see kõhu rasv küll ei vähene,kuid nüüd olen hakanud rohkem lugema ja ennast harima.Ka spetsialistidega nõupidad.Ma usun, et KÕIK on nii alustanud.

Ega jah parktiline osa on ju palju huvitavam

Volley
    Member

Ei ole olemas head ja/või halba kolesterooli. Kolesterool on steroid, ilma milleta meid ei oleks olemas. Kolesteroolil pole mingit seost südame- ja veresoonkonnahaigustega.

Muidugi on insult on kolesterooli tromb mis tekib peas veresoonde ju ja see tänu kolesteroolile mis omakorda ladestub veresoonte seintele

anelka
    Member

Muidugi on insult on kolesterooli tromb mis tekib peas veresoonde ju ja see tänu kolesteroolile mis omakorda ladestub veresoonte seintele

Selline asi võib juhtuda vaid siis, kui menüü on aastaid polüküllastumata rasvade – ja süsivesikuterikas. Tagajärg ja põhjus on kaks erinevat asja. Kui süüa kolesteroolirikast, küllastunud rasvarikast ja tasakaalus o-3/o-6 menüüd – on rakud tugevad ja saavad uueneda normaalselt. Rasvade ainevahetus ja kolesterooli osa selles on veidi keerulisem, kui 30 aastat tagasi meditsiin oletas.

Xx-LoCa-xX
    Member

Tere, ma tahaksin küsida, et kust saaks toitumiskava osta või äkki on nad kuskil siin lehel olemas. Ja kui võimalik teada saada, mis on summa.

vaher
    Member

Tere, ma tahaksin küsida, et kust saaks toitumiskava osta või äkki on nad kuskil siin lehel olemas. Ja kui võimalik teada saada, mis on summa.

http://shop.fitness.ee/index.php?cPath=37&…249724c9b1bda75

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.