Toitumiskava
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toitumiskava
- This topic has 20 replies, 8 voices, and was last updated 18 years tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 31, 2008 at 8:35 p.l. #11728
Anonüümne
GuestTere Jõudu !
Olen noormees, kes kontoritööl. Aastaid paar peab ausalt ütlema pole miskit teinud. Väike süld on kõhule ja rinnale kasvanud. Aeg oleks asi kätte võtta. Tahaksingi natuke nõu küsida, et kas peaks lihtsalt siit treeningkava välja printima ja 4 korda nädalas jõusaalis rabama või tuleks tellida esmalt toitumis kava, natuke sellega harjuda ja siis alustada jõusaali treeninguid.
Kas on mõistlik tellida, endale poole tuhande krooni eest toitumis kava, kas peaks alustama nii, et tellima toitumis+treeningkava.
Olen ligi 2m pikk (198cm) ja kaalun mingi 82-83 kg… suht kõhna võiks arvata aga rasv koguneb meestel ikka kahjuks siia ettepoole.
Ootan mõistlike vastuseid, ja kui soovitate alustada siit, olen valmis endale vastavad kavad mis on treeneri poolt tehtud endale ka tellima.
Tänud ette !
jaanuar 31, 2008 at 8:40 p.l. #138440gmaster
MemberHei!
Soovitan tellida toitumiskava ja mõistlikus koguses treenimisega alustada ja siis koormust aeglaselt tõsta.
Toitumiskava PEAB olema personaalne, treeningkavad on ka tasuta siin korralikud.
Algul tee 2 jõusaali- ja üks-kaks aeroobse päeva. Sellest piisab sulle nii mõnekski kuuks.
Jõudu tööle:)!
jaanuar 31, 2008 at 9:26 p.l. #138442Bonsuna
MemberHei!Soovitan tellida toitumiskava ja mõistlikus koguses treenimisega alustada ja siis koormust aeglaselt tõsta.
Toitumiskava PEAB olema personaalne, treeningkavad on ka tasuta siin korralikud.
Algul tee 2 jõusaali- ja üks-kaks aeroobse päeva. Sellest piisab sulle nii mõnekski kuuks.
Jõudu tööle:)!
Ma siiski soovitaks alati tellida mõlemad koos, sest sel puhul on soovitud tulemuse saavutamine kindlam kuna üks tehakse teist arvesse võttes. Aga eks inimene ise otsusta.
jaanuar 31, 2008 at 9:26 p.l. #138443Amarillo
Memberkui tahad kiiremaid tulemusi, siis võta protoitumiskava.treeningkavad korralikud jah.
tee trenni 4x nädalas, peale igat trenni 30-40min. kangitrennikestvus 1.30min. kordused 12-15. söö 5x päevas juurvilju,aeglaseid süsivesikuid,joo,valku,rasvu
Tulemusi pole raske näha -100g päevas, sul ei saa ju palju rasva ka olla. kui teed kõik õieti siis peaksid paari kuuga vormi tagasi saama, kuid jätka treenimist 2-3x nädalas ja toitu tervislikult et vormis vähegi püsida.
EDU
veebruar 1, 2008 at 7:25 e.l. #138467Vägivaldur
Memberkui tahad kiiremaid tulemusi, siis võta protoitumiskava.treeningkavad korralikud jah.Mis on protoitumiskava?
veebruar 1, 2008 at 7:43 e.l. #138468MEE
MemberMis on protoitumiskava?uus, ilus sõna,mille eest rohkem raha küsida saab
veebruar 1, 2008 at 8:54 e.l. #138479martin84
MemberOkei, nii et toitumine + treening ..ning proteiinijooki ka peale treeningud.. 4 korda nädalas ?
kuhugi mahuvad jooks või ujumine ka..või need pole nii olulised..saab jõusaalis end ka edukalt vormi ?
Kui tellin toitumiskava, kas treenerid pakuvad mulle toidulisandeid ka ? nende vastu pole mul midagi.
veebruar 1, 2008 at 3:29 p.l. #138535martin84
MemberSelline küsimus veel, et kui olen otsustanud toitmis ja/või treeningkava endale siit tellida, siis esimene küsimus on treener, kui selle tühjaks jätan jõuab see üle neist siin mainitud treeneritest ja kas see võib treenerite suhtes erineda ka, see kava.
Ühesõnaga, kui ma pean valima kelle ma valin, või panen bingot..kõik on niikuinii nii proffid olgem ausad.
veebruar 1, 2008 at 3:31 p.l. #138536Amarillo
MemberSelline küsimus veel, et kui olen otsustanud toitmis ja/või treeningkava endale siit tellida, siis esimene küsimus on treener, kui selle tühjaks jätan jõuab see üle neist siin mainitud treeneritest ja kas see võib treenerite suhtes erineda ka, see kava.Ühesõnaga, kui ma pean valima kelle ma valin, või panen bingot..kõik on niikuinii nii proffid olgem ausad.
??:”>soovitan K perekonnanime
tee ise järeldusedveebruar 2, 2008 at 1:10 p.l. #138667martin84
Membersoovitan K perekonnanime
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tee ise järeldusedKalmus ja Kiivikas … kahte ei saa valida ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 1:18 p.l. #138669Amarillo
MemberKalmus ja Kiivikas … kahte ei saa valida ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no see ongi point et las valib
veebruar 2, 2008 at 1:21 p.l. #138673martin84
Memberno see ongi point et las valibKes sinule tegi ?
veebruar 2, 2008 at 3:34 p.l. #138690Amarillo
MemberKes sinule tegi ?mitte keegi, saab ka nii et ainult sööd ja massikava tasuta olemas
veebruar 2, 2008 at 3:49 p.l. #138695gmaster
Membermitte keegi, saab ka nii et ainult sööd ja massikava tasuta olemasUuri veidi asja enne:)
pideval õgimisel ja massikaval on väga suur vahe sees
veebruar 2, 2008 at 3:55 p.l. #138696Amarillo
MemberUuri veidi asja enne:)pideval õgimisel ja massikaval on väga suur vahe sees
jep õgimine on tõhusam , thnx
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.