kas meil siin foorumis on nii pädevaid inimesi või teab keegi kedagi kuskilt soovitada, et … koostada toidukava II grupi suhkruhaigele, kõrge vererõhuga, ülekaalulisele naisterahvale(29 a). Ta on käinud dieediõe juures ka, aga need ajavad seal üldist juttu, midagi olen proovind talle aretada ka, aga suhkruhaige puhul ei saa süsivesikutega nii mängida nagu tervel inimesel.
Mulle oleks sellise kava koostamine lihtne (2.astme diabeet on õige toitumisega 100% ravitav!), kuid inimesele kahjuks täita “tänu” aastakümnete jooksul levitatud desinformatsioonile ja ajupesule toitumise ning meditsiini vallas, samuti oma organismi pikaajalisele väärkohtlemisele äärmiselt raske! Ta peaks olema valmis tegema täispöörde ning lahti ütlema tõenäoliselt kõigest, millesse seni uskunud ja mida talle räägitud on. Kui see jutt tundub hirmutav, siis palun tungivalt minu aega mitte raiskama hakata!
kas meil siin foorumis on nii pädevaid inimesi või teab keegi kedagi kuskilt soovitada, et … koostada toidukava II grupi suhkruhaigele, kõrge vererõhuga, ülekaalulisele naisterahvale(29 a). Ta on käinud dieediõe juures ka, aga need ajavad seal üldist juttu, midagi olen proovind talle aretada ka, aga suhkruhaige puhul ei saa süsivesikutega nii mängida nagu tervel inimesel.
Fredil on õigus. Jutt on küll natuke hirmuäratav, aga väga õige! Soovitan kindlasti tellida Fredilt toitumiskava ja jätta need dieediõdede soovitused kus see ja teine.