Skip to main content

toitumiskava?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » toitumiskava?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    wilson
    Member

kas keegi oskaks anda mulle toitumiskava.olen 15a,kaalun 84kg,pikkust 180cm.ette tänades wilson

Arnold
    Member

Soovitan pöörduda Oti poole vastava palvega, tema koostab täiesti mõistliku hinnaga väga profesionaalseid kavasid.

Makaveli
    Member

Kas kohalikus jõusaalis ,mida sina külastad siis ei ole treenerit kes selliste küsimustega tegeleks? :???:”>

Sten
    Member

Lisaksin veel seda ka, et vaadata, KES teeb sulle selle kava. Ni mõneski kohas on see treener nii nagu on ja siin tuleb vaadata, keda uskuda ja kelle õpetus on see kõige õigem. :???:”>

wilson
    Member

nyyd viimased nädalad olen piiranud söömist ja pannud rõhku just valgurikastele toitudele.kaal on nyydseks 81kg.kõhul on ikka veel paras rasva.millele peaksin nyyd rohkem rõhku panema?ma ei taha just six pac`i välja tuua aga just lamedat kõhtu!!

ette tänades wilson

joker
    Member

No kui sul kaal ilusti vaikselt langeb siis pole ju vaja muretseda. Kui nüüd 3 kilo läinud mingi poole kuuga, see teeks kuu aja jooksul kokku mingi 6 kilo. Kahe kuuga juba 12 kilo. Päris hea tulemus ju. Aint et kas siis lõpuks sust midagi järgi jääb … peale six-packi muidugi

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.