Skip to main content

Toitumiskava

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    Parabool
    Member

Tere,

Olen 19 aastat vana , 198 cm pikk ja kaalun 96 kg

Terve elu kossu mängitud (intensiivselt) , nüüd sellest natuke taandumas ja jõusaalis rohkem rassimas . Jõusaalis teen 4x nädalas + 2-3 korda aeroobset.

Eesmärk on veidike massi lisada. Toon oma optimaalse päevase söögikoguse .

Hommiku : 100g Neljaviljahelbeid ; 180g tuunikalakonserv(millest tuunikala 135g); 0,3 L joogijogurtit , 150 g rasvavaba kodujuustu.

Lõuna: 500g pelmeene , 0,5L piima , 300g kohupiimakreem , 200g leiba , 2 banaani

Õhtul: 200g seavälisfilee sinki ; 150g rasvavabakodujuustu , 100 g leiba; 0,3 l jogurtit , 100 g makrat.

Peale trenni manustan 100% Whey proteeiini 1,5 annust – valku 35g

Muidugi ma ei söö igapäev samu asju , menüü ikka vaheldub , kuid selline oleks siis enamvähem mu igapäevane toidu/kalorikogu.Toidukorrad on vastavalt päevale, seega vahest kujuneb hommiku ja õhtusöök 2-eks järguks ning 2-3 tundi enne magamaminekut ei söö

Kallid kaasfoorumlased , kas sellise toitumiskavaga on mingit mingit võimalust massi lisada ??

Capricorn
    Member

Minu tagasihoidlik arvamus (eriti toitumise spets pole): valku ja süsikaid peaks piisavalt olema ning ka kaloreid, aga rasva vist isegi soovitatakse natuke rohkem.

Makra ja pelmeenide kohta infot ei leidnud (ju ikka kusagilt leiaks ka, aga ei ole aega otsida praegu), kuid muude toitude põhjal sain umbes sellised kogused (kahjuks panin kaloriarvuti akna juba kinni ja püüan umbkaudselt meelde tuletada :???:”> ): valku 210 g, süsivesikuid 450 g, rasva 95 g, energiat 3500 Kcal Need siis ilma makra ja pelmeenideta.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.