Toitumiskava
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Toitumiskava
- This topic has 74 replies, 23 voices, and was last updated 18 years, 5 months tagasi by
yamikazi.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2006 at 11:23 e.l. #95129
rambo vennapoeg
MemberAga mis te arvate kas kaalujälgijate järgi oleks võimalik teil peenikeseks saada? Nende flexi punktide jne järgi, igatahes mul sõbranna mässab sellega ja kaotab circa 0,5kg-1kg nädalas. Süüa võib kõike aga punktide piires. Keskmine mees võib süüa circa 30-33 punkti, kanafileega praad on circa 4 punkti.Ise proovin kunagi ära kui rasvasem olen.

1. Kas saab peenikeseks? Kindlasti saab.
2. Kas saab heasse vormi? Kindlasti mitte.
Ja mis imepraad see selline on, mis 4!! punkti annab?
november 15, 2006 at 11:41 e.l. #95130Andu81
MemberKeskmine mees võib süüa siis circa 8 sellist praadi päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2006 at 12:15 p.l. #95133salver
Memberüks mu tuttav “jälgija” ütles, et kartul annab 2 punkti kuni mingi koguseni ja sealt edasi kogust suurendades punktide arv ei suurene. On mul õigus?
Kuid liha annab kindlasti rohkem. Seega see praad 4punkti tundub isegi lapsele väike kogus olevat. Ehk oli näpuveaga tegu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2006 at 1:12 p.l. #95139Fred Antson
MemberKuna inimese peensooles imendub ööpäevas maksimaalselt 160 g rasvu, kas siis on mõtet neid toiduga rohkem tarvitada?Kui hea,et mu organism seda ei tea!
Raamatutarkus võib vahel päris masendav olla ja targutajad tüütud tegelased!
november 15, 2006 at 2:36 p.l. #95154ROtter
MemberKui hea,et mu organism seda ei tea!Raamatutarkus võib vahel päris masendav olla ja targutajad tüütud tegelased!
Kisub juba lasteaiaks, või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” Mul on suurem kui sul ! “Mul on õpik ” Fiziologija tceloveka” v.a. Moskva 1970, 4-väljaanne, kus on sportlastel soovitatud tarbida rasvu 130-160 g.
Nii et ei ole midagi uut siin päikese all.
Peace!
november 15, 2006 at 2:47 p.l. #95158rambo vennapoeg
MemberEks ta olegi ju nii, et 8 meest/naist vaidlevad ühe kindla teema ulatuses ja keegi ei soostu nõustuma teiste arvamusega, sest inimloomus on lihtsalt selline, mis kohustab teda võitlema oma seisukohtade eest. Ja mis kõige kummalisem – tihti räägivad kõik 8 õiget juttu, kuid seda sellel eeldusel, et probleemile tuleks läheneda just nende vaatevinklist.
november 15, 2006 at 3:07 p.l. #95161Fred Antson
MemberKisub juba lasteaiaks, või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ” Mul on suurem kui sul ! “
Mul on õpik ” Fiziologija tceloveka” v.a. Moskva 1970, 4-väljaanne, kus on sportlastel soovitatud tarbida rasvu 130-160 g.
Nii et ei ole midagi uut siin päikese all.
Peace!
See on ju lihtsalt soovitus teatud raamides (süsivesikuid ei ole kärbitud) – ma ei saa lihtsalt aru,milleks niimoodi iseseisvalt mõtlemata näpuga järge vedada! Kui ainult klassikalisele raamatutarkusele toetuksin,näeksin välja nagu rõhuv enamus inimesi,kes on vormist väljas ja endaga rahulolematud.
Kui Sa seda ei suuda mõista,siis parem lõpeta targutamine!
november 15, 2006 at 3:16 p.l. #95163ROtter
MemberSee on ju lihtsalt soovitus teatud raamides (süsivesikuid ei ole kärbitud) – ma ei saa lihtsalt aru,milleks niimoodi iseseisvalt mõtlemata näpuga järge vedada! Kui ainult klassikalisele raamatutarkusele toetuksin,näeksin välja nagu rõhuv enamus inimesi,kes on vormist väljas ja endaga rahulolematud.Kui Sa seda ei suuda mõista,siis parem lõpeta targutamine!
Inimesed on erinevad, nagu sa tead, see, mis sobib sinule, ei pruugi sobida kõikidele. Võiksid sellest ka aru saada.
november 15, 2006 at 4:46 p.l. #95173Creek
MemberEks ta olegi ju nii, et 8 meest/naist vaidlevad ühe kindla teema ulatuses ja keegi ei soostu nõustuma teiste arvamusega, sest inimloomus on lihtsalt selline, mis kohustab teda võitlema oma seisukohtade eest. Ja mis kõige kummalisem – tihti räägivad kõik 8 õiget juttu, kuid seda sellel eeldusel, et probleemile tuleks läheneda just nende vaatevinklist.Aga mulle see meeldib sest seda juttu lugedas saan tükkmaad targemaks.
november 15, 2006 at 4:51 p.l. #95176rambo vennapoeg
MemberAga mulle see meeldib sest seda juttu lugedas saan tükkmaad targemaks.100% nõus. Nimetame me seda vaidluseks või diskussiooniks, aga argumentide vastandamine on alati parim viis tõe selgitamiseks.
november 15, 2006 at 5:10 p.l. #95179Fred Antson
MemberInimesed on erinevad, nagu sa tead, see, mis sobib sinule, ei pruugi sobida kõikidele. Võiksid sellest ka aru saada.Ma olen aru saanud sellest,et tasub uskuda tippspetsialiste (treenerid ja arstid),kelle praktika on kinnitanud,et kuni 75 % inimesi saavutab väga häid tulemusi (välimus ja tervise osas) just vähendatud süsivesikusisaldusega toitumise korral. Ja kuna 75 % on rõhuv enamus ning ma ise olen sellise toitumise tõhususe elav näide,siis julgen seda ka kindlalt teistelegi soovitada.
november 15, 2006 at 5:20 p.l. #95182ROtter
MemberMa olen aru saanud sellest,et tasub uskuda tippspetsialiste (treenerid ja arstid),kelle praktika on kinnitanud,et kuni 75 % inimesi saavutab väga häid tulemusi (välimus ja tervise osas) just vähendatud süsivesikusisaldusega toitumise korral. Ja kuna 75 % on rõhuv enamus ning ma ise olen sellise toitumise tõhususe elav näide,siis julgen seda ka kindlalt teistelegi soovitada.Aga mina põdesin väiksena kõhunäärme põletikku ja minu organism ei suuda seedida üle 100 g rasva ööpäevas. Mina kuulun selle ülejäänud 25 % hulka.
november 15, 2006 at 7:20 p.l. #95195Fred Antson
MemberAga mina põdesin väiksena kõhunäärme põletikku ja minu organism ei suuda seedida üle 100 g rasva ööpäevas. Mina kuulun selle ülejäänud 25 % hulka.Või nii (sellepärast oledki oma soovitustes ettevaatlik)… Et ma ei ole selle haigusega kursis,võib mu mõte olla rumal,aga – kuidas saab häire põhiliselt süsivesikuainevahetust reguleeriva organi töös panna peale piirid rasvade taluvusele?
november 15, 2006 at 8:35 p.l. #95202ROtter
MemberVõi nii (sellepärast oledki oma soovitustes ettevaatlik)… Et ma ei ole selle haigusega kursis,võib mu mõte olla rumal,aga – kuidas saab häire põhiliselt süsivesikuainevahetust reguleeriva organi töös panna peale piirid rasvade taluvusele?http://www.inimene.ee/pages.php3/06?haigus…amp;text_type=2.
Minul õnneks nii raskelt ei olnud.
november 16, 2006 at 1:23 e.l. #95213Fred Antson
Memberhttp://www.inimene.ee/pages.php3/06?haigus…amp;text_type=2.Minul õnneks nii raskelt ei olnud.
Kui ma õigesti aru sain,siis diabeedini haigus õnneks ei progresseerunud. Kui süsivesikuvaesel dieedil pidid olema? Kõik on ju suhteline – tavakäsitlusega (55-60% toiduenergiast tulgu süsivesikutest) võrreldes võib juba 30-40% lugeda süsivesikuvaeseks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.