Skip to main content

toitumise küsimust

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumise küsimust

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    EIlves
    Member

Tervist!

Küla peal käivad jutud, et pähklid on väärt kaup. Pidid sisaldama palju ja head valku, kuid sortidest ei ole juttu. Pakendil ei ole ka kirjas, mis pähklid kõige väärtuslikuma sisaldusega on. Kas keegi saaks nõu anda? Endale meeldib india ja seedermänni pähklid, aga on neist kasu ka?

Siis küla peal räägitakse seda ka, et sheiki lisatakse glükoosi. Kas see ettevõtmine on vaeva väärt? Kui on siis kui palju seda laduma peaks ja sellepeaks muidu osta saama apteekidest, eks?

Olles vanamoeline tundub mulle, et kallim kaup on kvaliteetsem. Millest ma ilma jään kui tarbin No. 1 asemel Lemoni proteiini, peale selle et No. 1 on liigestele kasulik?

Mis arvamusel olete te poes müüdavatest “jääteedest?”. On nagu teisedki karastusjoogid täistopitud ebatervislikke aineid?

Äkki kui Ott juhtub lugema, siis talle ka üks küsimus. Miks tarbite kretiintsitraati peale trenni, mitte enne?

Tänud!

Axer
    Member

Pähklites on kasulikku taimset rasva…..näiteks maapählid,kreeka pähklid. Dextroosi saad osta igast toidupoest nimi Trauben zuker, punases pakis hind u 15krooni. Peale selle ei saagi midagi et ta liigestele kasulikum on. Eks nad nagu mahlajoogid ole…..suhkruveed.

hernes
    Member

maapähkleid soovitan sulle need on nagu megahead

Tim
    Member

maapähkleid soovitan sulle need on nagu megahead

mis alusel sa neid soovitad? kindlasti võivad nad “megahead” olla, kuid siis lisa ka, mille poolest nad head on. maitse ainuüksi pole piisav argument.

kame
    Moderator

mulle maitsevad friikartulid! :???:”>

M.M.
    Member

Kõik pähklid sisaldavad üsna ohtrasti valku ja samas ka rasva, kuid see rasv on ainult hea kui seda üle ei tarbita. Minu mäletamist mööda on kõige vähem rasva ja kõige rohkem valku mandlites aga võin ka eksida. Peab mälu värskendama.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.