Skip to main content

toitumis-trennikava??

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » toitumis-trennikava??

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    miss lady
    Member

Soovitage kelle poole ja kuhu Tallinnas pöörduda, et lasta endale trenni-ja toitumiskava koostada?

Marek Kalmus
    Member

Milleks Tallinnas? Minu mail-i aadress on marek@ avancia.ee. Kui ma muidugi sobin sulle.

baaah
    Member

endal tekkis sama küsimus… ja tahaks teada kas toitumis/trennikava pole natuke raske maili teel ilma inimest nägemata raske paika panna? kui nagu ei tea mis “olukorras” ta hetkel on.

Ott Kiivikas
    Member

Üldjuhul täidetakse enne ankeet, mille leiate ja saate endale valida menüüst webtraineri alt. Kui täita see võimalikult täpselt ja korrektselt, siis on treeneril lihtsam kava koostada. Soovitan ka ise Mareki poole pöörduda kuna endal praegu seoses seminaridega ja muude tegemistega aega napib. Kusjuures hinnad on soodsad.

Marek Kalmus
    Member

See ei ole tingimata vajalik, sest ega ma ei hakka maili-i teel kedagi võistlusvormi seadma. Loomulikul on tähtis pidev tagasiside, muidu võib päris puusse ka panna.

Fle
    Member

ja millised need hinnad siis on?

baaah
    Member

uurisin siis seda webtraineri asja ja tekkis küsimus… seal on kirjas, et rasvaprotsenti, rasvakaalu jne saab mõõta robocop’i kontoris… a kuskil pole kirjas palju need mõõtmised maksavad. äkki oskab keegi öelda

Ott Kiivikas
    Member

Rasvaprotsendi ja vererõhumõõtmine ei maksa midagi ( kuulsite õieti, midagi) nii et tere tulemast. Telliskivi 51, Tallinn, 10611, Oü Robocop.

Olari
    Member

mul oleks selle rasvaprotsendi kohta küsimus,mõõtsime sõbraga prismas seda ja näit oli 180 cm pikkuse ja 75kg kehakaalu juures 7,6 on seda palju või vähe ????

muc
    Member

see tulemus on tip-top. tean ka ise, et prismas on mõõdetud, sest mul sõber mõõtis ka seal kunagi. jama on see, et selle jubinaga mõõtes, mis käes suriseb, võib täpsus olla isegi kuni +-10%. kaliibriga on täpsem!

Olari
    Member

Sai nüüd uuesti mõõdetud ja tulemus oli 11.5 !Silmad läksid suureks kui nägin ,et erinevus on nii suur .Nüüd saan aru , et toitumiskava käib ikka treeningkavaga käsikäes. Päris raske on seda rasvaprotsenti 7,6 piirimail hoida, ehk avaldaksid teised minule sarnase kehakaaluga treenijad oma rasvaprotsendi ja kas on mõtet seda protsenti nii pingeliselt jälgida algajal ?

Pikkus : 182 cm

Kaal : 79 kg

Kui tõenäoline on see et need 4 kilo mis ma olen 5 kuuga juurde võtnud on enamus rasv ?

Olari
    Member

Ja oleks kohe küsimus ka Otile .Kas toitumis/treeningkava on võimalik tellida ka Robocopi kontorist kohapeal?Tulen sinna te viskate mulle pilgu peale mitte webtraineri kaudu küsin seepärast, et saada täpsemat tulemust kuna pildi kaudu võib natuke mööda panna ?

Ette tänades

Olari

Tirinen@hot.ee

hatebreed
    Member

Küsimus selline, et palju sul Marek aega läheks toitumis ja treeningkava koostamiseks kui on võimalik kliendiga isiklikult kohtuda ja kuidas edasine protsess on-kui on näiteks vaja muudatusi teha kavas. Lihtsalt tekkis selline küsimus.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.