Skip to main content

Toitumine peale hommikust trenni

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumine peale hommikust trenni

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Coco Monkey
    Member

Peale ärkamist ma hakkan kohe trenni tegema (vastupidavus treening).Ja seda teen poolteist tundi.

Kas peaksin,siis pärast seda ka valku sööma??

Tavaliselt söön kohe mingi puuvilja ja pudru ja leib…Aga kas valke peab ka kohe saama..

:lol: Ma usun sellesse ,et tärklist ja valku ei tohi koos süüa ja sellepärast ma hommikuti valku enam ei söö…enne sõin kohupiima…Sest see ju päris loogiline ,et neid koos seedida ei saa ja siis pole ju mõtet süüa ,kui organism ei omasta!Kas siis tasub seda juttu uskuda või ei?…Kartulit ,riis ,pastat ja tärklist olen hakanud valkudest eraldi sööma…Kas tasub süüa eraldi või ei tasu??Mis te arvate??

Soovitage mulle palun midagi tarka… :ph34r:

Ma söön igal toidukorral süsivesikuid rasve ja valke. Kuidas saab siis väita, et neid ei saa koos seedida. Elan ikka veel. Ja loomulikult peab sööma valku peale treeningut.

theONE1
    Member

Ikka pead valke ka saama jah! Kes sulle rääkis? kelle nõunnete järgi sa tegutsed? Toidukorrad sisaldavad enamasti kõike, kuda neid siis koos seedida ei saa? Arvan et sa oled natuke millesti valesti aru saanud või sõnastad valesti.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.