Toitumine pärast trenni..
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumine pärast trenni..
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by
mck.
-
AutorPostitused
-
juuni 7, 2005 at 8:00 e.l. #4807
Vihmapiisk
MemberOlen 27 a. neiu. Teen 3-4x nädalas trenni. Aeroobne ja BodyPump.
Kuna soovin vormida oma keha lihastega, siis on küsimus mida oleks kõige õigem peale trenni süüa?
Hetkel olen söönud 30min. pärast õhtust BP trenni paki lahjat rasvata kohupiima. Kas see on mõistlik? Või mida soovitate süüa?
Samas muidugi sooviks, et rasv põleks. Eile proovisin uudset Fat Burn jooki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2005 at 8:11 e.l. #55363michel
MemberMillega sa seda kohupiima sõid? Paljalt, veega?
juuni 7, 2005 at 8:41 e.l. #55365ROtter
MemberKoormusjärgne toit peaks olema kiiresti seeditav ning koosnema valdavalt kõrge ja keskmise glükeemilise indeksiga toiduainetest,mis kiiresti imendudes ka glükogeenivarusid kõige efektiivsemalt taastavad.
juuni 7, 2005 at 10:18 e.l. #55370Vihmapiisk
MemberKohupiima söön tavaliselt veega…et läheks ikka alla..muidu ta selline paks ja tihke, et taha kuidagi alla minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mida ma siis sööma peaks, et sellest jõutrennist ka midagi kasu oleks…niisama rapsida ei ole ju mõtet, kui lihas ei kasva.
juuni 7, 2005 at 10:43 e.l. #55373Annika Pärtel
MemberMinumeelest on kõhupiim küll ok. Rohelist vm taimeteed võiksid ka vahel juua juurde (ilma suhkruta muidugi)
Koheselt peale trenni peaksid aga sööma mingit kiiresti imenduvat süsivesikud, et taastada organismi jõuvarud peale jõutrenni. Söö mingi puuvili (väiksem banaan vms) või natuke rosinaid või väike 100%line mahl vms. Niimoodi suudavad su lihased hakata taastuma ja kasvama. Ja siis pärast kodus juba söö valku peale.
Fat Burneri jooki olen ise kah algusest peale tarbinud ja minule igatahes tundub et mõjub! Tarbimist alustan u pool tundi enne trenni (joon ära umbes poole kuni kolmveerandi ja ülejäänu väikeste lonksudega trenni jooksul)
juuni 7, 2005 at 4:18 p.l. #55390ROtter
MemberKuni 60 min peale koormust tuleks tarvitada spordijooki või puuviljamahla,2 banaani või õuna või 3- 4 viilu leiba.
1-6 tundi peale koormust toidud süsivesikute sisaldusega kuni 70 %,rasvasisaldus väike.Keedetud riis,kartulid nuudlid spagetid, kanalihaga.
juuni 7, 2005 at 4:32 p.l. #55393michel
MemberPaljalt maitsetut lahjat rasvatut kohupiima veega?? Kõva tsikk oled, kui seda tsementi niimoodi sisse suudad ajada.
juuni 7, 2005 at 7:52 p.l. #55411erxs11
MemberVõid selle kohupiima ka jogurtiga läbi segada, et parem oleks. Saad oma süsikad ka kätte.
juuni 7, 2005 at 9:59 p.l. #55425Alexander Andrusenko
ModeratorPaljalt maitsetut lahjat rasvatut kohupiima veega?? Kõva tsikk oled, kui seda tsementi niimoodi sisse suudad ajada.mina s88n kogu aeg niimoodi ja ei ole h2da midagi. T2itsa s88dav, mulle maitseb igatahes. Pakk l2heb alla nii, et ei m2rkagi.
juuni 8, 2005 at 3:47 e.l. #55426kame
Moderatorsõin ka üksvahe kohupiima peale trenni aga kaua ei viitsi mögistada niimodi – vähemalt ma ei viitsi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>shake ikka parem ja hind sama!
kui maitseb siis on tore aga ärge ennast piinake ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2005 at 2:52 p.l. #55612mck
Memberise ka teen 3 bp nädalas + 2 jõusaali ja 3 aeroobset. peale jõutrenne läheb ikka sheik ja spordijook. tahket toitu kodus paari tunni möödudes ja midagi valgurikast… kana ja juurviljad või nii… ja lihas on ikka kasvanud küll. u 10 kuuga on lihast tulnud 4 kilo juurde, rasvaprotsent 13.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.