Toitumine katkise lõualuuga
- This topic has 23 replies, 13 voices, and was last updated 14 years tagasi by
kahm.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2010 at 12:38 p.l. #221156
Aile
MemberPalun aidake ja andke variante, mida süüa kui lõaluud traatidega kinni, st. süüa saan ainult vedelat. Kahjuks pean vedelast toituma tervelt kuu aega, nii et kaalukaotus saab olema tohutu. Praegu söön joogijogurteid, “jõujoogisegu” Gain Bolic 6000, milles palju kaloreid, püreesuppe, toorest muna. Tahaks aga rohkem vitamiine jne.Marko Luhamaa on inimene, kellel on olnud sama probleem. Ta on facebookis olemas. Saada sõnum, küsi nõu. Mida tema tarvitas, kui kaua paranes jne.
november 27, 2010 at 3:55 p.l. #220122haubits
MemberSelge see, et kui tahad maitseelamust, siis kõike ei saa. Lõualuumurdki pole normaalne nähtus.
Halvimal juhul blenderda tavatoit mudruks, kuigi mina nii ekstreemiks ei läheks.
Pigem vedela söömine tähendab seda, et kaaluTÕUS ebakvaliteetse toidu näol saab olema väike.
Rasvased tooted ja kasuaalsed magustoidud on enamasti kaunis tahked.
Sinu puhul on võimalik olla kaunis tervislik ka piiratud toiduvalikuga – kohupiim, tahtmisel kodujuust, jogurtid, pehmemad puuviljad, püreesupid kui vitamiini allikad.
Kopa viskab ette ilmselt kindlasti, sõbralgi oli suu raudus, aga söödud saab läbi kõrre küll.
november 27, 2010 at 4:43 p.l. #185596Aile
MemberSelge see, et kui tahad maitseelamust, siis kõike ei saa. Lõualuumurdki pole normaalne nähtus.Halvimal juhul blenderda tavatoit mudruks, kuigi mina nii ekstreemiks ei läheks.
Pigem vedela söömine tähendab seda, et kaaluTÕUS ebakvaliteetse toidu näol saab olema väike.
Rasvased tooted ja kasuaalsed magustoidud on enamasti kaunis tahked.
Sinu puhul on võimalik olla kaunis tervislik ka piiratud toiduvalikuga – kohupiim, tahtmisel kodujuust, jogurtid, pehmemad puuviljad, püreesupid kui vitamiini allikad.
Kopa viskab ette ilmselt kindlasti, sõbralgi oli suu raudus, aga söödud saab läbi kõrre küll.
Lohutuseks võib veel lisada, et noore inimese organism on tavaliselt uskumatult hea regulaator.
Üks ülimaid näiteid oli brittite ebanormaalsetest toitumisharjumustest tehtud saates. 23 aastat elas noormees mingi nõmeda tomati-makaronilullade purgisupi peal… ja polnudki eriti kõrvalekaldeid, ainult homotsüsteiini tase oli tõusnud. Noormees ei tarvitanud mitte mingeid toidulisandeid…
Ka üleüldse ilma toiduta elab inimene üsna kaua… oma 40 päeva. Pigem võib tekkida pöördumatuid muutusi liiga suure hulga glükoosi tarvitamisel.
november 27, 2010 at 5:10 p.l. #220735ROtter
MemberLisaks veel kookospiim, -koor, -rasv, lihapraadimise rasv, või 80 %-line.
november 28, 2010 at 10:12 e.l. #217076tomster
MemberMina pooldaks ikkagi jäämist tavapärase menüü juurde, kõikvõimalikud tahked asjad saab blenderiga/saumikseriga lasta püreeks, mida kõrrega on võimalik tarbida. Täpselt sama vigastuse elas üle minu sõber, kes viis kehakaalu vähenemise sel viisil miinimumini.
detsember 4, 2010 at 8:21 p.l. #282534kahm
MemberHei!
Juhtus õnnetu lugu, mille tagajärjel on lõualuu kahest kohast murtud. Opil käidud ja titaanplaadid lõuas. Probleem aga selles, et lõuad tõmmati klambritega lahasesse, nii, et olen kõrretoidul veel järgmised 3 nädalat (midagi paksemat läbi ei tule, sest kõik hambad on alles). Olen nädal aega söönud, vabandust joonud erinevaid joogijogurteid, piima ja puljongeid. Poeskäik on nagu enesepiinamine, eriti lihaletid.
Äkki keegi, kes on elanud läbi sama asja, oskab soovitada vähe mitmekülgsemat menüüd. Eriline jackpot oleks kui keegi teaks mõnda viisi kuidas liha süüa saaksin
Ette tänades!!!!!
Kahm
detsember 9, 2011 at 8:55 p.l. #188662udso1
Membermul oli ka poolteist aastat tagasi lõualuu puru. suht jama kogemus ja ei soovita kellegile. mul oli veel see jama, et ei lasin lihtsalt paika panna ja traate suhu panna ei lasnud, aga jah see maksis ikka väga karmilt kätte. 1.5 nädala pärast oli luu põletik sees ja ei saanud ila enam voodist ülessegi, kui ei olnud kahte 800mg buranat sisse söönd. läksin siis lõpuks sütiste tee näo-ja lõualuu kirurgiasse ja seal kästi lõug kolmeks nädalaks sidemega kinni siduda( see side millega poksijad sõrmi sõrmi, randmeid kinni teibivad). võtsin kogu selle jama peale 15 kilo kokku alla. Sõin muidugi kõike mida sain, puljongit, joogi jogurtit, mannavaht piimaga(see oli parim ja täitis kõhtu hästi), põmst sõin kõikke mida läbi hammaste andis sisse suruda. mul oli veel sellel kuul tööl ka jube kiire aeg, nii et olin igapäev ametis ka veel. Kujutan ette kui valus tont ma oma pea sidemega välja seal nägin…
aga jah, praeguseks enam valu ei tee, küll aga raksub kui suu täiesti pärani lahti teha.
Ei soovita kellegile, kui saate hoidke oma lõualuud tervena.
detsember 28, 2011 at 3:07 p.l. #268531AlanBStard
ModeratorKeegi ei raatsi Cissusesse investeerida, kannatavad rahus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportshackis kahjuks pulber otsas ja hetkel ei plaanita juurde ka tuua.
Ja keegi teine pole sellega tegelenud.
veebruar 7, 2012 at 4:57 p.l. #222880udso1
MemberKeegi ei raatsi Cissusesse investeerida, kannatavad rahus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sportshackis kahjuks pulber otsas ja hetkel ei plaanita juurde ka tuua.
Ja keegi teine pole sellega tegelenud.
http://www.stronger….s-super-cissus/
http://www.workout.e…rangularis.html
neil vist on
on see tõesti nii hea kui siin viimases lingis hirjutab?
Kas tasuks asendada magneesium ja kaltsium Cissusega?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.