Skip to main content

Toitumine ja treening

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Autor
    Postitused
    gmaster
    Member

need 60min on ikka kangitrenni ma eeldan? kui kangitrenn siis võtaks kohupiima+õun pärast trenni ja teeks 1,5h pausi lõunasöögist, kui on aeroobne trenn siis ei võtaks ma midagi peale trenni ning sööks lõuna 1h-1,5h peale trenni…

Kas sa tooksid palun nende mõlema kohta põhjendused ka?

leinekas
    Member

Jälgides teemadess postitatud menüüsid ,siis saan aru ,miks suurem osa inimestel trenniga erilisi tulemusi näha pole.Mis vahepala on õun???Minu “kodu”jõusaali hakkavad tekkima ka tüübid ,kes söövad kangi seeriate vahepeal banaani

vs
    Member

Mis asi on jõutõstmine?

Minu treeningud on:

Upper body

Core body

Lower body

Pilates

Fat burn

Naistekad ühesõnaga, saali ei külasta…

Kõik kestavad 60 min ja on mõistagi eripäevadel.

Lugesin jah, et õun on kõige mõttetum, aga sisaldab siiski sv. Ja polnud midagi muud käepärast ka, seepärast sõingi ainult pool õuna.

Jälgides teemadess postitatud menüüsid ,siis saan aru ,miks suurem osa inimestel trenniga erilisi tulemusi näha pole.Mis vahepala on õun???Minu “kodu”jõusaali hakkavad tekkima ka tüübid ,kes söövad kangi seeriate vahepeal banaani
    daemonium
    Member

Oot, mis viga on banaani süüa trenni ajal?

Äkki peeti silmas seda,kui vahepalana on ainult õun või banaan …,

tereummikust
    Member

Vahepalaks kahe toidukorra vahele õun on ilmselgelt vähe, eriti kui üritad veel lihast kasvatada. Muidugi oleneb ka toidukordadest ja sellest, kui palju jääb kahe toidukorra vahele aega. Aga sellest ei saanud ka aru, et miks ei või treeningu ajal, seeriate vahele näiteks ühe banaani nahka pista? Ikka parem, kui päris tühja kõhuga jõutrenni teha. Kui nälg kallal, miks mitte?

leinekas
    Member

Vahepalaks kahe toidukorra vahele õun on ilmselgelt vähe, eriti kui üritad veel lihast kasvatada. Muidugi oleneb ka toidukordadest ja sellest, kui palju jääb kahe toidukorra vahele aega. Aga sellest ei saanud ka aru, et miks ei või treeningu ajal, seeriate vahele näiteks ühe banaani nahka pista? Ikka parem, kui päris tühja kõhuga jõutrenni teha. Kui nälg kallal, miks mitte?

No selle kohta ma ütleks ,et teil on küll palju vaba aega trennis.Pealegi ,mis see banaan sulle anneb jõutrenni vahepeal ?

tereummikust
    Member

No selle kohta ma ütleks ,et teil on küll palju vaba aega trennis.Pealegi ,mis see banaan sulle anneb jõutrenni vahepeal ?

No selle peale ma ütleks, et täpselt sama, mida ükskõik, mis muul ajalgi. Energiat.

Ja mina isiklikult trennis midagi peale vee ei tarbi.

MoloM
    Member

No selle peale ma ütleks, et täpselt sama, mida ükskõik, mis muul ajalgi. Energiat.

Ja mina isiklikult trennis midagi peale vee ei tarbi.

Ise ka ainult vee peal trenni ajal. Kuna trennid jäävad mul tavaliselt 1,5 tunni kanti, siis selle aja sees küll ei teki mingit vajadust lisenergia järele. Mõni aeg enne treeningut korralikult söödud, siis saab ka trenn tehtud ilma vahepalata

Banaani söömine võtab mul aega keskmiselt 15 sekundit ja seeriate vahel olen ma küll võimeline need 15sek leidma. Mida ta annab? Täidab kiiresti glükogeenivarusid ja annab energiat. Pikemate ja raskemate trennide puhul kasutan isegi banaane ja saadan pikalt need, kellele see ei meeldi. Ma söön vahel trenni ajal kodujuustu ja puuvilju ka.

Arx07
    Member

Ma söön vahel trenni ajal kodujuustu ja puuvilju ka.

Sheikki ei oleks mugavam laksida?

tereummikust
    Member

Sheikki ei oleks mugavam laksida?

Ega nüüd mugavus ka kõige tähtsam ole. Peale trenni läheb ju sheik nii või naa..

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.