Skip to main content

Toitumine enne ja pärast trenni

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Toitumine enne ja pärast trenni

Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 472 total)
  • Autor
    Postitused
    MWEchamp
    Member

Söögi portsjoni suurus sõltub ka väga palju inimesest, Mina olen nt väga kiire ainevahetusega ja mul läheb kõht väga kiiresti tühjaks. Mõni ei taha aga peale sööki enam 4-5 tundi süüa näha. Kõik sõltub inimesest ju ka!

FFF
    Member

Jah, ka see on õige!

jaanussoome
    Member

Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?

aitäh

ROtter
    Member

Tere kiire küsimus ,et mis oleks parimad toidud just enne rasket jõu trenni süüa?

aitäh

Määratle kõigepealt ajamäärsõna “enne” – kas 1/2 tundi, 1 tund, 2 tundi, 4 tundi, ööpäev. Vastavalt sellele on ka erinevad toidud.

R.Thompson
    Member

aitäh

http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…amp;textID=2417

KrisP
    Member

Teema on siis selline ,et olen mingi 4 kuud massi taga ajanud ja päris korraliku kaloraazi sisse ajanud igapäev samuti oma 6-7 kg juurde võtnud ,nüüd oleks aeg rasva maha võtta.Probleem seisneb selles et ma jõuan trennist koju tavaliselt 21.30-22.00 ja enne tõmbasin pärast trenni sisse 1kg jogusrti koos 30g vadakuga nii ~1000kcal ,nüüd aga ei oska midagi pärast trenni nii hilja kella aja peale sättida kui eesmärgiks on kaalust alla võtta.Kas lihtsalt valgusheigist ei piisa või sellest jääb väheks ,et lihaseid säilitada?

Beljo
    Member

No ma arvan, et ~pakk rasvavaba kohupiima+ banaan vms. oleks päris hea :o Klaasi piima võiks ka ära juua, kui kohupiim paljalt väga alla ei lähe.

Sakurai
    Member

Ikka peaks piisama valgusheigist. Piimaga siis oleks hea kuna kell juba hiline

LaurL
    Member

Täiesti piisab valgusheigist nii hilja! Muidugi paar õuna või mingit puuvilja lisaks ma arvan et halba ei tee! :o

Bulletproof
    Member

Kas lihtsalt valgusheigist ei piisa või sellest jääb väheks ,et lihaseid säilitada?

Kui hilja trenni teed, siis valgusheik ja normaalsel ajal magama- sellest lihaste säilitamiseks piisab.

Tuffel
    Member

Kuna lugesin siin Treeningjärgset toitumist ja ühtteist veel, tekkis mure.

Ma söön peale trenni 200g kohupiima + 200-300g banaani (~40g valku ja 80 süsikaid)

Kas kohupiim sisaldab kaseiini valku? Pole see siis kasulik peale trenni süüa ja lihasmassi arendamiseks?

Kasulikum on vadakuvalk?, aga ei leia tavatoidus toodet, kus vadakut esineks :/

Palun öelge veel häid taastajaid peale trenni (vadakuvalku sisaldavad, kiiresti imenduvad)

Nesatur
    Member

Kohupiim ongi just üks parimaid asju peale trenni.

Vilps
    Member

Kuna lugesin siin Treeningjärgset toitumist ja ühtteist veel, tekkis mure.

Ma söön peale trenni 200g kohupiima + 200-300g banaani (~40g valku ja 80 süsikaid)

Kas kohupiim sisaldab kaseiini valku? Pole see siis kasulik peale trenni süüa ja lihasmassi arendamiseks?

Kasulikum on vadakuvalk?, aga ei leia tavatoidus toodet, kus vadakut esineks :/

Palun öelge veel häid taastajaid peale trenni (vadakuvalku sisaldavad, kiiresti imenduvad)

emmimees
    Member

Sööge terveid mune, tuleb kokkuvõttes odavam kui ükskõik milline valgupulber. Kindlasti hakkab keegi nüüd rääkima munakollaste kahjulikkusest…

Tuffel
    Member

Sööge terveid mune, tuleb kokkuvõttes odavam kui ükskõik milline valgupulber. Kindlasti hakkab keegi nüüd rääkima munakollaste kahjulikkusest…

Muna söön ma nagunii õhtusöögi kõrvale leivaga

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 91 through 105 (of 472 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.