Toitumine enne ja pärast trenni
- This topic has 471 replies, 181 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
S11mPo1ss.
-
AutorPostitused
-
mai 15, 2009 at 8:46 p.l. #196555
taliindrek
MemberTõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat?
mai 15, 2009 at 8:51 p.l. #196557Beljo
MemberTõsi jah?! Kas sellest vähe pole, liiga vähe energiat?üks doos kreatiini enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina ei jõua küll täiskõhuga trenni teha. No söö mingi 1,5 tundi enne trenni. Ega see toit sulle siis kümneid kilosid juurde ei anna, kui enne trenni sööd. Ma arvan, et just täiskõhuga sa ei jõua midagi teha -.-mai 15, 2009 at 8:57 p.l. #196558Jarmo Oberst
MemberOleneb mida süüa. Mina söön näiteks tund aega enne trenni ja tunnen ennast trennis hästi ja jõudu on ka piisavalt palju. Snickersid ja Lionid pole lahendus, neid ära sööma küll hakka.
mai 15, 2009 at 9:15 p.l. #196563moosese10k2sku
MemberIse söön 2 tundi enne trenni mõõnusalt kõhu täis liha ja salat jne.
Ei kurda et energiast puudu peaks jääma.
mai 15, 2009 at 9:18 p.l. #196565taliindrek
MemberMa usun ka, et need tavalised batoonid ei anna ehk küll mingit powerit rohkem sisse.. See rohkem söögiisu tekitaja. Aga prae jms.. tavatoit oleks siis hea, nt 45 min. enne trenni?
mai 16, 2009 at 4:21 e.l. #196571ROtter
MemberTere.Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!
mai 16, 2009 at 7:06 e.l. #196575Bonsuna
MemberLiha, nagu keegi mainis ja shokolaadi enne trenni süüa on rumalus. Valida tuleks kas omlett, või süsivesikuteta kohupiim, kodujuust, ka juust sobib enne trenni + näiteks natuke süsivesikuid kas lihtsalt sepikust, teraleivast, või väheke riisi. 1 söögikord enne trenni pole kindlasti koht kus hakata ennast süsivesikutega laadima, eriti veel magusaga. Samuti võtab liha seedimine liialt palju aega. Äärmisel juhul mingi kala variant. Ärge unustage kohvi juua. Kes kohvi ei tarvita siis roheline tee. Kui toitumine on ilusti paika pandud siis ennetrenni söök võiks olla üsna väike, 20g valke ja 50g süsivesikuid (kindlasti mitte magusast saadud), sellest on maajameri.
mai 16, 2009 at 8:05 e.l. #196588moosese10k2sku
MemberKohvi vist kiirendas seda seedimist vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 16, 2009 at 8:10 e.l. #196590Xero
MemberLiha, nagu keegi mainis ja shokolaadi enne trenni süüa on rumalus. Valida tuleks kas omlett, või süsivesikuteta kohupiim, kodujuust, ka juust sobib enne trenni + näiteks natuke süsivesikuid kas lihtsalt sepikust, teraleivast, või väheke riisi. 1 söögikord enne trenni pole kindlasti koht kus hakata ennast süsivesikutega laadima, eriti veel magusaga. Samuti võtab liha seedimine liialt palju aega. Äärmisel juhul mingi kala variant. Ärge unustage kohvi juua. Kes kohvi ei tarvita siis roheline tee. Kui toitumine on ilusti paika pandud siis ennetrenni söök võiks olla üsna väike, 20g valke ja 50g süsivesikuid (kindlasti mitte magusast saadud), sellest on maajameri.Teemale on selle kohapealt nüüd punkt pandud. Ise olen samuti enne trenni kala söönud – vähesoolane heeringafilee, hapukoor ja kodujuust, veidi piima allaloputuseks. Tehke mis tahate, aga ilma piimata mina läbi ei saa.
mai 16, 2009 at 2:38 p.l. #196675daman
MemberKäisin tegin 3h rattaga trenni ja umbes tund enne tarbisin – 3 muna, tomat, paprika, sibul omletiks kokku. Lisaks teraleiba singiga. klaas piima juurde. Üks õun peale.
Üles tulema ei hakanud, sees ei loksunud, toitis kuni 2h ilusti ära, siis oli süüa juurde vaja.
Kohvi koha pealt olen tähendanud, et parandab sooritust omajagu, mis efekt täpsemalt mõjub, oskab mõni targem inimene ilmselt seletada.
mai 19, 2009 at 4:06 p.l. #197156andres781
MemberTere.Oskab keegi öelda, mis toit oleks parim manustada enne treeningut, et saada piisavalt energiat ja oleks samas ka hea lihastele? + veel ained ?!
Väga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)
mai 20, 2009 at 3:25 p.l. #197324taliindrek
MemberJa kust ma saaksin selle kohta infot, on ka seda fitnessis või mujal müüa?
mai 21, 2009 at 6:01 e.l. #197414KennyLumiste
MemberVäga häid tulemusi annab GR2. GR2 kasutavad ka paljud tippsportlased(Argo Ader, Aleksander Tammert jpt.)Kas mina olen ainukene kellele tundub, et siin kisub jälle GNLD toodete reklaamiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või see on puht “juhuslik” kokkusattumus, et ainult üks kasutaja sellest imetootest räägib?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2009 at 7:18 e.l. #197428Beljo
MemberPalju targemaks sain
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga sai -.- Kas jõumehed söövad saia ka siis v
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?mai 23, 2009 at 8:47 p.l. #197946FFF
MemberArvan, et söögi valimine enne trenni oleneb kindlasti trennist, sest suurem eine natuke enne rattasõitu ei anna nii hullult trenni ajal tunda kui nt. enne kergejõustikut, jooksu. Jõusaali kohta ma ei oska öelda, kuid söök enne trenni tuleks valida ikkagi vastvalt füüsilisele pingutusele. Kindlasti tuleks enne igasugust trenni süüa midagi kerget ja minimaalselt juua, kuid pärast mitte trenni ajal, juua palju! Minu arvamus;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.