Toitumine enne ja pärast trenni
- This topic has 471 replies, 181 voices, and was last updated 13 years, 1 month tagasi by
S11mPo1ss.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2010 at 2:46 p.l. #262884
Djud
MemberSüsivesikud teevad uniseks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 28, 2010 at 2:48 p.l. #262886Jumal666
Membermahl ja kohupiim ei sobi kokku ka ju
märts 28, 2010 at 2:52 p.l. #262887Arx07
Membermahl ja kohupiim ei sobi kokku ka juMis ajast nad kokku ei sobi?
Aga muidu enne trenni see mahl küll kohustuslik pole ja kohupiim samuti mitte kui mitte rohkem kui 2 tundi enne trenni oli korralik eine… kui pikem vahe sees siis tasub jah kohupiim hingealla tõmmata. Küll aga peale trenni mahl+kohupiim hea valik.
märts 28, 2010 at 3:13 p.l. #262889Jumal666
MemberMis ajast nad kokku ei sobi?Aga muidu enne trenni see mahl küll kohustuslik pole ja kohupiim samuti mitte kui mitte rohkem kui 2 tundi enne trenni oli korralik eine… kui pikem vahe sees siis tasub jah kohupiim hingealla tõmmata. Küll aga peale trenni mahl+kohupiim hea valik.
vahet pole kas on puuvili v6i puuviljast pressitud mahl,igaljuhul puuvilju koos teiste todiainetega ei ole hea,siis ei seedi korralikult 2ra ju?
märts 28, 2010 at 3:18 p.l. #262891Arx07
Membervahet pole kas on puuvili v6i puuviljast pressitud mahl,igaljuhul puuvilju koos teiste todiainetega ei ole hea,siis ei seedi korralikult 2ra ju?Vot pole sellist asja kuulnud. Peale liha jah ei tasu puuvilju või leiba süüa – läheb käärima enne kui liha eest ära seedub. Aga puuvili(või mahl) + kohupiim(või mu valgurikas piimatoode) on elementaarne varjant koheselt peale trenni tarbimiseks.
märts 28, 2010 at 6:37 p.l. #262931kristosepp
MemberMida syya peale trenni,mida saaks tavaliselt toidupoest jne,kuna valku eraldi ma tellida ei saa,ema ei taha,et keemiat tarbin,kuigi r22gin talle,et see on looduslik.
märts 28, 2010 at 6:38 p.l. #262932haamer
MemberVot pole sellist asja kuulnud. Peale liha jah ei tasu puuvilju või leiba süüa – läheb käärima enne kui liha eest ära seedub. Aga puuvili(või mahl) + kohupiim(või mu valgurikas piimatoode) on elementaarne varjant koheselt peale trenni tarbimiseks.täitsa õige jutt, loomsed ja taimsed valgud tuleks üldse eraldi süüa et seedimine parem oleks
ise sellist dieet juba 2-3 a teinud ja muutused on ikka tohutud, aga nojah see liiga pikk arutelu ja ei viitsi diskusseerida…
eks sinna dieedini leiavad tee kellel vaja on,
kas siis põhjuseks ülekaalulisus või allergiad
märts 28, 2010 at 6:44 p.l. #262933JungaTroll
MemberMida syya peale trenni,mida saaks tavaliselt toidupoest jne,kuna valku eraldi ma tellida ei saa,ema ei taha,et keemiat tarbin,kuigi r22gin talle,et see on looduslik.Maagi Ekstra kodujuust maitsestamata jogurtiga, 300g tops, 41g valku/tops. Talleggi fileerull, 20g valku/100g. Muna. Kuid enne kui hakkad sisse ajama valku, veelgi enam, valgupulbreid, kontrolli et su rasvanorm tuleks päevas täis. Rasv on oluline hormoonsüsteemile ja kolesterool on vajalik testosterooni tootmiseks. Paljalt pulbritest toitudes oled kohe rasvapuuduses. Nii et vahele ikka ka tükk sealiha, head rasvast kala ka. Ja salatit oliiviõliga.
märts 28, 2010 at 6:46 p.l. #262935Alar
Membertäitsa õige jutt, loomsed ja taimsed valgud tuleks üldse eraldi süüa et seedimine parem oleksise sellist dieet juba 2-3 a teinud ja muutused on ikka tohutud, aga nojah see liiga pikk arutelu ja ei viitsi diskusseerida…
Kuidas see siis välja näeb? Liha kõrvale ei söö siis midagi?
märts 28, 2010 at 6:48 p.l. #262937PumaZ
MemberKuidas see siis välja näeb? Liha kõrvale ei söö siis midagi?Ma arvan et ta mõtles pigem loomseid ja loomseid nagu liha ja kohupiim.
märts 28, 2010 at 7:02 p.l. #262938matjusm
Membertäitsa õige jutt, loomsed ja taimsed valgud tuleks üldse eraldi süüa et seedimine parem oleksMa ei kujuta sellist einet kohe üldse ette. Olen elu aeg liha koos kõrvallisandite nagu juurviljade, riisi, makaronide, leiva, läätsede või muu taolisega söönud ja olen ilusti hakkama saanud. Isegi kui see on tõsi, ma arvan et ei juhtu midagi hullu kui sa sööd loomseid ja taimseid valke koos.
märts 28, 2010 at 7:21 p.l. #262941Jumal666
Membertäitsa õige jutt, loomsed ja taimsed valgud tuleks üldse eraldi süüa et seedimine parem oleksise sellist dieet juba 2-3 a teinud ja muutused on ikka tohutud, aga nojah see liiga pikk arutelu ja ei viitsi diskusseerida…
Valgud(taimsed,loomsed)+T2rkliserikkad süsivesikud ei sobi kokku
Valgud+rasvad ja 6lid ei sobi kokku
loomsed+taimsed valgus koos syya peax sobima kyll
märts 28, 2010 at 7:28 p.l. #262942haamer
MemberMa ei kujuta sellist einet kohe üldse ette. Olen elu aeg liha koos kõrvallisandite nagu juurviljade, riisi, makaronide, leiva, läätsede või muu taolisega söönud ja olen ilusti hakkama saanud. Isegi kui see on tõsi, ma arvan et ei juhtu midagi hullu kui sa sööd loomseid ja taimseid valke koos.ega ei juhtugi midagi hullu, see lihtsalt enesetunde küsimus vast, seal oli mingi 100 põhjust veel aga ei mäleta
enda peal vähemalt töötab, kõhugaasid 0 ja muud gaasid ka 0 kui õieti niimodi süüa, + ei ole rasket tunnet peale söömist
aga vastuseks kellegile et liha kõrvale midagi ei söö
siis liha kõrvale sobivad küll juurviljad ja värgid, et salatid üldiselt või midagi sellist,
ise võibolla isegi kahetsen et selle dieedini jõudsin sest nüüd väga raske lahti saada, sest kui nö enda jaoks ”valesti” söön, siis kas liha koos riisi või makaronidega, siis hakkan tundma jälle seda rasket tunnet ja hakkab tekkima väsimus jne,
nende probleemide tõttu sinna dieedini jõudsingi, nüüdseks kõik need mured mis olid on lahendatud
märts 29, 2010 at 4:09 p.l. #263046PumaZ
Memberega ei juhtugi midagi hullu, see lihtsalt enesetunde küsimus vast, seal oli mingi 100 põhjust veel aga ei mäletaenda peal vähemalt töötab, kõhugaasid 0 ja muud gaasid ka 0 kui õieti niimodi süüa, + ei ole rasket tunnet peale söömist
aga vastuseks kellegile et liha kõrvale midagi ei söö
siis liha kõrvale sobivad küll juurviljad ja värgid, et salatid üldiselt või midagi sellist,
ise võibolla isegi kahetsen et selle dieedini jõudsin sest nüüd väga raske lahti saada, sest kui nö enda jaoks ”valesti” söön, siis kas liha koos riisi või makaronidega, siis hakkan tundma jälle seda rasket tunnet ja hakkab tekkima väsimus jne,
nende probleemide tõttu sinna dieedini jõudsingi, nüüdseks kõik need mured mis olid on lahendatud
Kui sööd sgamini ja mälud toidu täesti läbi, siis ei ole samuti rasket tunnet kõhus ja gaase mitte, omats kogemusest võin seda öelda.
märts 29, 2010 at 4:19 p.l. #263049haamer
MemberKui sööd sgamini ja mälud toidu täesti läbi, siis ei ole samuti rasket tunnet kõhus ja gaase mitte, omats kogemusest võin seda öelda.Nojah aga endal on kahjuks kehapeal tunda seda….. olen pöördunud tagasi tavalise söömise peale nagu iga teine inimene sööb, tekkis jälle jube väsimus… allergiad lõid välja ja täiesti võimatu oli olla. Paraku nüüd seoses trennitegemisega ja massikogumisega pean ikkagi aeg ajalt valesti sööma, kuna aega napib ja ei saa oodata neid intervalle et ained korralikult ära jagada. Aga jah igal inimesel erinev, paraku olen mina vaid vist üks õnnetu kellel selline söömine halvasti mõjub.
Aga muidu teen lihtsalt nii, et kuna taimsete valkude puhul on mul järgmisetoidukorra intervall 1 tund, siis saan näiteks süüa suure portsu putru, makarone, riisi või midagi ja leiba ning juurikaid kõrvale süüa, siis tunni pärast saan midagi loomset sisse lahmida, näiteks liha, muna kus kõrvale võib samuti salat käia õlidega jne ja ega see ka väga paha variant pole , aga peale loomset valku peab see intervall jälle vähemalt 2 tundi olema, sellepärast on veits keeruline
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.