Skip to main content

toitumine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • Autor
    Postitused
    timo116
    Member

hea kyll kus ja kellelt ma selle kava saaksin ja mis maksab äkki paneb mõtlema siis kuigi ma pole toitu harjund kaasas kandma ja trennid on ka mul koguaeg erinevatel aegadel kuna igakord ma ei jõua õigeks ajaks

Siit samalt lehelt, esilehel on webtreenerid. Võta käsile end ja sa ei kahetse.

Eluminal
    Member

Katsu vahel ka mõnda kirjavahemärki jne kasutada, on Su jutust midagi aru ka saada
    Bulletproof
    Member

praegu üks treener teeb 12 nädalast tsüklit. tal netis olemas iga nädala kohta treening- ja toitumiskava. Ühe päeva toitumiskava jaotatud 5 toidukorraks, täpselt kirjas, kui mitu grammi mida süüa.

Vilps
    Member

praegu üks treener teeb 12 nädalast tsüklit. tal netis olemas iga nädala kohta treening- ja toitumiskava. Ühe päeva toitumiskava jaotatud 5 toidukorraks, täpselt kirjas, kui mitu grammi mida süüa.

Võiksid lingi ka anda?:???:”>

Vaataks üle, kellega tegu.

hehee
    Member

hea kyll kus ja kellelt ma selle kava saaksin ja mis maksab äkki paneb mõtlema siis kuigi ma pole toitu harjund kaasas kandma ja trennid on ka mul koguaeg erinevatel aegadel kuna igakord ma ei jõua õigeks ajaks

Ma andsin Sulle lingi juba esimeses postituses.

-Egert
    Member

teen kõhulihaseid nagu peab ja tulemusi on aga söön ikka samamoodi nagu koguaeg ja tahaks et yldse eriti rasva ei oleks äkki keegi oskaks toitumis kava soovitada mida syya hommik lõuna õhtu täpselt nagu mida ja kui palju.

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631

Tuleb kasuks.

Bulletproof
    Member

Võiksid lingi ka anda?:???:”>

Vaataks üle, kellega tegu.

Kui moderaatorid arvavad, et see link ei sobi siia, siis kustutage mu postitus.

kuid T-le ma annan siis lingi http://peeterkarask.wordpress.com/toitumine/

emmimees
    Member

Krt mis selliseid inimesi elus üldse huvitab kui isegi emakeeles kirjutamine on NULL….

Alfonze
    Member

Kui moderaatorid arvavad, et see link ei sobi siia, siis kustutage mu postitus.

kuid T-le ma annan siis lingi http://peeterkarask.wordpress.com/toitumine/

Sorry et kommenteerin ja võibolla mitte piisavalt põhjendatult (samas riivas mõnekohapealt silma), aga siiski tähelepanekud antud kava kohta.

Kas menüü ei ole liialt nn. from the book tavainimeselik ehk siis ainete vahekorrad just sellised nagu see soovituslik päevanorm?

Treenival inimesel on ju tasakaalud ikka päris paigast ära. Mis on kava eesmärk, kas saavutada lihasmassi, hävitada rasva, või olla lihtsalt elus ja jõuda treenida?

Valkude osakaal on olematu ja tuleb napilt gramm per ööpäev täis, ning nedestki osad taimsed.

Rasvasi suhteliselt vähe.

Ehk siis selline kava igapäevaselt on suhteliselt karm, et vormis midagi muuta (samas kui polegi eesmärk midagi muuta, siis võib isegi toimida), antakse peale palju süsivesikuid, mis nagu viitaks et tehakse palju trenni, seega võiks ka valke olla piisavalt et lihast ehitada ja kaloraash suurem näiteks rasvade arvelt et supportida kiiremat massiarengut.

Aga see on ainult minu arvamus, võimalik et inimesed on siiski nii tohutult erinevad ja sellise kava juures toimub lihasmassi areng.

Eesmärk pole maha teha, vaid aru saada miks nii ja miks mitte naa. Võimalik, et ka tulemused oleks veelgi paremad, kui oleks ratsioonid teised.

Viewing 9 posts - 16 through 24 (of 24 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.