toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » toitumine
- This topic has 23 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Alfonze.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2010 at 9:24 p.l. #21572
cubs224
Memberteen kõhulihaseid nagu peab ja tulemusi on aga söön ikka samamoodi nagu koguaeg ja tahaks et yldse eriti rasva ei oleks äkki keegi oskaks toitumis kava soovitada mida syya hommik lõuna õhtu täpselt nagu mida ja kui palju.
veebruar 13, 2010 at 9:26 p.l. #255975hehee
Membercubs224
Memberno ma ei tea ma ootan:D
veebruar 14, 2010 at 10:49 e.l. #256031Jarmo Oberst
MemberDjud
MemberKui sa ootad mingit musterkava,mille järgi sa rasva maha saaksid eksole,siis võiksid panna oma kaalu,pikkuse ja vanuse ja lootma ,et keegi viitsib heast tahtest sulle mingi kava koostada,kuigi inimesed teenivad sellega raha
veebruar 14, 2010 at 11:31 e.l. #256051cubs224
Memberei no asi selles et ega ma päris mingit kella-ajalist kava ei taha sest ma kella järgi nagu ni ei jõua sööma kunagi ja täpselt koike mida peaks lihtsalt tahan soovitust mida oleks targem hommik lõuna õhtu syya sest ma söön ikka tavaliselt hommikuti kohvi ja võileibu:D ja lõunast vahets söön vahest mitte kui jõuab ja õhtuti tavalist toitu (praad siis) ole treenind kõhukaid kõvasti yle poole aasta 5-6 korda nädalas ja pingutand ja olen suht rahul nendega juba aga ikka pekki on peal palju kuigi nad paistavad ka pekki alt ilusti välja kuid siiski tahaks vähemaks sest ei viidsi eriti jooksmas ka käia ju kylmaga ja spordikas mulle ei meeldi sees joosta ja nyyd loodangi midagi toitumisest abi saada nende võileibade vastu:D ma ei tea kas mu juttust midagi aru on saada siin aga loodan head suhtumist siis:P kaalun siis 73-74 kilo 183-185 pikk ja 21 pool vana:)
veebruar 14, 2010 at 11:46 e.l. #256056daemonium
Memberei no asi selles et ega ma päris mingit kella-ajalist kava ei taha sest ma kella järgi nagu ni ei jõua sööma kunagi ja täpselt koike mida peaks lihtsalt tahan soovitust mida oleks targem hommik lõuna õhtu syya sest ma söön ikka tavaliselt hommikuti kohvi ja võileibu:D ja lõunast vahets söön vahest mitte kui jõuab ja õhtuti tavalist toitu (praad siis) ole treenind kõhukaid kõvasti yle poole aasta 5-6 korda nädalas ja pingutand ja olen suht rahul nendega juba aga ikka pekki on peal palju kuigi nad paistavad ka pekki alt ilusti välja kuid siiski tahaks vähemaks sest ei viidsi eriti jooksmas ka käia ju kylmaga ja spordikas mulle ei meeldi sees joosta ja nyyd loodangi midagi toitumisest abi saada nende võileibade vastu:D ma ei tea kas mu juttust midagi aru on saada siin aga loodan head suhtumist siis:P kaalun siis 73-74 kilo 183-185 pikk ja 21 pool vana:)nokuieiviitsisiisolepekkisedasi
veebruar 14, 2010 at 11:53 e.l. #256059cubs224
Memberno kui sa toitumist mõtled et ma ei viidsi siis lihtsalt ma ei sa olla kellapealt seal kus vaja et õigel ajal toituda ja jooksmisega on ni kui ilmad jälle natikegi soojemad siis ma jube jooksen seal ja ma ei ole mingi pekkis edasi
veebruar 14, 2010 at 11:55 e.l. #256060Jarmo Oberst
Memberno kui sa toitumist mõtled et ma ei viidsi siis lihtsalt ma ei sa olla kellapealt seal kus vaja et õigel ajal toituda ja jooksmisega on ni kui ilmad jälle natikegi soojemad siis ma jube jooksen seal ja ma ei ole mingi pekkis edasi
veebruar 14, 2010 at 12:00 p.l. #256061daemonium
veebruar 14, 2010 at 12:02 p.l. #256062Samakamees
MemberTekst on nagu üks pikk joru
veebruar 14, 2010 at 12:03 p.l. #256063cubs224
Memberoii jah:) nojh seda arvate teie aga ei tegelt ma tahtsin aind soovitust mida oleks targem syya võileibade asemel ei muud midagi
veebruar 14, 2010 at 12:04 p.l. #256064timo116
MemberVõiksid õigekirja ka vähe õppida, väga keeruline on aru saada mida sa öelda üritad. Tahad rasvast lahti saada siis toitumine, toitumine ja veelkord toitumine.
veebruar 14, 2010 at 12:07 p.l. #256065cubs224
Memberhea kyll kus ja kellelt ma selle kava saaksin ja mis maksab äkki paneb mõtlema siis kuigi ma pole toitu harjund kaasas kandma ja trennid on ka mul koguaeg erinevatel aegadel kuna igakord ma ei jõua õigeks ajaks
veebruar 14, 2010 at 12:08 p.l. #256066MoloM
Memberoii jah:) nojh seda arvate teie aga ei tegelt ma tahtsin aind soovitust mida oleks targem syya võileibade asemel ei muud midagi
mitte nyyd et ma peaks kellegiga tylitsema siin hakkama ja hea et ni paljugi siis abi sain:P
Katsu vahel ka mõnda kirjavahemärki jne kasutada, on Su jutust midagi aru ka saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.