Toitumine
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Toitumine
- This topic has 36 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
mai 26, 2009 at 7:39 p.l. #198479
PumaZ
Memberkui jooksma lähed võid enne kõhtu teha väsimiseni ja siis jooksma peale seda peaks kõhu piirkonnast siis paremini põletama ja kofeiin peaks ka aitama enne aeroobset
Kust sa seda kõhutegemise teooriat võtad? Kofeiini tarvitades sa jaksadi ntensiivsemalt joosta.
mai 26, 2009 at 7:42 p.l. #198481daemonium
Memberkui jooksma lähed võid enne kõhtu teha väsimiseni ja siis jooksma peale seda peaks kõhu piirkonnast siis paremini põletama ja kofeiin peaks ka aitama enne aeroobset
Äkki saaks mõne viite,millel su informatsioon põhineb.
mai 26, 2009 at 7:54 p.l. #198486rinaldo
Lokaalset rasvapõletust ei eksisteeri. Kofeiin kiirendab ainevahetust ja on tõesti rasva põletamisel abiks. Samuti sobib roheline tee (ilma suhkruta).
mai 26, 2009 at 8:09 p.l. #198495-arx-
MemberÄkki saaks mõne viite,millel su informatsioon põhineb.no ma ei hakkagi väitma, et ma mingi spets või midagi päris olengi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga selline tekst näiteks:
mitte aint intensiivsemalt ei ole ju kasu kui jooksed anaeroobses ja ei saa rääkidagi siis ei kuluta ju rasvu vaid süsivesikuid rasvu põletad suht madala intensiivsusega va intervalltreening kus keha hakkab pärast alles märgatavalt rohkem kulutama rasva.
kofeiini asi oli M&F-s: ei ole rasvapõletajat, mis ei sisalda mingit kofeiini vormi ja teiseks on selle toidulisandina võtmine parem kui kohvi või teiste seda sisaldavate jookide joomine. Kofeiin aitab rasva kaotusele kaasa, sidudes end rasvarakkudega, et rasva eemaldamist soodustada ja ladestumist takistada, samuti aitab see treenimise ajal rohkem rasva põletada. Põhimõtteliselt sama jutt on ka raamatus Sportlase Toitumine. seda, et enne kõhtu teha ma ei mäleta kust lugesin kui aus olla
ja tõmmake nüüd alla mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga trenn ikka suht individuaalne ei saa never teha kava või asja mis kõigile sobib eks igaüks katsetab vaikselt muidu oleks kõik põkid ja radikas ees aga millegipärast ei ole see nii. mina teen nii edasi kui ma teeks jumalast valesti nagu ilmselt kõik arvavad ja toituks ülivalesti siis ei saaks radikat ju olla ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma enam ei kommenteeri las targad räägivad siis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 26, 2009 at 8:22 p.l. #198498-arx-
Memberleidsin ka selle üles mis küsiti

Mingi Kopenhaageni ülikooli uuring, muidugi neid tehakse igalpool iseasi kas keegi usub või ei usu keegi enda asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osalenutel kes tegid enne jõutrenni ütleme siis jalga või nt siis kõhtu, suurenes treenitaha kehaosa(lihase) verevarustus ja rasva vallandumine nahaalustest rasvarakkudest. St et kui teed enne jõukat, vabastad sa töötavate lihaste piirkondades rasva ja kui selle järel kohe kardiotreeningut teed, siis põletatakse see vallandunud rasv energiaallikana ja see ei ladestu uuesti kehas.
eks igaüks ise otsustab kuda teha tahab see aint soovitus mitte käsk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2009 at 5:59 e.l. #198724nyc
Memberleidsin ka selle üles mis küsiti
Mingi Kopenhaageni ülikooli uuring, muidugi neid tehakse igalpool iseasi kas keegi usub või ei usu keegi enda asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osalenutel kes tegid enne jõutrenni ütleme siis jalga või nt siis kõhtu, suurenes treenitaha kehaosa(lihase) verevarustus ja rasva vallandumine nahaalustest rasvarakkudest. St et kui teed enne jõukat, vabastad sa töötavate lihaste piirkondades rasva ja kui selle järel kohe kardiotreeningut teed, siis põletatakse see vallandunud rasv energiaallikana ja see ei ladestu uuesti kehas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna suvi pm kohal, siis olen hakanud tegema tugevalt aeroobset ehk siis alustan oma trenni alati HIITiga ning pärast seda teen jõutrenni ja kõhulihaseid peale. Ehk siis vastupidi sinu teooriale, aga kas mõju võib siiski sama olla? Kuna HIIT ju nö põletab ka pärast seda rasva edasi mingi aja, kuigi enam tegelikult ei tee aeroobset.
mai 28, 2009 at 9:41 e.l. #198755daemonium
MemberKuna suvi pm kohal, siis olen hakanud tegema tugevalt aeroobset ehk siis alustan oma trenni alati HIITiga ning pärast seda teen jõutrenni ja kõhulihaseid peale. Ehk siis vastupidi sinu teooriale, aga kas mõju võib siiski sama olla? Kuna HIIT ju nö põletab ka pärast seda rasva edasi mingi aja, kuigi enam tegelikult ei tee aeroobset.HIIT on rohkem nagu anaeroobne ikka,
mai 28, 2009 at 10:52 e.l. #198766nyc
MemberHIIT on rohkem nagu anaeroobne ikka,
ee.. on küll jah, ma selle üle ei arutlegi, võibolla väljendasin ennast natuke valesti eelmises postis, aga minu küsimus oli selles, et kas selle teooria järgi, mis -arx- välja tõi, on võimalik, et asi ka teistpidi töötab, et kõigepealt aeroobne ja siis jõutrenn?
mai 28, 2009 at 11:16 e.l. #198773LaizeN
Memberee.. on küll jah, ma selle üle ei arutlegi, võibolla väljendasin ennast natuke valesti eelmises postis, aga minu küsimus oli selles, et kas selle teooria järgi, mis -arx- välja tõi, on võimalik, et asi ka teistpidi töötab, et kõigepealt aeroobne ja siis jõutrenn?HIIT’i tee ikka pärast trenni, siis on lihaste glükogeeni varud tühjemad ning oled juba raskema osa treeningust ära teinud ning enamasti peale jõutrenni jaksab aeroobset(ka HIIT) trenni kõvasti suuremal hulgal teha, kui pärast aeroobset(ka HIIT) treeningut teha jõusaali trenni. Palju on ka räägitud rasva põlemisest peale jõutreeningut, pidavat olema sama efektiivne, kui hommikuti jooksmine – eeldusel, et eelnev toitumine on korras ning hommikuks on lihaste varud suhteliselt tühjad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2009 at 2:32 p.l. #198824daemonium
Memberee.. on küll jah, ma selle üle ei arutlegi, võibolla väljendasin ennast natuke valesti eelmises postis, aga minu küsimus oli selles, et kas selle teooria järgi, mis -arx- välja tõi, on võimalik, et asi ka teistpidi töötab, et kõigepealt aeroobne ja siis jõutrenn?Ausalt öeldes ei kujuta ette,et oleksid peale HIITi veel võimeline korralikuks jõutrenniks …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi hommikuvõimlemise taoline on muidugi iseasi.
mai 28, 2009 at 4:17 p.l. #198846nyc
MemberAusalt öeldes ei kujuta ette,et oleksid peale HIITi veel võimeline korralikuks jõutrenniks …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mingi hommikuvõimlemise taoline on muidugi iseasi.
Ma ise algul arvasin ka, et ilmselt eriti ei jaksa, aga nüüd juba harjunud ja ei ütleks, et jõudu pärast HIIT’i väga palju vähem oleks.
mai 28, 2009 at 4:19 p.l. #198847LaizeN
MemberMa ise algul arvasin ka, et ilmselt eriti ei jaksa, aga nüüd juba harjunud ja ei ütleks, et jõudu pärast HIIT’i väga palju vähem oleks.Siis ma kahtlen, et sa korralikku HIIT’i teed..
mai 28, 2009 at 4:37 p.l. #198850Alexander Andrusenko
Moderatorleidsin ka selle üles mis küsiti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osalenutel kes tegid enne jõutrenni ütleme siis jalga või nt siis kõhtu, suurenes treenitaha kehaosa(lihase) verevarustus ja rasva vallandumine nahaalustest rasvarakkudest. St et kui teed enne jõukat, vabastad sa töötavate lihaste piirkondades rasva ja kui selle järel kohe kardiotreeningut teed, siis põletatakse see vallandunud rasv energiaallikana ja see ei ladestu uuesti kehas.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsiti konkreetset allikat, mitte ümberjutustust sellest, mida sa kuskil kunagi kuulnud oled.
mai 28, 2009 at 4:51 p.l. #198852ROtter
MemberPalju on ka räägitud rasva põlemisest peale jõutreeningut, pidavat olema sama efektiivne, kui hommikuti jooksmine – eeldusel, et eelnev toitumine on korras ning hommikuks on lihaste varud suhteliselt tühjad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikuks EI OLE lihaste glükogeenivarud tühjad, nad ei vähene magamisel mitte grammigi.
mai 28, 2009 at 5:21 p.l. #198855rinaldo
MemberHommikuks EI OLE lihaste glükogeenivarud tühjad, nad ei vähene magamisel mitte grammigi.Kui palju vajab keha magamise ajal energiat ja millest seda saadakse?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.