Skip to main content

Toitumine

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Toitumine

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    bullet
    Member

Nii, kulturismiga tõsiselt ei tegele ja plaanis pole ka tegeleda, kuid sooviks siiski lihaseid arenda. Olen jõusaalis käinud 5 kuud, olen 18 aastane. Küsimus siis selline, et mida tasuks ennem ja/või pärast trenni süüa, et treeningust rohkem kasu oleks ja tulemused kiiremini tuleksid? Üks asi on muidugi igasugu proteiinid ja muud pulbrid. Aga soovikski vastust kahes variandis: 1) kui ei soovi kasutada proteiini, kreatiini jne pulbreid 2) kui oleks soov ka neid kasutada+ veel mis sinna juurde süüa.

Ette tänades!

Baracus
    Member

Nu peale trenni tuleks süüa süsivesikuid u.50g ja valku u.30g. Väga hea peale trenni üks liitrine jogurt kinni tõmmata vi siis kasvõi mõned banaanid ühesõnaga peale trenni tuleb korralikult süüa et lihas kasvak.

Ja kui sa eriti tõsiselt ei kavatse kulturismiga tegeleda siis pole sul erilist mõtet raha raisata valkude ja massilisajate jms. peale.

TANK
    Member

söö muna! muna on see mis kasvatab. munast saad valke/proteiine mida mujalt nii kergelt ei saa. munakollast ära üle paari päevas söö kuid munavalget söö rohkesti.

ja söö 5-7 korda päevas ja kindlasti enne magamaminekut sest magades ju kasvamine toimubki ja sina ainult hoolitse et organismil oleks materjali millest magades lihast ehitada.

bullet
    Member

aga kui ma siiski tahaks proovida mingit proteiini (Whey Lemon Super või Egg White Pro näiteks). Kas on mõtet näiteks ainult üks pakk ära kasutada ja peale seda enam mitte võtta? Saab niimoodi nagu kiiremini hoo sisse?

TANK
    Member

Whey Lemon Super või Egg White Pro puhul on tegemist toidulisanditega. Söömisest loobuda ei saa. Nad aitavad sul vastava valgu koguse kätte saada. Näiteks kui sul on tihe päev (koolis või tööl) ning hommikusöögi ja lõuna vahel oleks vaja oma 30g valku kätte saada aga süüa pole aega või võimalust, siis paned koksi ära ja ootad lõuna ära. Ja näiteks panen mina ühe kella 2 ja 3 vahel öösel läbi une kinni. Kui ma läheks kööki sööma siis läheks uni ära ja kallist uneaega kaotsi mis on aga vajalik et lihased kasvaks ja taastuks. Seega saab nendega elu veidi mugavamaks teha. Kuid ära mingit imerohtu neist oota. Kui sa tõesti otsid midagi enamat siis sisesta üles äärde otsingusse kreatiin ja leiad lugemist terveks päevaks.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.