Toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Toitumine
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 17 years tagasi by
cows.
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2008 at 4:28 p.l. #15826
RassXenon
Member7.20 – Hommikusöök
Jogurt,
neljavilja/tatra puder,
2 muna
2 võileiba(juustu,singi,vorsti)
Banaan
10.45 – Koolitoit
Praad või supp(kartulid, makaronid, liha, salat, juurviljad, tatar)
Leib
Piim
Erinevad puuviljad
13.45 – Peale trenni
400g jogurt / 200g kodujuustu
3 banaani
1 mandariin
15.00 – Lõuna
Soe toit (kartulid, makaronid, hakkliha, salatid)
Jogurt
2 võileiba (Must leib, sink, juust)
Piim
18.00 – Õhtuoode
Soe toit (kartulid, pasta, pelmeenid, omlett, tatar),
jogurt
2 võileiba
Lisaks puuviljad (banaan, mandariin)
Piim
21.00 – Õhtusöök
Praad (igast erinevad, kuidas kunagi),
salatid
Lisaks puuviljad (banaan, mandariin)
Kõrvale jogurt/piim
23.00 – Enne magamaminekut
Jogurt 400g / 200g kodujuustu
Kas selline toitumiskava on hea ja vaheajad on piisavad? Mida muuta või lisada?
Liha on igakord erinev.
detsember 13, 2008 at 5:46 p.l. #174910Aksel
MemberSiin siiski oluline ka see, et millal Sul trenn on. Trennipäeval.
Tund aega peale söömist vajad nosimist? Valmistud trenniks?
detsember 13, 2008 at 6:03 p.l. #174914RassXenon
MemberTrenn hakkab jah kell 12.10 umbes.
Trenn on Teisipäeval, Neljapäeval ja Pühapäeval
detsember 13, 2008 at 7:06 p.l. #174927Alexander Andrusenko
ModeratorMilleks sul see šokolaad seal tund pärast sööki on? Ma sööks enne trenni pigem midagi valgurikast.
detsember 13, 2008 at 7:49 p.l. #174931RassXenon
MemberMilleks sul see šokolaad seal tund pärast sööki on? Ma sööks enne trenni pigem midagi valgurikast.Näiteks miskit kodujuustu või kohupiima?
detsember 13, 2008 at 8:12 p.l. #174937Alexander Andrusenko
ModeratorNäiteks jah. Aga kui sul viimane söök ainult tund aega enne trenni on, siis ma ei näe üldse mõtet, miks peab veelkord sööma. Eeldusel muidugi, et see söök korralik oli.
detsember 13, 2008 at 8:51 p.l. #174943RassXenon
MemberPraad on ikka korralik jah, võtan suure portsu tavaliselt.
Tõmban selle 11.45 maha sealt.
Ülejäänud kava on aga korralik?
detsember 13, 2008 at 9:03 p.l. #174944savi_
MemberNoh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast – loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin – ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2008 at 9:05 p.l. #174946Alexander Andrusenko
ModeratorPraad on ikka korralik jah, võtan suure portsu tavaliselt.Tõmban selle 11.45 maha sealt.
Ülejäänud kava on aga korralik?
Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.
detsember 13, 2008 at 9:07 p.l. #174947savi_
MemberMul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.Just !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2008 at 9:15 p.l. #174948RassXenon
MemberNoh, ei tea mis eesmärgiga treeningut teed. Mina vaatan aga, et kõvasti sööme praadi, aga praad on nii kuradi suhteline mõiste. Ma kardan, et sa ei saa proteiinikogust kokku, kui su praadi miskit stiilis snitsel ja kartul + värske salat (eks?) koosneb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle meeldib ka praadi süüa, aga kui aus olla, siis olenemata praest on kodujuust ka ikka kõrval. Snitsli stiilis liha ja rasvast sealiha üldiselt väldin kui vähegi võimalik. Kõva laks süsivesikuid on kokku ja seda olenemata kellaajast – loodetavasti kulutad koolis/trennis kõik ära, eeldusel, et noor ja aktiivne inimene. Jogurt on iseenesest hea valik, aga soovitan nö kasulikke rasvu sisaldavaid jogurteid eelistada. Mulle näiteks meeldib tohutult Dr.Hellus õuna ja spinati jogurt (maitse muidugi suhteline). Mõtle ka selle peale, et õhtul võiks ju jogurti asemel hoopis kodujuustu süüa. 4% kodujuust teeb kõhu korralikult täis ja on magamise ajal ka millestki taastuda. Tegelikult ei oleks mina sinu toitumisega üldse rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa sööd küll tihti, mis on hea, aga sa pole enda jaoks läbi mõelnud, miks sa midagi millisel ajal sööd. Hommikusöök tundub sul tegelikult enamvähem paigas. Ma soovitan süveneda kas selle või eelmise kuu Muscle ja fitness ajakirja. Korralikud näited milliste eesmärkide juures mida ja kuna süüa. Mõtle sellele, mis kirjutasin – ma ei pretendeeri oma teadmistega tõele, aga üritan sind mõtlema panna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud soovituste / abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustuga
Mul on selline tunne, et sul enamus söögikordi ei sisalda valku praktiliselt üldse. Süsivesikuid on aga meeletu kogus. Eesmärgiks on ilmselt lihasmass? Kui valku piisavalt ei saa, siis pole millestki lihast ka kasvatada.Piimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.
Pea iga lõuna kõrvale käib mul piim
detsember 13, 2008 at 9:23 p.l. #174949savi_
MemberTänud soovituste / abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Asendan selle õhtuse jogurti siis kodujuustuga
Piimatooteid ja liha söön ju piisavalt, kui ka jogurtit. Lisaks saab ka sinki söödud, vorsti vms söödud.
Pea iga lõuna kõrvale käib mul piim
Võta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu.
detsember 13, 2008 at 9:26 p.l. #174950RassXenon
MemberVõta naljaviluks kätte iga toote pakend ja saad aru, kui vähe sa tegelikult midagi saad, või siis kui palju. Piim on üldjuhul rasvane ja väikse proteiinisisaldusega. Ma ei ütle, et sellest loobuma peaks, aga sellest ei piisa ka. Vorst on enamasti siuke jahulaks ehk siis mõttetu.Kust saaks kõva valgulaksu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/uurin
detsember 13, 2008 at 9:30 p.l. #174953savi_
MemberKust saaks kõva valgulaksu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Laksul ja laksul on vahe. Siin lehel miljon artiklit ainuüksi teemal valk. Soovitan uurida, millist valku millal üldse tarbima peaks.
detsember 14, 2008 at 6:21 e.l. #174974LaizeN
MemberKust saaks kõva valgulaksu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
/uurin
Minu soovitus valgu allikaks oleks siis : 1) Keedad omale hommiku mune kaasa
2)Osta poest sinke, need on korralik liha(oleneb singist), kui ei ole võimalik valmistada liha.
3)Muidugi kodujuustud ning kohupiimad
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.